Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja mam moze 1zł w portfelu albo i nie,a na koncie tez nieweile debetu juz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zameldowaniwstawać śpiochymeldować sie w szeregu zbiórka
![]()
wpółczuję :-Witam.melduje sie na rozkaz
trzeba mu bylo nie dac podjadac.lodowke na łancuch i kłodke
ja tez nie lubie nocowac gdzie indziej poza domem.nawet u rodzicow juz tyle lat ze sie odzywyczailam.nieraz sspie u kolezanki jak jade w gosci,ale musze sie na to zawsze psychicznie przygotowac
ja jestem mega niewyspana.ciezko noc za nami:-(
Dobrze sie wczoraj nie polozylam wczesnie spac.przed 22 dalam Weronice nurofen w czopku,mierze jej o 1 w nocy temp. miala 39-dalam pracetamol w czopku zeby nurofenu nie przedawkowac.poszlam sie kapac jak jej zmeirzylam przed 2 jeszcze raz temp to miala 40stopni
szybko dalam jej pol czopku pyarlginy(dobrze ze jakis czas temu wzilema od sasiadi 3 czopki) i wyciagnelam z lozeczka i zaczelam robic zimne oklady na glowe i lydki.mala na poczatku niezle wyla,alepotem juz sie przyzwyczaila i jak zmienialam oklad to tylko troche marudzila.jak zaczelam jej spiewac to sie uspokoila i gadala ze mna:-)przez pol godziny zbilam jej tem do 38,5.potem jeszczedo 3 rano trzymalam jej oklady i temp.zeszla do 38,2 no i pewnie pyralgina zaczela tez dzialac juz.3.30poszlam spac,lae i tak sie krecilam bo wzielam mala do siebie zeby sie obudzic w razie potrzeby szybko.Bo jakbym ja polozyla w lozeczku to bym twardo zasnela.
obudzila sie 8.30 na kasze i juz nie ma temp.mam nadzieje ze juz jej temp.tak nie bedzie rosla.jak do jutra nadal bedzie miala goraczke to trzeba bedzie isc do lekarza:--
-(
spaaaaaaccccccccccccccccccccccc
malinka naskrobalam wyzej o nocy.kataru nie ma tylko kicha.jakby miala katar to wiadomo ze jakasinfekcja a tak to d... oby nie zapalenie ukladu moczowego:-( bo taka temp bez innych objawow moze o tym swiadczyc.a trzyfdniowke z konkretna wysypka miala w listopadzie.wydaje mi sie ze moze gardlo,ale nie kaszle narazie nic,tylko jakby ciut znowu zachrypla.lepsze gardlo niz pecherz
Mi wystarczy 5-6 godzin snu a czasami nawet mniej.As kobieto to ile godzin dziennie spisz?jak codzoennie do tej 2-3 siedzisz przed kompem albo na spacerze i rano wsatjesz?no i czy corka spi skoro siedzisz jej przy kompie?![]()
:
Słuchajcie sytuacja sprzed kilku minut.
Kubuś dziś rano znów mnie zszokował
ja-kuba co robisz
k-kuuupppęęęęęę
po ok.15 minutach nie wytrzymałam i wchodzę do łazienki
ja-pytam co robisz?
K-myślę
ja- nad czym myślisz już 15 minut?
K-myślę i myślę którędy ta kupa wyjdzie.
Czy siusiakiem czy pupą bo ona chyba się nie może zdecydować....
Padłam.:-d:-d:-d:-d:-d:-d