reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fajna pora bo maluszek zdąży się przed zimą zahartować spacerkami zime przejeździcie w gondolce a wiosną już spacerówka:tak::tak: mam porównanie moja jula urodziła się w kwietniu zimą była za duża by jeździć w gondolce a ja ciągle miałam wrażenie że jej zimno:tak::tak: adam urodził się w lutym do lata jeździł w głębokim wózku a potem w spacerówie ale na zime był dosyć duży więc ok.... antocha na przyszłą zime będzie miał już rok tak więc będzie bez problemu:tak:

No i w sumie masz rację:tak: Nie patrzyłam na to w ten sposób jeszcze:tak:
Ale.. kupiłam pierwsze śpioszki ostatnio jak bylam na zakupach.. nie moglam sie powstrzymac:-D:-D:-D
różowe.. jak bedzie chłopczyk to bede go ubierac na różowo:-D:-D:-D:-D

reklama
hej dziewczyny:happy:ja po drzemce położyłam się na chwile i zasnełam kamiennym snem:szok::szok: głowa mnie tak łupała że szok
dowikla jak postępy remontowe???? daleko ty masz do tej castoramy???? ja poznańską castorame to wsominam z sentymentem......... moje kochannie było tam na delegacji miał być tydzień był 3 tygodnie mieszkał w hotelu naramowice i tam pomyłka telefoniczna;-)i zaczął się nasz romans i trwa do dzisiaj:tak::tak::tak::tak:
To była świetna pomyłka.

Czemu nie ma nikogo?:confused::confused:

teraz już widzę :-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam na chwilkę a tu takie pustki ,aż smutno...:-(
muszę znów uciekać ,bo obiadek sam się nie zrobi.
Mamy gości za godzinkę.Chrzestni Klaudii przyjdą na spóźnione imieninki.:tak:

Ja też ,ale oni są po kolei już 4 dzień i powolutku zaczynam mieć dość.
Nie mogli ,by się wszyscy razem zejśc?:confused::confused:

z drugiej jednak strony jak zejdą się wszyscy to jest ok.25 osób ,a wtedy znów padam na pysk.:-D:-D:-D:-D:-D
I tak źle i tak niedobrze :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry