reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj zebys wiedziala.Cisza i spokoj jak nigdy:tak::tak::tak:

A co tam wogole u lekarza:confused:Ktory to tydzien:confused:
O dzidzie nie pytam bo napewno wszystko jest w porzadku:-);-)

no tydzien 9 jeszcze.. w sunmie to nic sie nie zmienilo, nie liczyl mi wg usg tylko wg OM czyli bez zmian, fasolke widziałam, ale jakos tak niewyraźnie brzydki miał monitor, ale chyba pójde na 4d, tylko musze jutro sobie zadzwonic i zapytac ile kosztuje to pojde tak kolo 12-13 tygodnia zeby zobaczyc dokładnie dzidzie:tak:

Póki co niby wszystko jest w porządku wg badań, tylko te upławy, dostałam jakies tableki na nie,ale to nic groźnego,zrobił mi cytologie, wyniki za miesiąc, we wtorek badania i 3.04 znów wizyta:tak:

reklama
no tydzien 9 jeszcze.. w sunmie to nic sie nie zmienilo, nie liczyl mi wg usg tylko wg OM czyli bez zmian, fasolke widziałam, ale jakos tak niewyraźnie brzydki miał monitor, ale chyba pójde na 4d, tylko musze jutro sobie zadzwonic i zapytac ile kosztuje to pojde tak kolo 12-13 tygodnia zeby zobaczyc dokładnie dzidzie:tak:

Póki co niby wszystko jest w porządku wg badań, tylko te upławy, dostałam jakies tableki na nie,ale to nic groźnego,zrobił mi cytologie, wyniki za miesiąc, we wtorek badania i 3.04 znów wizyta:tak:
Nic sie nie martw jeszcze zobaczysz swoją dzidzie.Ciesze sie ze wszystko wpożądku.
Dowikla gdybyś bliżej mieszkała to z chęciom pomogła bym ci prasować mam dzisiaj wene do tego.

Z moim szczesciem to chyba dopiero jak ja urodze:-D:-D

Bo chyba jakiś fatum nade mna wisi najpierw baba ktrora mi nie pokazala potem jakas spieprzona aparatura ja tam juz w to nie wierze ze kiedykolwiek ja zobacze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z moim szczesciem to chyba dopiero jak ja urodze:-D:-D

Bo chyba jakiś fatum nade mna wisi najpierw baba ktrora mi nie pokazala potem jakas spieprzona aparatura ja tam juz w to nie wierze ze kiedykolwiek ja zobacze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zobaczysz zobaczysz.A jak sie urodzi to będziesz na nią patrzec nonstop przez całe życie.A ty jak sie czujesz!

Jestem juz po prysznicu:tak::tak::tak:Od razu lepiej sie czuje:-)

MEDEUSKA
Ja tez mialam uplawy i brałam jakies tabletki.Do tego przyplatala mi sie jeszcze grzybica,ale szybciutko ja wyleczylam:tak:
Najwazniejsze ze z dzidzia ok

WIKTORIA
Tyle juz wyprasowalam wiec z reszta tez sobie chyba poradze:tak::tak::tak:Ale dzieki za checi:-);-)

No a jesli chodzi o prasowanie to ja będe jutro bo suszy sie na balkonie i myśle że na jutro będzie suche.
To ile razy w ciągu dnia pierzesz
Oj roznie:tak:Czasami 2-3 pralki a czasmi piore co 2 lub trzeci dzien.Zalezy jak mi schnie;-):-)
Teraz jedno pranie mam na suszarce ale musialam je wciagnac do domu bo u nas mży

reklama
Do góry