reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja kikuta niemam bo tpsce odpadl zanim wyszlismy ze szpitala i nie dali mi ble.... a mateusza to mialam tylko pewnie mi gdzies zaginal a ta opaske co to dzieci maja po urodzeniu mam i  zubeczki tygrysowe i butki to mam bo pierwsze bytki na naszej dzidzi dosalismy na slub od mojej siostry takie orginalne skurkowe naja chyba z 5 czy 6 cm laurki i takie tam tez trzymama zdjecia usg to mam w karcie u gina w prywatnym gabinecie ooo musze po nie sie wybrac a tygrysa to mam nagranego na kasecie video jak chodzilam

reklama
a my mielismy iśc pozałatwiac sprawy i zrobić zakupy, ale Maj najpierw poszła się zdrzemnąć, wiec mam jeszcze trochę czasu,

tak mi sie teraz przypomniało, że mi nie dali tej opaski na rączkę, a szkoda, bo ja swoja mam

a musze sie pochwalic poraz kolejny ze moja Tosiulka zaczela wolac siusiu na nocniczek i nawet juz przez 3 dni kupeczke tez zawolala hihihi .......ale jestem z niej dumna....

skromna jestem nie ....hihih no ale mam sie czy pochwalic tak czy nie??

Justus jest sie czym chwalic :)
ja tez zbieram-wszstko wkladam do pudelka metalowego srece po czekoladkach wedla-jeszcze pachnie :) narazie mam opaske i grosz na szczescie w pudelku od prezydenta miasta Elblaga,szatke z chrztu i kartke z gratulacjami od kolezanki- zyczenia na chrzest sie nie zmiescily;( i jeszcze obrazek swiety z 1 koledy :) ; mam tez album dla dziecka i uzupelniam skrupulatknie,powklejalam zdjecia z ciazy i jak sie urodzil; mam tam wklejona kartke na ktorej notowalam skorcze w drodze do szpitala :) no i pisze mu pamietnik-ale nie codzinnie, tylko jak cos waznego zrobi-bedzie pamiatka :)

wiecie co moj maz wlasnie wyjezdza jutro do pracy do wawy a wlasciwie to bedzie pracowal na wilanowie??? ale szkoda ,bedzie przyjezdzal na soboty i niedziele ,maja tam wykanczas jakas chaupe pany projektantowi i beda spac w takim nie wykonczonym domu a tu takkie zimno!!! no niewiem jak jesien!! a tam przeciez zimno w takim nieskonczonym domu????

DObry bobry!!!

MY znowu mamy nie przespana noc- JAs budzi sie z placzem...........
Co znowu sie dzieje- nie mam pojecie, moze zeby............

A cio do dziecziaczkowych skarbow to ja tez mam -test, kikutka, obraczke z roczki

JA TERAZ MAM GOSCI PRZYSZLA MOJA MAMUSIA Z CIOCIA I HUBERTEM MORDZIULKI A ONA SAMA ZARAZ DOJDZIE POSZLA POZALATWIAC JAKIES SPRAWKI
WIEC MY SIE BEDZIEMY TERAZ GOSCIC PRZY KAWUSI I CIESCIE A DZIECI SIE BAWIA I TANCUJA PRZY RADYJKU ( ZABAWKOWYM Z MELODYJKAMI) BUBUSIOWI SIE ON STRASZNIE PODOBA BARDZO LUBI SIE NIM BAWIC SAM LADNIE WLANCZA I PRZEKRECA

WIEC NARASKA DO POTEM TYLKO NIE NAPRODUKUJCIE ZA DUZO!!!!!!

PROSZE WYBACZYC MI DRUKOWANE DUZE LITERY ALE ZOBACZYLAM JE DOPIERO JAK JUZ MIALAM NAPISANE :p :D

reklama
hej!
Dzisiaj mam troche zwariowany dzien, wszystko napisze wieczorem, zdjecia tez wtedy wkleje :D

Do góry