reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie mamy cichych dni poprostu zawsze jak z pracy przyjdzie to sygnałka mi pusci albo sms a dzisiaj cisza a moze jeszcze w pracy
odezwie sie nie martw sie na zapas
Oliwcia własnie mi usnęła,panuje błoga cisza,M juz się kapie.
hmmm planujesz cos:confused::-)
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:

no popatrz trzeba ja sposobem

reklama
dzisiaj nie chciała mi zjeść banana,w ogóle ciężko u nas ze świerzymi owocami,już kiedys pisałam,starte zje a tak to nie chce.I dzis się wkurzyłam,Połozyłam banana,zrobiła cyrki że nie chce.Stał tak z 1,5 godz,powiedziałam że wezmę ją na kolana bo chciała jak zje i wyobraźcie sobie że zjadła(pół no ale zjadła)Pierwszy raz zjadła normalnie banana :tak::tak::tak::tak::tak:
kiedyś musi być ten pierwszy raz.
ja mam to samo z każdym posiłkiem.
Kubuś je tylko pod presją.
W przedszkolu,w domu w gościach.
Dla niego samo jjedzenie to już kara okrutna.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

a tak w ogole to jestem posikana jak jade z Laura na zakupy.Na przyklad dzis jestemy w sklepie Laura siedzi w koszyku ja laduje spozywke a Ona do kazdego macha reka i gada Halooo :)) Tu sie tak wita z ludzmi wiec moja corka jest bardzo towarzysta i kontaktowa:-D:-D
Jak jestemy na spacerze to to samo kogo widzi to go wita:rofl2:

może może ;-);-);-);-) to sie okaże :-D:-D:-D:-D
fajnie ja z @ wiec mam L4:-D
Ania a laure uczysz po polsku mówic bo nie wiem.
A moje kochanie sie odezwało czyli po pracy już jest
A co do jedzenia to ja Martynce nie musze na siłe pchać ona wszystkozje i czasem więcej odemnie:szok:
Do Laury mowie tylko po polsku sama lapie niemiecki.Od nasteponego roku pojdzie do przedszkola to tam zacznie swoja nauke niemieckiego:tak:
A widzisz odezwal sie:rofl2:

reklama
Do góry