reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Anka Agnes a widziałyście swoje końcówki w sówaczkach Agnes ma na slubnym końcówke 1 dzień a Anka na sówaczku córki z koleji Agnes na sówaczku córki ma końcówke 8 dni a Anka ma tak samo na slubnym.Jestem spostrzegawcza no nie
wiktoria12
Mama i żona :)
No idz idz jak cie woła:-)Dobra dziewczynki znikam,bo mój Daruś już po byczemu się na mnie patrzy.
Jak się pojawię to pewnie za jakieś 2-3 godzinki.
Mam zamiar jeszcze do obrazu zasiąsc.![]()

Anka Agnes a widziałyście swoje końcówki w sówaczkach Agnes ma na slubnym końcówke 1 dzień a Anka na sówaczku córki z koleji Agnes na sówaczku córki ma końcówke 8 dni a Anka ma tak samo na slubnym.Jestem spostrzegawcza no nie
no spostrzegawcza jesteś

E tam.Biedny by ten pies byl przy Laurzedzis w parku koze za ogon lapala
![]()
Kuba Nilkowi kredki do uszu wkładał,rękę do gardła,nosił go za ogon jak worek na kartofle.
A Nil go dalej usypia.i pilnuje na każdym kroku.
Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.
Mądry pies.
anka26_x_07
Mama Laury :)
niezareagowalaAnka a co koza na to???![]()

biedny facet czuje sie samotnyDobra dziewczynki znikam,bo mój Daruś już po byczemu się na mnie patrzy.
Jak się pojawię to pewnie za jakieś 2-3 godzinki.
Mam zamiar jeszcze do obrazu zasiąsc.![]()
Ty to wszystko zobaczyszAnka Agnes a widziałyście swoje końcówki w sówaczkach Agnes ma na slubnym końcówke 1 dzień a Anka na sówaczku córki z koleji Agnes na sówaczku córki ma końcówke 8 dni a Anka ma tak samo na slubnym.Jestem spostrzegawcza no nie

E tam.
Kuba Nilkowi kredki do uszu wkładał,rękę do gardła,nosił go za ogon jak worek na kartofle.
A Nil go dalej usypia.i pilnuje na każdym kroku.
Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.
Mądry pies.
wooow podziwiam
anka26_x_07
Mama Laury :)
dobra ja uciekam bo moj juz gotowy
)
milego wieczorku i do jutra:-)
milego wieczorku i do jutra:-)
reklama
Trzeba było jej pokazać jak się doiBiedny by ten pies byl przy Laurzedzis w parku koze za ogon lapala
![]()

Nil jest bardzo śpiącym ,ale jednocześnie mądrym psem.
Kiedyś Darek usnął w dogasającym ognisku i cieszył się ,że mu się cieplutko zrobiło

Nil go wtedy wyciągnął z tego ogniska,żeby się nie podpalił.
Od tamtej pory Darek uważa go za nasze 3 dziecko.

Podziel się: