Mama Helenki
i Aniki :D
Sziedziały w nocy do późna to dzisiaj wczesnie nie powstaja 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzeba mu bylo nie dac podjadac.lodowke na łancuch i kłodkeWitam Widzę AS że nocny Marek z Ciebie a z drugiej strony patrząc Ranny ptaszekJa w takim sobie nastroju pogoda na razie nieciekawa wybieram sie na 11 do kosciola
obiadek mam Mama mnie mile wczoraj zaskoczyła i przyniosla mi mięsko mielone z kurczaka żebym zrobila pulpety bo zawsze kupiuje w jednym miejscu i miesko świezutkie i pyszne a ze Gabi na diecie bogatoreszkowej to zeby swieze miala miesko Ja ze wzgledu na duża ilośc naczyń do mycia robię jedno danie ale zrobie dzis wyjątek Wczoraj Wojtek stwierdził że nie bedzie jadl rosołu i nie jadl i caly czas przychodził do kuchni i podjadał
Jak wrócę z kościoła zrobię pomidorową i pulpety Mąż ma oskrobać ziemniaczków ogólnie to mi sie nie chce gotowac
Miłej niedzieli ;-):-)
ja tez nie lubie nocowac gdzie indziej poza domem.nawet u rodzicow juz tyle lat ze sie odzywyczailam.nieraz sspie u kolezanki jak jade w gosci,ale musze sie na to zawsze psychicznie przygotowacWitam :-)
nocne marki z was
Jakos wczoraj czasu nie miałam żeby zajrzećdzisiaj tez pisze z rana zanim teściowa wpadnie, bo potem to na pewno czasu nie znajdę
Moja spala dzisiaj ładnie tyle, że wstała o 6będę dzisiaj cały dzień ziewać.
Jak ja nie lubię spać u kogośA jaki niewygodny narożnik ma moja mama
A chciałam sobie kupić podobny, nie ma szans
Moje dziecię wola o śniadanie...
anabuba już przeczytałam masakra oby jej przeszłoa ty może zrób sobie w dzień drzemke jak mała zaśnie bo nie wiadomo jaka będzie kolejna nocka a lepiej mieć na nią siły
![]()
kurcze niech już nadejdzie ta wiosna i niech miną te choroby bo dosyć już ich mamwszędzie dookoła ktoś choruje moi narazie po tym zapaleniu oskrzeli wydobrzeli oby jak najdłużej
antek ma we wtorek szczepienie więc dowiem sie ile waży i miery bo ostatnio w oczach mi rośnie
![]()