reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobrnelam do konca

październik:-p 18

I tak szczerze mówiąc tez licze na dziewuszke:-D:-D
ja urodzilam 16 padziernika:-)a termin mialam na 5

Ale się naczytałam! :tak: Myślałam, że w weekend to mniej tego będzie, no ale przyszła Anabuba, a później As... :-D:-D:-D:-D
no wiesz....milo ze mnie docenilas:-D:-D:-D:rofl2:

no zostawiłam ich na chwilkę,bo już mnie brzuch od śmiechu boli.
:-D:-D:-D:-D:-D
Chłopaki piją wściekłe psy.
Rafał czyli Darka brat nalał drugiemu do kieliszka same tabasco i się zagadał .Zapomniał dolać reszty .Ten bidny chłopak chciał tym pieskiem toast wznieść i potem łyknął to tabasco.
Nagle się zerwał i biegiem do łazienki.W przejściu na zakręcie leżał pies,którego on nie zauwazył.Jak nie gruchnie i juuuuuuu przez całą długość domu przejechał jak długi.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wszyscy ryczeliśmy ze śmiechu.
A ten biedny chłopaczyna nie dośc,że musiał ostatecznie to tabasco łyknąc to jeszcze się poobijał o ścianę.
Gdyby nie ściana to by na podwórko wyjechał razem z psem pod sobą.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już nie mogę z moim Kubą dziś wytrzymać.:-)
Darek wstał od stołu i lekko go już przechyla z boku na bok między stołem a ścianą po tym drinkowaniu.
Mały stoi i patrzy i w pewnym momencie pada komentarz
UUUpss.....tatuś chyba echolokator Ci się popsuł.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

i znów mi się przypomniała pewna sytuacja z Kubusiem.
Niedawno byliśmy u mojej mamy i Kubuś bawił się z babcią.
Oczywiście wkładał jej palec do otwartej buzi i zabierał zanim mama tę buzię zamknęła.
Babci zabawa się znudziła i powiedziała,że jak jeszcze raz włoży palec to babcia go ugryzie.
A kuba się śmieje.Nie ugryziesz,nie ugryziesz ,bo zębów nie masz :-D:-D:-D
Babcia go złapała za paluszek dziąsłami a kubuś się wydarł.
O kurcze,babcia masz zęby i to jak wściekła suka !!!!! :szok::-D:-D:-D:-D
leżeliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D
normalnie jest the best

No bo głupia i tyle znowu dzisiaj z bratem pojechali podobno na basen no i Wojtusia(ich synka 6mie)zostawili z mamą a mama jest chora coś ją grypa łapie no i musiała sie nim zajmowac znaczy oni Wojtka nigdzie nie biorą i nawet wnocy go z mamą zostawiają a oni sobie jeżdzą niewiadomo gdzie a w domu nic nie robi i jeszcze sie jej dziecka bawić nie chce wielka paniusia z niej niby botuje osobno a mamie wszystko podbiera i nie oddaje a jak mama coś ugotuje to ona wezmie na góre i zadowolona no jak byś kopną w dupe to by sie opamiętała.A moja mama pracuje a dotego jeszcze ma spore gospodarstwo a ta p...da sie do niczego nie ruszy a lubi se franca pociągnąc z butelki:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No poprostu nie dorosła do roli matki bo ma dopiera 16 lat. Mam ochote jej dać w pysk tak już brzydko mówiąć.No to tak w skrócie bo dużo by pisać na jej temat:tak:
oj faktycznie to jesczze dziecko.ja w jej wieku mialam pstro w glowie i zabawe:-) szkoda slow na takie osoby.

a ja dzis siedzialam w domu.Weronika ma juz tylko stan podgoraczkowy-od tej nocnej goraczki spokoj,ale chrypi i jest marudna tzn byla bo spi.a jak plakala to kawalek jej zajrzalam i ma czerwone gardlo chyba,wiec jutro lekarz.bo jakby miala katar to wirusowe,a tu kataru nie ma i juz tak nie kicha jak wczoraj.

Pogoda pod psem-snieg z deszczem pada.ogladałam prognoze dlugoterminowa i tak ma byc do konca marca,a potem juz wiosna na celgo:-D:-D:-D:-D:-D

my wieczorem mielismy gosci-znajomi i moi rodzice.i moj P tak mnie wk....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslalam zego rozszarpie:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
szkoda gadac za co bo i wstyd.powiem tyle ze jest bardzo nieodpowiedzialny i ma nieodpowiednie priorytety w zyciu.nie zamierzam sie w ogole do niego odzywac....

reklama
Mój M poszedł spać naburmuszony bo sie wkurzył że siedzę sobie do takiej godziny a on nie mógł sobie zagrać.
Wiecznie w te gry by chciał grać.A jak raz ma sobie odpuścic to już wielka tragedia.

reklama
Do góry