reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jakos nie moge sobie wyobrazic macia bez grzywy!!!!
joaska a ty sie pewnie szybko przyzwyczaisz! tylko teraz moze mniej bedziesz spinac?

reklama
Ja tez wrocilam na troszke ale zaraz musze zmykac szykowac sie , robic na bustwo bo na ten obiadek wyruszamy

JAsko juz na lozeczko najnizej- jak dzis lezal sobie w lozeczku a ja wloski mylam to skubaniec maly juz kleczal( stac nie mogl bo spiworek przeszladzal)

witam w niedzielkę!!!!

ja dziś niedospana i wogole jakaś taka nijaka

piszecie że wasze dzieci nie chcą leżęc na brzuszku, a moja Maja tylko na brzuszku, od kilku dni nawet tak spi

ja też uwielbiam gołąbki, ale dzis na sniadanko zjadłam sobie krokiecika od teściowej, też pychotka, szkoda tylko że barszczyku nie miałam

rodzinka wpadła z ciachem więc się obrzeram przed obiadem i tak potrwa,bo znowu pewnie koło 5 wróci ::) ale za to zdał egz na 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kunda pokarz malucha bez grzywy :) ja słyszałam żeby nie obcinać włoskow do roczku; ciekawe czy ktoś wytrzyma z za długimi włoskami...

rany słonko wyszło na chwilkę.........

gdzie sie podziewacie?
mezulek juz wraca, nie moge sie obiadku doczekac, dzisiaj schab znowu,ale jest pyszny...ale glodna jestem

Tez słyszałam ze nie powinno sie obcinac dziecku włosków do roczku ale jak sa długie i nie wygodne to co zrobic ;)

ale ja tylko się spytałam o ten zamknięty czy to źle? :(
ja wiem że jestem tu nowa i jeszcze nie mająca dzidziolka ale ja tylko chcialam sie dowiedziec nic wiecej
milego dnia

Mija pisze:
A co do leżenia na brzusiu  to ortopeda kazała mi Noe zmuszać i nawet kłaść na całą noc na brzuszku ..ale nie mam sumienia go tak katować

Mija to jakiś dziwny człowiek ten Nonkowy ortopeda. :o Nan noc wręcz sie mówi, żeby nie kłaśc na brzuszku, bo to zwiększa prawdopodobieństwo śmierci łóżeczkowej. Ortopedzi których znam i rehabilitanci odradzaja kładzenie dziecka na siłę. Mi przy córeczce pokazali, że to wcale nie chodzi o lenistwo, bo w pozycji pionowej bardzo ładnie trzymała główkę. Nonkowi coś poprostu przeszkadza!
Pozdrawiam Magdalenka

reklama
Witam dziewczyny...ale mama zaleglosci......wpadlam tylko sie przywitac i uciekam...kurde na nic nie mam czasu
Kunda ...fajowskie zdieci Maciusia

Asiu wloski pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry