Nie probowałamPisze że jest nie aktywna ale może czyta i ją wylogowalo.
A prubowałaś dać córeczce suszone jagody

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie probowałamPisze że jest nie aktywna ale może czyta i ją wylogowalo.
A prubowałaś dać córeczce suszone jagody
Do dużo razy pierzesz ja piore 2 razy w tygodniu no ale nas jest tylko 3 osoby bo tesciowa pierze osobno ale jedną wspólną pralke na dole bo ja nie mam miejsca w łazienceOj roznieCzasami 2-3 pralki a czasmi piore co 2 lub trzeci dzien.Zalezy jak mi schnie;-):-)
Teraz jedno pranie mam na suszarce ale musialam je wciagnac do domu bo u nas mży
No to mam nadzieje że będzie już dobrze życze wam tego.Dawaj jej dużo pić żeby sie nie odwodniła.dowikla pisze:Nie probowałamWczoraj dałam Jej lakcid tylko.W nocy raz sie obsrala.Rano zjadla normalne sniadanie i poki co jest dobrze
![]()
Melduje sie:-) Spalismy do 9:-)wstawać śpiochymeldować sie w szeregu zbiórka
![]()
Wspolczuje nocki ja to bym juz panike siala i do szpitala jechalaWitam.melduje sie na rozkaz
ja tez nie lubie nocowac gdzie indziej poza domem.nawet u rodzicow juz tyle lat ze sie odzywyczailam.nieraz sspie u kolezanki jak jade w gosci,ale musze sie na to zawsze psychicznie przygotowac
ja jestem mega niewyspana.ciezko noc za nami:-(
Dobrze sie wczoraj nie polozylam wczesnie spac.przed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:--
-(
spaaaaaaccccccccccccccccccccccc
Fajnie ze nie ma juz zgrzytow Najlepiej jest pogadac i godzic siewitam mamuski niedzielnie
ja dzisiaj w dobrym humorku wczoraj sobie z moim P pogadałam od serca wszystko sobie spokojnie wyjaśniliśmy napilismy się winka potem się miło godziliśmy i było superod razu życie staje się piękniejsze
a pogoda za oknem pod psem ponuro wieje pada do niczego a miałam nadzieję na fajniusi spacerek zle nic z tego raczej nie będzie
antośko noc miał dobrą zasnoł koło 18 przebrałam go w piżamkę o 20.30 i na pół śpiąco dostał mleczko i spał tak do 6.30 więc nie jest źle
a dziewczyny wczoraj do późnej nocy siedziały a teraz odsypiają![]()
Mi wystarczy 5-6 godzin snu a czasami nawet mniej.
Jak śpie dłużej to jestem nieprzytomna od przespania.
Słuchajcie sytuacja sprzed kilku minut.
Kubuś dziś rano znów mnie zszokował
ja-Kuba co robisz
K-KUUUPPPĘĘĘĘĘĘ
Po ok.15 minutach nie wytrzymałam i wchodzę do łazienki
ja-pytam co robisz?
K-myślę
Ja- nad czym myślisz już 15 minut?
K-myślę i myślę którędy ta kupa wyjdzie.
Czy siusiakiem czy pupą bo ona chyba się nie może zdecydować....
PADŁAM.![]()
normalnie gdzie on to slyszal hihihihno już nie mogę z tym małym
Siedzę teraz u Klaudii i z wami pisze.
Przychodzi łobuziak i woła Klaudię,którz właśnie książkę czyta
Klaudia nic
ten znowu Klaudia .....
-ta już nie wytzrzymuje i pyta coooooooooooo
a Kubuś
Taki z Ciebie kujon,że wogóle się z Tobą dogadać nie można ...
I wyszedł z pokoju..
![]()
czasami mi tez sie zdarza wyjsc z forum bez pozegnania nie ma co przepraszac bo nigdy nic nie wiadomo;-)Witam i ja ale na począdku chciałam przeprosić za to wczoraj poszłam bez pożegnania ale Kamilek zacza płakać i nie było szans zeby napisać i tylko zdążyłam wyłączyć kompa
A u nas nocka dobra no i już jestesmy po obiadku ja już w kosciele byłam i teraz Kamilka usypiam a jak usnie to kawusie sobie zrobie i zwami posiedze.Dobra ide czytac o czym wczoraj plotkowałyscie![]()
Ja tez prasowalamJa wlasnie skonczyłam prasowac-na dzisiaj oczywiscie bo mam jeszcze pelna wanienke do wyprasowania plus pranie na suszarce
Dziewczynki juz spia-caly czas mi marudzily i jeczaly
M z Dominikiem w castoramie a wiec mam czas dla siebieTroszke z Wami posiedze i wskocze sobie pod prysznic;-):-)
Proponuje Ci 4d w 20tc wtedy bedziesz mnogla zobaczyc czy chlopak czy dziewczynkano tydzien 9 jeszcze.. w sunmie to nic sie nie zmienilo, nie liczyl mi wg usg tylko wg OM czyli bez zmian, fasolke widziałam, ale jakos tak niewyraźnie brzydki miał monitor, ale chyba pójde na 4d, tylko musze jutro sobie zadzwonic i zapytac ile kosztuje to pojde tak kolo 12-13 tygodnia zeby zobaczyc dokładnie dzidzie
Póki co niby wszystko jest w porządku wg badań, tylko te upławy, dostałam jakies tableki na nie,ale to nic groźnego,zrobił mi cytologie, wyniki za miesiąc, we wtorek badania i 3.04 znów wizyta![]()
ehhh ten torcikNie probowałamWczoraj dałam Jej lakcid tylko.W nocy raz sie obsrala.Rano zjadla normalne sniadanie i poki co jest dobrze
![]()
no idz sobie zagrzej i smacznego życzeide do konkurencji podgrzac sobie obiadek bo zgłodniałam:-d