reklama
medeuska
październikowa mama'09
Nie.. żadnych mdłości... ogólnie objawów raczej żadnych poza brakiem okresu pobolewaniu brzucha czasem w jajnikach jak na okres i OGROMNEEEEEGO APETYYYYTU a sadełko rośnie.. ale co tam..Medeuska, a jak ty się czujesz? Jakieś mdłości, czy inne objawy?![]()

Jakie butybyłam po buty i na spacerkuzaraz nadrobie co pisałyście![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Nie zapisała sie mówilam jej ale ona narazie pracuje a dzięki temu ma internet bo w domu nie ma internetu.No prosze, to gratulacje dla siostry
Też sie zapisała na bb?![]()
Do jutra milego spacerku.Dziecię wstało na dobre! Idziemy zaraz na spacerek i do kościółka. Wieczorem pewnie nie będę miała czasu zajrzeć, więc do jutra! :-)
Malinka1 dodaj fotki tych butów a fajne zdjęcia na NK
wiktoria12
No i znowu sama jestem:-
-(
wiktoria12
Dasz rade a jak chcesz zeby cie nie wywalało to zaznacz sobie ten kwadracik co jest koło zalogowania i będziesz nonstop dopuki sama sie nie wylogujeszmnie znowu wywaliło..
Robie raporty... wole sie zabrac 3 godz wczesniej bo to tygodniowy.. a i tak nie wiem czy zdaze wszystko dzisiaj
A tak mi się nie chce...
no zostawiłam ich na chwilkę,bo już mnie brzuch od śmiechu boli.

Chłopaki piją wściekłe psy.
Rafał czyli Darka brat nalał drugiemu do kieliszka same tabasco i się zagadał .Zapomniał dolać reszty .Ten bidny chłopak chciał tym pieskiem toast wznieść i potem łyknął to tabasco.
Nagle się zerwał i biegiem do łazienki.W przejściu na zakręcie leżał pies,którego on nie zauwazył.Jak nie gruchnie i juuuuuuu przez całą długość domu przejechał jak długi.

Wszyscy ryczeliśmy ze śmiechu.
A ten biedny chłopaczyna nie dośc,że musiał ostatecznie to tabasco łyknąc to jeszcze się poobijał o ścianę.
Gdyby nie ściana to by na podwórko wyjechał razem z psem pod sobą.

Ja już nie mogę z moim Kubą dziś wytrzymać.:-)
Darek wstał od stołu i lekko go już przechyla z boku na bok między stołem a ścianą po tym drinkowaniu.
Mały stoi i patrzy i w pewnym momencie pada komentarz
UUUpss.....tatuś chyba echolokator Ci się popsuł.

Rafał czyli Darka brat nalał drugiemu do kieliszka same tabasco i się zagadał .Zapomniał dolać reszty .Ten bidny chłopak chciał tym pieskiem toast wznieść i potem łyknął to tabasco.
Nagle się zerwał i biegiem do łazienki.W przejściu na zakręcie leżał pies,którego on nie zauwazył.Jak nie gruchnie i juuuuuuu przez całą długość domu przejechał jak długi.

A ten biedny chłopaczyna nie dośc,że musiał ostatecznie to tabasco łyknąc to jeszcze się poobijał o ścianę.

Darek wstał od stołu i lekko go już przechyla z boku na bok między stołem a ścianą po tym drinkowaniu.

wiktoria12
No niestety w pracy sie nie da.A do które pracujesz
reklama
wiktoria12
No to wam zazdroszcze imprezkino zostawiłam ich na chwilkę,bo już mnie brzuch od śmiechu boli.
![]()

Podziel się: