reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

.....
A ja chyba nigdy nie kupię zmywarki bo... lubię zmywać! :-)

:-D:-D:-D:-D

......

Medeuska, my jeszcze chyba nie miałyśmy okazji się poznać, więc witam cię serdecznie i gratuluję twojej fasoleczki! Ja jestem październikową mamą 2007! :tak:

No to podziwiam Cie za to, że lubisz zmywac:tak:

Dziękuję, już nie mogę się doczekac października:-D

Chwilę mnie nie było, a już tyle nadrabiania:-) Druga sterta prania sie robi jeszcze 4 zostały, tylko gdzie ja to powiesze:baffled:
Jutro znów cały dzien w pracy i sie pewnie nazbiera tyle samo:-D

Jeszcze został mi maraton po sklepach trzeba coś na obiad upichcic, a w lodówce pusto:szok:

reklama
witam
u nas juz troche lepiej
mnie juz przeszlo mysle ze calkowicie
maly jeszcze ma troche biegunke
wczoraj byl lekarz i powiedzial ze maly jest juz lekko odwodniony - przepisal orsalit, lacidofil, soczek hipp i smecte
ale zyjemy ;-)

Biedny niunio :-( Dużo zdrówka :tak:

A masz jakis sposób na smecte, bo moje nie da sie tego podac, zanic w swiecie :-( A jak połknie to zaraz zwymiotuje :no:

Ostatnia edycja:
witam widzę ze kobietki polowanie na foteliki i wózki robią Ja pewni jak zdam to też będę potrzebowac fotelika dla Gabi dwa takie pod pupę dla starszaków no i oczywiście a przedewszzystkim samochodzik jakis na razie o tym nie mysle ;-) byłam w biedronce i jak zwykle zakupy sie udaly kupilam to co zaplanowalam i udało m sie nie przekroczyc sumy ktora zalozyłam ze wydam :tak:Nie jem slodyczy i chcialam jak najszybciej wyjśc ze sklepu coby nie ulec pokusom :-D:-D milego dnia e-ciocie :tak:

my już po błyskawicznym spacerku tak wiewje że wózek podnosi do góry:szok::szok:
mama helenki wózio super a można do niego wkłdać niemowlaczka czy trzeba mieć jakiś specjalny wkład???????
meduska to jak ci twoi chłopaki się brudzą że tyle prania????:szok::szok::szok: a jak się dogadujesz z synem swojego M??? bo to duży chłopak??? bytam bo mój P walczy sądownie o kontakty ze swoją 4 letnią córcią niestety jego ex wymyślił sobie ze dla dobra dziecka lepiej zeby nie miał z nią kontaktów próbował się dogadać ale ona jest na nie więc trzeba sądownie:-:)-:)-( już prawie 2 lata nie widział córezki a mieszka w tym samym mieście:-:)-:)-:)-(

reklama
Ja już się nieco obrobiłam.Towarzystwo nakarmione i w sklepie byłam.
Teraz muszę się jeszcze zmobilizować na kąpiel ,bo dziś wywiadówka u mojej młodej damy,to trzeba jakoś wyglądac.:rofl2:
O Boże !!!!!! Tyle już napisałyście,że chyba nie dam rady wszystkiego przeczytać.:-D
Czy Wy piszecie z prędkością światła?:szok:
Nawet nie jestem w stanie ,żadnej z Was konkretnie odpisać.
Mam pytanie
Jak robicie cytowanie,że w jednym poście potraficie odpowiedzieć kilku osobom?
Mnie taki numer nie wychodzi,za to wychodzą jakieś przeróżne inne dziwne kwiatki.:rofl2:
Dobra spadam czytać od początku co napisałyście od rana.

Do góry