reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze a Hubcio znowu cierpi :-[ niedobrze , ucałuj go od nas :-*

Noelia jak to solą ???

A ja poatanowiłam zmieścić się w swoje stare spodnie,więc zrzucam kilgramy ...ale od jutra bo dziś na śniadanko zajadam pierniczki i są za dobre żeby ich nie jesć

Dziś opróżnie lodówkę z kalorycznych słodkich rzeczy...oczywiście je zjem bo jedzenia śie nie wyrzuca ;D i od jutra zakaz słodyczowy

malutka i poczytałaś troszkę tych śmiechów?
i tez myślę że mały ma teki okres i najlepiej cierpliwie przeczekac i bez złości się nim w nocy zając może chce sprawdzic czy jesteś,jak będzie wiedział że może na ciebie liczyć bez złości i pretensji z twojej strony to będzie czuć się bezpieczniej i napewno będzie spac.
no ale wykład z psychologi dałam :laugh: :laugh: ::) ,ale tak myślę po obserwacjch dzieci mojej siostry

Macio teraz cwiczy przewroty i stekanie na podłodze.

My dzis w planach mielismy grila ale ta pogoda jest dobijajaca bo nie wiadomo bedzie padac czy nie, a tak wogóle to mogłoby słoneczko zaswiecic

Oj jak bym chciała kilikać z wami tyle ile dawniej ...ale Noeś mi nie daje :(

No i dużo się ostatnio dzieje ..szukamy teraz samochodzika ..rany ale drogie skubańce są ..ale teściówka obiecała nam dołożyć

Noelia ja Nonkowi bez złościi pretensji daje milion razy w nocy cycka..powiem nawet że z czułością nawet zbuj na koniec buzi w czółko dostajae ..a następnej nocy chce milion dwa razy cycocha ::) taki jest...i co z takim zrobić ??? już nawet korek (smoczek) nie pomaga, sutki mi odpadają

biedny Hubcio znowu go brzydule kłują
hubcio daj wycisk w tej babi i pokrzycz na nią porządnie ;)

no nacieram porządnie solą nogi tyłek i brzuszysko tak porządnie żeby skóra się czerwona zrobiła i potem spłukuje podobno działa to ujędrniajaco i spala tkankę tłuszczową pod tą skora

w sumie nie wiem na ile to działa ale w pasie ubyło mnie już 5 cm,ale chodzę na aerobik i jem prawie wyłącznie warzywka

no tak każdy bąbelek jest inny
ja wiem tylko że im siostra ardziej w nocy zła była i krzyczała tym dzieciaki częściej się budziły i dlatego sobie powiedziałam że ja tak robić nie bedę

Kunda u nas słonko ,wczoraj tak byle jak było , może się popołudniu u Ciebie przejaśni..jak nie to prześlemy troszke od nas ;D

Noelia a rozumiem taki piling sobie robisz, tylko uważaj nie za mocno żęby nie podrażniać za bardzo skóry, ja też zabieram się spowrotem za siebie..ostatni zaniedbałam joge

noeli zazdroszcze tych 5 cm ;D

hubcio wracaj szybko do zdrówka zeby juz nie trzeba był kłuc :D

reklama
Do góry