reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra dziewczynki znikam,bo mój Daruś już po byczemu się na mnie patrzy.
Jak się pojawię to pewnie za jakieś 2-3 godzinki.
Mam zamiar jeszcze do obrazu zasiąsc.:tak:

Anka Agnes a widziałyście swoje końcówki w sówaczkach Agnes ma na slubnym końcówke 1 dzień a Anka na sówaczku córki z koleji Agnes na sówaczku córki ma końcówke 8 dni a Anka ma tak samo na slubnym.Jestem spostrzegawcza no nie

Biedny by ten pies byl przy Laurze:-D dzis w parku koze za ogon lapala:-D:-D
E tam.
Kuba Nilkowi kredki do uszu wkładał,rękę do gardła,nosił go za ogon jak worek na kartofle.
A Nil go dalej usypia.i pilnuje na każdym kroku.
Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.
Mądry pies.

Anka a co koza na to??? :-D:-D:-D:-D
niezareagowala:-D
Dobra dziewczynki znikam,bo mój Daruś już po byczemu się na mnie patrzy.
Jak się pojawię to pewnie za jakieś 2-3 godzinki.
Mam zamiar jeszcze do obrazu zasiąsc.:tak:
biedny facet czuje sie samotny :))
Anka Agnes a widziałyście swoje końcówki w sówaczkach Agnes ma na slubnym końcówke 1 dzień a Anka na sówaczku córki z koleji Agnes na sówaczku córki ma końcówke 8 dni a Anka ma tak samo na slubnym.Jestem spostrzegawcza no nie
Ty to wszystko zobaczysz:-D
E tam.
Kuba Nilkowi kredki do uszu wkładał,rękę do gardła,nosił go za ogon jak worek na kartofle.
A Nil go dalej usypia.i pilnuje na każdym kroku.
Kiedyś Nil sobą kontakt zasłonił,bo mały chciał nożyczki włożyć.
Mądry pies.

wooow podziwiam

reklama
Biedny by ten pies byl przy Laurze:-D dzis w parku koze za ogon lapala:-D:-D
Trzeba było jej pokazać jak się doi :-D:-D:-D:-D

Nil jest bardzo śpiącym ,ale jednocześnie mądrym psem.
Kiedyś Darek usnął w dogasającym ognisku i cieszył się ,że mu się cieplutko zrobiło :-D:-D:-D:-D
Nil go wtedy wyciągnął z tego ogniska,żeby się nie podpalił.
Od tamtej pory Darek uważa go za nasze 3 dziecko.:-D:-D:-D

Do góry