reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.melduje sie na rozkaz:-D

Witam Widzę AS że nocny Marek z Ciebie a z drugiej strony patrząc Ranny ptaszek :-D:-D:-D:-D:-D Ja w takim sobie nastroju pogoda na razie nieciekawa wybieram sie na 11 do kosciola :tak: obiadek mam Mama mnie mile wczoraj zaskoczyła i przyniosla mi mięsko mielone z kurczaka żebym zrobila pulpety bo zawsze kupiuje w jednym miejscu i miesko świezutkie i pyszne a ze Gabi na diecie bogatoreszkowej to zeby swieze miala miesko Ja ze wzgledu na duża ilośc naczyń do mycia robię jedno danie ale zrobie dzis wyjątek Wczoraj Wojtek stwierdził że nie bedzie jadl rosołu i nie jadl i caly czas przychodził do kuchni i podjadał :wściekła/y: Jak wrócę z kościoła zrobię pomidorową i pulpety Mąż ma oskrobać ziemniaczków ogólnie to mi sie nie chce gotowac :no: Miłej niedzieli ;-):-)
trzeba mu bylo nie dac podjadac.lodowke na łancuch i kłodke:-D:rofl2:
Witam :-)

nocne marki z was:-D

Jakos wczoraj czasu nie miałam żeby zajrzeć :sorry2: dzisiaj tez pisze z rana zanim teściowa wpadnie, bo potem to na pewno czasu nie znajdę :dry:

Moja spala dzisiaj ładnie tyle, że wstała o 6 :baffled: będę dzisiaj cały dzień ziewać.

Jak ja nie lubię spać u kogoś :baffled: A jaki niewygodny narożnik ma moja mama :angry: A chciałam sobie kupić podobny, nie ma szans :dry:

Moje dziecię wola o śniadanie...
ja tez nie lubie nocowac gdzie indziej poza domem.nawet u rodzicow juz tyle lat ze sie odzywyczailam.nieraz sspie u kolezanki jak jade w gosci,ale musze sie na to zawsze psychicznie przygotowac:rofl2:

ja jestem mega niewyspana.ciezko noc za nami:-(
Dobrze sie wczoraj nie polozylam wczesnie spac.przed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni:szok::szok::szok:
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:-:)-:)-(

spaaaaaaccccccccccccccccccccccc

witam mamuski niedzielnie:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ja dzisiaj w dobrym humorku wczoraj sobie z moim P pogadałam od serca wszystko sobie spokojnie wyjaśniliśmy napilismy się winka potem się miło godziliśmy i było super:tak::tak::tak: od razu życie staje się piękniejsze:-D:-D:-D:-D
a pogoda za oknem pod psem ponuro wieje pada do niczego a miałam nadzieję na fajniusi spacerek zle nic z tego raczej nie będzie:no::no:
antośko noc miał dobrą zasnoł koło 18 przebrałam go w piżamkę o 20.30 i na pół śpiąco dostał mleczko i spał tak do 6.30 więc nie jest źle:tak::tak:
a dziewczyny wczoraj do późnej nocy siedziały a teraz odsypiają:-D:-D
dowikla jak dziewczynki koniec biegunki?????
anabuba jak malutka nie gorączkuje już ma katar jak nocka???

malinka naskrobalam wyzej o nocy.kataru nie ma tylko kicha.jakby miala katar to wiadomo ze jakasinfekcja a tak to d... oby nie zapalenie ukladu moczowego:-( bo taka temp bez innych objawow moze o tym swiadczyc.a trzyfdniowke z konkretna wysypka miala w listopadzie.wydaje mi sie ze moze gardlo,ale nie kaszle narazie nic,tylko jakby ciut znowu zachrypla.lepsze gardlo niz pecherz

anabuba już przeczytałam masakra oby jej przeszło:tak::tak:a ty może zrób sobie w dzień drzemke jak mała zaśnie bo nie wiadomo jaka będzie kolejna nocka a lepiej mieć na nią siły:tak::tak:

anabuba już przeczytałam masakra oby jej przeszło:tak::tak:a ty może zrób sobie w dzień drzemke jak mała zaśnie bo nie wiadomo jaka będzie kolejna nocka a lepiej mieć na nią siły:tak::tak:

pewnie tak zrobie bo jak dzis bedzie miala wieczorem goraczke to pewnie znow bede czuwac,a Paulina arno do szkoly.masakra.dobrze ze Paulina byla u dziadkow to chociaz spokojnie psala bo na pewno by sie obudzila w nocy i by byla przerazona co ja z Weronika robie

kurcze niech już nadejdzie ta wiosna i niech miną te choroby bo dosyć już ich mam:wściekła/y: wszędzie dookoła ktoś choruje moi narazie po tym zapaleniu oskrzeli wydobrzeli oby jak najdłużej :tak::tak: antek ma we wtorek szczepienie więc dowiem sie ile waży i miery bo ostatnio w oczach mi rośnie:tak:

kurcze niech już nadejdzie ta wiosna i niech miną te choroby bo dosyć już ich mam:wściekła/y: wszędzie dookoła ktoś choruje moi narazie po tym zapaleniu oskrzeli wydobrzeli oby jak najdłużej :tak::tak: antek ma we wtorek szczepienie więc dowiem sie ile waży i miery bo ostatnio w oczach mi rośnie:tak:

oj tak.chociaz moje cala zime nie chorowaly, Paulina ostatnio tylko prezziebienie no i teraz mala.nie mogla chorowac jak byla psakudna pogoda?:confused:
u nas dzis tez pochmurno i wieje.siedzimy w domu,wiadomo:baffled:

reklama
Do góry