reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Wiktoria tu mozesz przeczytac
Viburcol N () - Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
wiktoria12
Mama i żona :)
Będe musiała kupić bo tak to dziąsla smaruje żelem albo daje mu IBUM.Ale ząbka już widać tylko sie nie przebił jeszczeto sa czopki homeopatyczne wlasnie swietne przy zabkowaniu i gdy dziecko jest marudne, niespokojne
Kumpela uzywa ich a ma 7mc coreczke i jest bardzo z nich zadowolona:-)
Ja jestem tego samego zdania.Nie mogłabym rodzic tak przy tylu osobach.To stresujące jak dla mnie.ja kiedys wpadłąm na you tube na porody i tam jest pokazywane jak kobiety rodzą w domu w basenie przy całej rodzinie przy swoich dzieciach.ja bym tak nie mogła.jakos nie widze sie przy porodzie z taesciowa, mama, bratem czy siostra i z mezemOjciec dziecka wystarcza
![]()

wiktoria12
Przeczytam jutro bo dzisiaj coś mi internet zle dziala i nie wyswietla mi tej strony może jutro bedzieWiktoria tu mozesz przeczytac
anka26_x_07
Będe musiała kupić bo tak to dziąsla smaruje żelem albo daje mu IBUM.Ale ząbka już widać tylko sie nie przebił jeszcze
jeszcze troszke i bedzie spokojniejszy

Laura jak zabkowala to 3 zeby jej szly jednoczesnie dostala zapalenia jamy ustnej z dziasel leciala jej krew nie chciala pic ani jesc dawalam jej mleko na snie ale jak wyciagalam smoczek z buzi to byl zalany krwia:-( a tak mielismy spokojnie:-)
anka26_x_07
Ja jestem tego samego zdania.Nie mogłabym rodzic tak przy tylu osobach.To stresujące jak dla mnie.ja kiedys wpadłąm na you tube na porody i tam jest pokazywane jak kobiety rodzą w domu w basenie przy całej rodzinie przy swoich dzieciach.ja bym tak nie mogła.![]()
przy dzieciach

wiktoria12
Ja już 3 jabłko jem a mój M dalej sie nie odzywa 

anka26_x_07
Ja już 3 jabłko jem a mój M dalej sie nie odzywa![]()
hmmm czegos niedoczytalam, dlaczego nic nie mowi.Macie ciche dni?
reklama
Podziel się: