reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje dzieciaki jak gorączkuj to też zawsze bardzo wysokie gorączki mają jula miała już nawet 40.7 adam najwyższą zmierzoną temp miał 40.6 jak mił 7 miesięcy aż moj tata pojechał po nowy termometr bo nie chciał uwierzyć a jak się okazało że jednak tak to zaczoł krzyczeć że wnuk mu umiera:szok::szok: na początku panikowałam a teraz wiem że oni tak maja i już a i np ibufen w syropie na niech nie działa:no: na jule działaja najlepiej czopki a na adama paracetamol:tak:

reklama
słuchajcie tekst z przed chwili

Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .

No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą :-D:-D:-D:-D
Umrę od tego rozrechotania.

no wlasnie ona w dzien nie az takiej wysokiej goraczki tylko w nocy.i teoeretycznie w dzien ibufen na nia dziala bo paracetamol to przy mniejszych goraczkach.jak pojde do lekarza to poprsze o recepte na pyralgine w czopkach:tak:
ale jednak nic tak szybko nie zbija jak chlodne oklady

bo ja jesczze w szlafroku:rofl2:

słuchajcie tekst z przed chwili

Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .

No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą :-D:-D:-D:-D
Umrę od tego rozrechotania.

skad on bierzez takie teskty???????takich tekstow to ja uzywalam bedac dzieckiem czy w szkole:rofl2:

ja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki :tak::tak::tak:
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze gania :eek::eek: ja przy 38 jestem padnięta:confused2:

witam dziewczeta
ja tylko na chwile w przerwie (robie obiad)
tak wiec bulion juz zrobiony, pieczen sie robi, buraczki juz tez gotowe jeszcze tylko kluski slaskie musze zrobic :tak:
i obiadek bedzie palce lizac :rofl2:

skad on bierzez takie teskty???????takich tekstow to ja uzywalam bedac dzieckiem czy w szkole:rofl2:
siostra go szkoli .Jak na niego krzyczy to często pojedyńczych słówek z tych tekstów używa.:wściekła/y:

ja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki :tak::tak::tak:
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze gania :eek::eek: ja przy 38 jestem padnięta:confused2:
Kąpiel się robi w takiej wodzie jaka jest temp + 2 kreski może być.
Woda sygnie ,dziecko stygnie.Jeśli zaczynają skakać zęby to czas wyjąć dziecko z wody.Temp wtedy jest ok.37.5.
Sprzwdzone od dawna.

reklama
no już nie mogę z tym małym
Siedzę teraz u Klaudii i z wami pisze.
Przychodzi łobuziak i woła Klaudię,którz właśnie książkę czyta
Klaudia nic
ten znowu Klaudia .....
-ta już nie wytzrzymuje i pyta coooooooooooo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Kubuś
Taki z Ciebie kujon,że wogóle się z Tobą dogadać nie można ...
I wyszedł z pokoju..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry