reklama
medeuska
październikowa mama'09
hej dziewczyny.
Czytajcie ,czytajcie,bo jest o czym.
Uciekam jakieś jedzonko przygotować.
U mnie dziś na obiadek filet z indyka z ziemniakami i surówką.
mniam
No no pyszny obiadek

A ja sobie kupiłam w Auchaniegotowy obiadek do podgrzania schabowy z jakimis pseudo kluskami i marchewką z groszkiem potem pójde do Orange i sobie podgrzeje w mikrofali, może będzie dobre...

Nie ma to jak niedzielny obiadek w pracy

Ale wczoraj za to zrobiłam sobie roladki kluseczki mizerie i kapustke i zupke ogórkową bo mialam smaka

Ja wlasnie skonczyłam prasowac-na dzisiaj oczywiscie bo mam jeszcze pelna wanienke do wyprasowania plus pranie na suszarce
Dziewczynki juz spia-caly czas mi marudzily i jeczaly
M z Dominikiem w castoramie a wiec mam czas dla siebie

Troszke z Wami posiedze i wskocze sobie pod prysznic;-):-)

M z Dominikiem w castoramie a wiec mam czas dla siebie

medeuska
październikowa mama'09
No to jeszczze "troche" to upajaj sie spokojem póki możeszJa wlasnie skonczyłam prasowac-na dzisiaj oczywiscie bo mam jeszcze pelna wanienke do wyprasowania plus pranie na suszarce
M z Dominikiem w castoramie a wiec mam czas dla siebieTroszke z Wami posiedze i wskocze sobie pod prysznic;-):-)

wiktoria12
Mama i żona :)
No to moja Martynka też tak robi jak sie dorwie do husteczek to po nic z nich nie zostanie całe w szczępachMoje tez uwielbiaja wywalac mi chusteczki pampersa
A jak dopadna sie do chusteczek higienicznych to dodatkowo dra je na strzepy
Fajnego tego synka masz a jaki pomysłowyno to fajnie
Kuba dziś wylał płatki z mlekiem po czym skomentował:
no widzisz,widzisz to wina miski,bo ona sama się przekręciła i jeszcze miała czelność polać mnie mlekiem !!!!!!!![]()

Oglądałam fajny filmsluchajcie na polsacie albo tvn powinien byc "sposob na tesciowa"
zajebista komedia:-)
Martynka jak zamiata to we wszystkie strony.Oliwka rozsypała paluszki,chciała pozamiatać więc jej dałam szczotkę to tak zamiotła że wyglądało gorzej niz na początku.I oczywiście mama musiała sprzątać bajzel![]()
Ja też tak uważam ale głupia babaWydaje mi się że próbuje naśladować Dodę,być w centrum zainteresowania.
A my też w 3 gimnazium poszliśmy na wagary to za nami wychowawczyni z płaczem przyszła bo zbliżały sie egzaminydzis dzien wagarowicza.pamietam jak w 7 klasie podstawowki poszlismy cala klasa na wagary.bylo tak cieplo ze sie chodzilo w samych bluzach.ale wychowawczyni po nas przyszla i mielismy niezle przeje....

Jak ci sie spać nie chce o tej poże i jeszcze nie spałaś no to żeczywiście nocny marek z ciebieTo jeszcze dopisze,że właśnie skończyłam pisać notke na blogu.Tym razem na wesoło.
Idę spać kochane.![]()

Ja Martynce to słodkim mlekiem obkłady robiłam na czoło i nadgarstki i zawsze pomagało.ja jestem mega niewyspana.ciezko noc za nami:-(
Dobrze sie wczoraj nie polozylam wczesnie spac.przed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:--
-(
spaaaaaaccccccccccccccccccccccc
To masz wesoło może twój synek będzie skecze wymyślałMi wystarczy 5-6 godzin snu a czasami nawet mniej.
Jak śpie dłużej to jestem nieprzytomna od przespania.
Słuchajcie sytuacja sprzed kilku minut.
Kubuś dziś rano znów mnie zszokował
ja-Kuba co robisz
K-KUUUPPPĘĘĘĘĘĘ
Po ok.15 minutach nie wytrzymałam i wchodzę do łazienki
ja-pytam co robisz?
K-myślę
Ja- nad czym myślisz już 15 minut?
K-myślę i myślę którędy ta kupa wyjdzie.
Czy siusiakiem czy pupą bo ona chyba się nie może zdecydować....
PADŁAM.![]()

No doczytałam ide kawke zrobić bo Kamilek spi.
medeuska
październikowa mama'09
Zrobie tak jak mój bedzie cos gadal.. ale to za rokprzez pierwsze miesiące palcem nie kiwnął i się dziwił dlaczego zmęczona jestem i czym przecież siedzę w domuaż poszłam za radą mojej przyjaciółki i wybyłam na całą sobotę z domu zostawiając go ze wszystkim od tamtej pory już nigd nie powiedział że zajmowanie się dzieckiem to nic nie robienie
polecam każdej która przezywa to samo![]()

Oj zebys wiedziala.Cisza i spokoj jak nigdyNo to jeszczze "troche" to upajaj sie spokojem póki możesz;-)

A co tam wogole u lekarza

O dzidzie nie pytam bo napewno wszystko jest w porzadku:-);-)
No w porownaniu do tego co mialam to jest trocheNo to jeszczze "troche" to upajaj sie spokojem póki możesz;-)

reklama
medeuska
październikowa mama'09
Ja też ogladałam, ale się zlękłam, powiedziałam że bede biegac za moim po całym szpitaluOglądałam dzisiaj Detektywów i było tam o zamianie dzieci w szpitalu a przedtem weszłam na oneta i tam własnie opisują chistorie tych dzieci.No znaczy teraz to one są juz pełnoletnie normalnie
to tak jagby do mnie ktoś przyszedł po kilkunastu latach i powiedział że moje dzieci są nie moje nie do uwiezenia że nawet w szpitalu trzeba dziecka swojego pilnowac.
Ale co tam sie martwie o moje dzieci jak są podobne do tatusia jak dwie krople wody![]()

to powywalac polowe jak szafki sie nie zamykająNo w porownaniu do tego co mialam to jest trocheBo uzbierala mi sie pelna wanienka i do tego metr nad nia
Ale juz czwarty dzien z rzedu prasuje i widac efekty-kupki ubywa a szafy sie nie zamykaja;-):-)

Podziel się: