reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Lenka dzisiaj włozyła sobie mój palec do buzi i jak mnie ugryzła to myslałam że wyskoczę :-D w końcu przebił się jej pierwszy zabek :-):-):-)
Mam nadzieję ,że na jakiś czas wyłaczy jej sę opcja marudzenia przez cały dzień:rofl2:

prosimy o głosiki dla Lenki rosniemyrazem.pl

To gratuluję pierwszego ząbka:tak::-)

"Tak wogóle to chyba jeszcze sie nie spotkałyśmy nigdy na tym forum tak więc witam:tak::rofl2:

meduska nie bój się porodu ja 3 razy rodziłam i nie jest źle boli ale można nad tym jakoś zapanować chodzić ile się da skakać na piłce itp:-D waażne jest też to by w ciąży dużo się ruszać ćwiczyc troche mieśnie ile sie da potem łatwiej a i ćwiczyć oddychanie przeponą pomaga bardzo i jak naipóźniej do szpitala :tak::tak:
buty dziewczynki kupiłam ja sobie i piotr sobie zwykłe cichobiegi wiosenne:tak: musiałam bo butów na wiosne juz nie mam a wiosna nadchodzi no mam taką nadzieje:tak::tak:a zdjęć wam nie pokaże bo nie umiem dodawać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale sie na umiem i będe wam pokazywała dużo:rofl2:
antoś zaraz do kąpieli ja potem tańce bede ogladała więc już dziś do was nie wpadnę ale jutro będe:tak::tak::tak::tak: buziaki:-D
Geh własnie ja się najbardziej boje już samego rodzenia, że mnie natną albo że mnie rozerwie.. i połogu się potem boję że będzie mnie bolało...i że potem dzidzią nie będe umiała się zajmować, bo mnie czasem mały ból już kładze do łóżka ze nie mogę się ruszać:-(

Tez musze się pochwalić że kupiłam sobie butki 2 pary ostatnio na wiosne.. jedne kolorowe a jedne fioletowe aaaa i fioletową torebkę :-D:-D:-D

i znów mi się przypomniała pewna sytuacja z Kubusiem.
Niedawno byliśmy u mojej mamy i Kubuś bawił się z babcią.
Oczywiście wkładał jej palec do otwartej buzi i zabierał zanim mama tę buzię zamknęła.
Babci zabawa się znudziła i powiedziała,że jak jeszcze raz włoży palec to babcia go ugryzie.
A kuba się śmieje.Nie ugryziesz,nie ugryziesz ,bo zębów nie masz :-D:-D:-D
Babcia go złapała za paluszek dziąsłami a kubuś się wydarł.
O kurcze,babcia masz zęby i to jak wściekła suka !!!!! :szok::-D:-D:-D:-D
leżeliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D

mlena gratki za pierwszy ząbek ty znalazłaś to mąż musi tobie coś kupić a ty małej lence:tak:;-)
a my dalej czekamy na pierwszego ząbka a ślina kapie na podłoge no i wszystko w buzi ląduje a jak się dzisiaj walnoł w dziąsło grzechotką to było płaczu a płaczu:-(

i znów mi się przypomniała pewna sytuacja z Kubusiem.
Niedawno byliśmy u mojej mamy i Kubuś bawił się z babcią.
Oczywiście wkładał jej palec do otwartej buzi i zabierał zanim mama tę buzię zamknęła.
Babci zabawa się znudziła i powiedziała,że jak jeszcze raz włoży palec to babcia go ugryzie.
A kuba się śmieje.Nie ugryziesz,nie ugryziesz ,bo zębów nie masz :-D:-D:-D
Babcia go złapała za paluszek dziąsłami a kubuś się wydarł.
O kurcze,babcia masz zęby i to jak wściekła suka !!!!! :szok::-D:-D:-D:-D
leżeliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Apropos palców ja nie zapomne jak mój ojczym mojej małej siostrze(może miała z pół roku-rok) przytrzasnął palce drzwiczkami ze strychu:szok::szok:

Normalnie zamknął drzwi i nie widział jej że podleciała i zamknął drzwi:szok::szok:

Jaka panika była wszyscy myśleliśmy że połamane palce, a tu nic:szok: Dzieci jednak mają giętkie paluszki:-D:-D:-D

reklama
Do góry