reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Byliśmy dziś cały dzień u teściów,odpoczęłam sobie bo miał kto się bawić z wnusią,babcia wniebowzięta że wnusia ja odwiedziła :tak::tak::tak::tak:
tylko pies nie był zadowolony,dostał dzis od Oliwki parę razy po pysku :-D:-D:-D:-D:-D ona się z nim nie cacka, martretuje a on zwiewa :-D:-D:-D:-D:-D

A pogoda okropna,zimno się zrobiło i deszcz pada.

Oliwcia już spi :-):-):-):-)
mój Nil też nieraz ma dośc.
Fajnie,że odwiedzinki się udały.

No to Oliwia musiała być zadowolona.A my przesiedzieliśmy cały dzień na chwilke rodzinka wpadła i Martynka sie z kuzynką bawiła no i dzisiaj sie nie biły jak to zwykle bywa pewnie dlatego że dawno sie nie widziały.A dzwoniła mama i tak sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::crazy:Bo opowiadała mi o mojej bratowej no troche sie przynajmniej wyżaliła i było jej lepiej ale jak ta bratówka mnie wkuża to chyba jeszcze nikt mnie tak nie wkurzył no głupia baba i tyle:angry:

No bo głupia i tyle znowu dzisiaj z bratem pojechali podobno na basen no i Wojtusia(ich synka 6mie)zostawili z mamą a mama jest chora coś ją grypa łapie no i musiała sie nim zajmowac znaczy oni Wojtka nigdzie nie biorą i nawet wnocy go z mamą zostawiają a oni sobie jeżdzą niewiadomo gdzie a w domu nic nie robi i jeszcze sie jej dziecka bawić nie chce wielka paniusia z niej niby botuje osobno a mamie wszystko podbiera i nie oddaje a jak mama coś ugotuje to ona wezmie na góre i zadowolona no jak byś kopną w dupe to by sie opamiętała.A moja mama pracuje a dotego jeszcze ma spore gospodarstwo a ta p...da sie do niczego nie ruszy a lubi se franca pociągnąc z butelki:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No poprostu nie dorosła do roli matki bo ma dopiera 16 lat. Mam ochote jej dać w pysk tak już brzydko mówiąć.No to tak w skrócie bo dużo by pisać na jej temat:tak:
zawsze są dwie strony medalu.Musicie spojrzeć na nią trochę pod innym kątem.
To jeszcze dziecko,więc może warto by ją trochę pokierować.Coś podpowiedzieć.

Oliwka zaczęła powtarzać wyrazy i jak gadała po swojemu to zaczęły jej wychodzić normalne słowa.Byłam w szoku :tak::tak::tak::tak::-)
powiedziała chce siedzieć, zawsze mówiła baba- dziś udało jej się powiedzieć babcia
chcę,daj -na okrągło :tak::tak::tak: leda- pies teściowej.
Normalnie była w szoku ale bardzo szczęśliwa że zaczyna rozmawiać i można ja powoli zrozumieć.jestem z niej dumna :tak::tak::tak::-):-):-):-)
Brawa dla Oliwki.

No właśnie nie wiem.Malinka i Myszunia mówiły że jutro zajżą a As ma impreske a Medeuska pewnie jutro wpadnie bo dzisiaj była w pracy a reszta to nie wiem
Ja już jestem i Wam chwilkę potowarzyszę.
Niestety nie za długo ,bo mój Daruś do łózeczka mnie woła.
Jeszcze muszę wyjśc z psem i zwierzyniec nakarmić.

To poco kłamała i pchała sie do łóżka ona udaje że słucha a robi co chce kiedyś mamie powiedziała że ona poczówa sie że jest matka ale cieszy ją zabawa i chce sie bawić.No to ja nie rozumiem jak mam dziecko to patrze niego a nie zabawy chciała sie bawic to mogła sie zabespieczyć albo nie myśleć o seksie :wściekła/y:jak myśle o niej to aż mnie skręca ze złości:tak:

Jejku As chce Ci się o takiej porze z psem wychodzić,ja bym nie wyszła zwłaszcza ze zimno i deszcz pada.Dlatego psa nie mam :-D:-D:-D:-D:-D
Mojej tesciowej pies jest bardzo wytrzymały jak wyjdzie z nim na noc np o 19.00 czy 20.00 to rano w dzień powszedni wychodzi z nim przed pracą także po 5.00 rano ale w weekend to ok 8.00 i pies wytrzymuje bez problemu. ma chyba duzy pęcherz :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To poco kłamała i pchała sie do łóżka ona udaje że słucha a robi co chce kiedyś mamie powiedziała że ona poczówa sie że jest matka ale cieszy ją zabawa i chce sie bawić.No to ja nie rozumiem jak mam dziecko to patrze niego a nie zabawy chciała sie bawic to mogła sie zabespieczyć albo nie myśleć o seksie :wściekła/y:jak myśle o niej to aż mnie skręca ze złości:tak:
wiktoria nie warto sie denerwować, i tak nic tym nie zmienisz :no:

Do góry