reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nie oddawalm malych na noc:no:
A jak byly jeszcze w inkubatorkach to mogłam do Nich chodzic o kazdej porze dnia i nocy i siedziec ile chcialam:tak:Wyciagac Je ,nosic,przebierac itd
Nawet jak Dominik przyszedł z M mnie odwiedzic to pielegniarki zawinely Klaudie w rozek ,posadziły Dominika na takim fotelu i daly Jemu Klaudie na apka:tak::tak::tak:
i tak powinno być :tak::tak:

No wlasnie mialam pisać a na co to jest bo ja jeszcze tego nie miałam
to lek homeopatyczny skuteczny w stanach niepokoju ,przy ząbkowaniu,na kolkę,przeciwbólowy ogólnie i przeciwgorączkowy.

reklama
Wiktoria
te czopki
Lek stosowany jest u niemowląt i małych dzieci w stanach niepokoju przebiegających zarówno z gorączką, jak i bez gorączki. Preparat jest pomocny w przypadku bolesnego ząbkowania, kolek niemowlęcych, odczynów poszczepiennych, a także infekcji. Łagodzi rozdrażnienie i przywraca spokojny sen.

A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.

Załączniki

• DSC01925.jpg
    DSC01925.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC01926.jpg
    DSC01926.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 32
A tak wygląda moje kochane dziecko jak czegos nie może dostać albo jej czegoś zabraniam.Z Aniołka robi się diabełek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wiecie co jest dla Oliwki największą karą jaka mogłaby być??? krzyk na nią nie działa.Największą karą jest to że nie wezmę ją na ręce,że nie chce ja w tedy przytulić.Jak nie może sie do mnie przytulić to strasznie rozpacza.
Mała,sliczna złosnica:tak::tak::tak:

slodka:-):rofl2:
Dla Laury kara jest taka sama.A jak nie chce zjesc to jej sie pyatm czy idzie juz spac do lozeczka a ona wtedy pieknie otwiera buzie i zje wszystko co jej dam:-D

dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja jestem tego samego zdania.Nie mogłabym rodzic tak przy tylu osobach.To stresujące jak dla mnie.ja kiedys wpadłąm na you tube na porody i tam jest pokazywane jak kobiety rodzą w domu w basenie przy całej rodzinie przy swoich dzieciach.ja bym tak nie mogła.:no::no::no::no:
Ja miałam męża i asystę 12 lekarzy w tym 4 lub stażystów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też swojego do łózka wywalal ,ale ostatnio idzie i zasypia w 30 sekund wtedy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry