reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

teraz już widzę :-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam na chwilkę a tu takie pustki ,aż smutno...:-(
muszę znów uciekać ,bo obiadek sam się nie zrobi.
Mamy gości za godzinkę.Chrzestni Klaudii przyjdą na spóźnione imieninki.:tak:
No to udanej imprezkiAs:tak:
Ja już jestem u nas przedtem rodzinka była na chwilke i Martynka sie wyszalała z kuzynka bawiły sie jak nigdy.
Medeuska i Malinka wysłałam wam zaproszenia na NK:tak:

reklama
Ale się naczytałam! :tak: Myślałam, że w weekend to mniej tego będzie, no ale przyszła Anabuba, a później As... :-D:-D:-D:-D
No widać że sobota bo mały ruch na forum.Mamy drugiego zą

bka
Gratulacje! :-)
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano:szok: no i 38,5:szok:
Zdrówka dla Weronisi!
A wszystkim Klaudusiom najlepszego,ale one wczoraj imieninki miały,więc spóżnione ,ale za to jakie?!!!!:-):-):-):-):-):-)
Madziula, twojej Klaudusi też najlepszego :tak:
moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki to:wściekła/y::wściekła/y: zawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty:rofl2: a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć:rofl2:
:-D:-D:-D:-D Ale mnie rozbawiłaś tymi samolotami.
A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka jest przesłodka!:tak:
<Endrju> Sluchaj co mi kumpel opowiedzial. Ogolnie facet siedzi w bractwie rycerskim, i kiedys zalozyl sie z jakims typem o szesciopak ze go zloi. Spuscil mu manto i koles pojechal do sklepu autobusem. Ze srodek turnieju to tylko plaszcz na kolczuge zalozyl a poltoraka do torby. Na przystanku zaczepil go jakis lump zeby mu kase dal. Facet wkurzony ze przegral kazal mu spierdalac, lump sie wkurwil i z kosa do niego. Oczywiscie zatrzymala sie na kolczudze. Gosciu patrzy na menela i wyciaga miecz. W tym momencie lump oczy jak 5 zloty i spierdala z krzykiem "o *****! nieśmiertelny" :D
Piłam herbatę jak to czytałam i tak parsknęłam, że monitor musiałam czyścić! :-D:-D
To jeszcze dopisze,że właśnie skończyłam pisać notke na blogu.Tym razem na wesoło.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę spać kochane.:-D:-D:-D:-D:-D
Czytałam! :-D Suuuper! :-D
witam mamuski niedzielnie:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ja dzisiaj w dobrym humorku wczoraj sobie z moim P pogadałam od serca wszystko sobie spokojnie wyjaśniliśmy napilismy się winka potem się miło godziliśmy i było super:tak::tak::tak: od razu życie staje się piękniejsze:-D:-D:-D:-D
Oj jak dobrze, że wszystko sobie wyjaśniliście! :tak:
Mi wystarczy 5-6 godzin snu a czasami nawet mniej.
Jak śpie dłużej to jestem nieprzytomna od przespania. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

Słuchajcie sytuacja sprzed kilku minut.
Kubuś dziś rano znów mnie zszokował

ja-Kuba co robisz
K-KUUUPPPĘĘĘĘĘĘ
Po ok.15 minutach nie wytrzymałam i wchodzę do łazienki
ja-pytam co robisz?
K-myślę
Ja- nad czym myślisz już 15 minut?
K-myślę i myślę którędy ta kupa wyjdzie.
Czy siusiakiem czy pupą bo ona chyba się nie może zdecydować....

PADŁAM.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Twój Kuba jest po prostu rewelacyjny! Swoimi tekstami może śmiało konkurować z Julą Malinki1, bo jak do tej pory to ona chyba była the best! :-D:-D
Ale przelezalam cale 2 dni w domku w łóżku i juz jest ok.. na szczescie bo dzisiaji jutro nie iwem jak bym w pracy wysiedziała..:tak::-)
Dobrze, że już ci lepiej :tak:

reklama
Do góry