reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja też nie uważam siebie za wyrodną mamusie o nie:no::no:piszę o otoczeniu np lekarzu ortopedzie który zapytał mnie o sposób karmienia jak antoś miał 6 tyg ja mówię butla a on a chciało się spać nockami oj mamusia mamusia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczyny ja też nie uważam siebie za wyrodną mamusie o nie:no::no:piszę o otoczeniu np lekarzu ortopedzie który zapytał mnie o sposób karmienia jak antoś miał 6 tyg ja mówię butla a on a chciało się spać nockami oj mamusia mamusia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj jak mnie drażnią ludzie takimi osądami! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie zna taki w ogóle sytuacji, a ocenia. Jeśli już musi to może zachowałby to dla siebie, a nie człowiekowi wyrzuty robi. :angry:

Skoro już mówimy o organizacji pracy, to ja się muszę wreszcie ruszyć i ogarnąć trochę mieszkanko, bo jak Piotrunio wstanie to chcę iść na spacerek i skorzystać z tego pięknego słoneczka! :-)
Na razie życzę miłego dnia i postaram się wpaść później, a już na pewno będę dziś wieczorkiem! :tak:

reklama
No i po zakupach, mała w wózku zasnęła to ja na balkon wystawiłąm
agnes na pocieszenie ci napisze że moja jula też kiedyś miała taki okres że słabo spała budziła sie w nocy i choroba wie dlaczego ja to przypisywałam wszystkiemu zębom bólom wzrostowym itp a potem gdzieś wyczytałam że dzieci tak maja czasami a pobudza je dużo wrażeń przed snem a oliwka wczoraj przed snem szalała więc może to i przyczyna wieczorem dzieci należy wyciszać zmieniać światło na bardziej przytulne sciszać lekko głos uspokoić emocje poczytać wieczorkiem potulić i to powinno wyciszyc na moje dzieci to działa więc może spróbuj tego:tak:
Święta racja. Ja zauważyłam, że jak na 40 min przed kładzeniem ściszę mocno tv czy muzykę, lampkę w rogu pokoju włączę a górnę zgaszę i tatuś jeszcze jak przytuli, to 10 , 5 minut w łóżeczku i już śpi.

Matko, dziewczyny, opamiętajcie się, Was dogonić niemożna.
Idę pożąek w szafie bąbeliny zrobić póki śpi, bo późńiej będzie mi rowalać to co zdążę ułożyć
Narka

Do góry