reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
brenda cholera jak tylko wroci ten galab niedobry to zaraz go ochrzanie i do gara wrzuce za kare a niech sie pyrka z reszta!!!!!!!!!!! pewnie gdzies po drodze wyzere mia z kupmplami.........
a na golabki to juz sie doczekac nie moge!!!!! hubcio lapie drzemke michal juz wstal a ja mam troszke czasu wiec siadam......
a na golabki to juz sie doczekac nie moge!!!!! hubcio lapie drzemke michal juz wstal a ja mam troszke czasu wiec siadam......
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
joasiah na zamknietym watku mamy zdjecia i prywatne sprawy! zeby sie tam dostac trzeba troszke na to zapracowac! a ty wpadasz na posta albo dwa i uciekasz wiec szybko zapewne sie tam nie dostaniesz! dziewczyny narazie tu z nami siedza wytrwale i zadna nie dopytuje o zamkniety! zreszta i tak tu siedziemy caly czas a tam tylko zdjecia i male sprawy o ktorych nie kazdy musi wiedziec.
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no tak jak ja siadlam to nikogo nie ma!
kinda wracaj!
kinda wracaj!
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja jestem mordziulka
polowek pojechal do cukierni, a ja zaraz robie sobie kawusie...............i bede sie zajadac ciachami.................a co tam, w niedziele sobie pozwole
a na obiadek jedziemy na miasto....................
polowek pojechal do cukierni, a ja zaraz robie sobie kawusie...............i bede sie zajadac ciachami.................a co tam, w niedziele sobie pozwole
a na obiadek jedziemy na miasto....................
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no czesc joaska! w sumie chyba zadziej zagladasz? kubiszon tak daje popalic? aha wloski suuuuuuuuuper!
kunda dawaj zdjecie macia na zamkniety!jak to pod kosiare??? no co ty obciac takie piekne wloski?????
kunda dawaj zdjecie macia na zamkniety!jak to pod kosiare??? no co ty obciac takie piekne wloski?????
Joaska
Lipcowe mamy '05
mordziulka pisze:no czesc joaska! w sumie chyba zadziej zagladasz? kubiszon tak daje popalic? aha wloski suuuuuuuuuper!
dzieki bardzo musze sie jeszcze di Nich przyzwyczaic hehe
kunda ja Kubie juz dwa razy obcinalam wlosy, tak mu grzywa rosnie, ze musialam mu podciac, bo mu wloski wpadaly do oczu
reklama
Dam dam, a włoski trzeba było przyciac bo były juz długie, zwłaszcza grzyweczka mu juz wchodziła do oczków z tyłu to juz mu wczesniej podciełam bo juz miał przwie do ramion a teraz przyszła kolej na grzywke i boczki
Podziel się: