cudo dziewczynka !!!A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()
reklama
Wyglada na to ze jeszcze dlugo,dlugo nie pojdzie spacA tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()

masz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.Wyglada na to ze jeszcze dlugo,dlugo nie pojdzie spac:-)
Oliwka wywaliła mi na ziemie całe opakowanie chusteczek do pupy

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
masz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.
Oliwka wywaliła mi na ziemie całe opakowanie chusteczek do pupy![]()
to masz wesolo.jak jak widze ze Weronika za dlugo spi to ja budze np.glosna muzyka itd.z Paulina tez tak robilam bo by szalala do 23
Weronika dzis chora dlatego dalam jej pospac
dowikla u mnie jest to samo,chusteczki higieniczne,paper toaletowy wszystko jest w strzępachMoje tez uwielbiaja wywalac mi chusteczki pampersa
A jak dopadna sie do chusteczek higienicznych to dodatkowo dra je na strzepy

no to fajniemasz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.
Oliwka wywaliła mi na ziemie całe opakowanie chusteczek do pupy![]()
Kuba dziś wylał płatki z mlekiem po czym skomentował:
no widzisz,widzisz to wina miski,bo ona sama się przekręciła i jeszcze miała czelność polać mnie mlekiem !!!!!!!

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no to fajnie
Kuba dziś wylał płatki z mlekiem po czym skomentował:
no widzisz,widzisz to wina miski,bo ona sama się przekręciła i jeszcze miała czelność polać mnie mlekiem !!!!!!!![]()

KUBUS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
to kup mu taka miseczke z przyssawka-nie bedzie juz pretekstu i przy okazji z podwojnym dnem zeby mu nie styglo jak bedzie godzien jadl

Podziel się: