reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As... mniam krokieciki.. kurcze... jutro chyba zrobie, bo mi ochoty narobiłaś:-)

dzisiaj jeszcze tylko1h i 10 min w pracy więc wtytrzymma, zrobie sobie coś na ciepło w domku, a jutro krokieciki...:-D

aa pierogów nie umie....:-( w sumie.. raz tylko probowałam, ciasto mi nie wyszło i juz nigdy nie robiłam sama, kupuje mrozone... ja i tak pożeram z ogromna ilościa smietany więc az tak bardzo różnicy w smaku nie czuje:-D(kogo ja oszukuję)
a mój M to i tak do wszystkiego pół butelki maggi leje to on naprawde nie czuje róznicy:-D

Macie jakąś radę co do ciasta na pierogi jak co do kazdego szczegolu po kolei zrobic? babcia mama i tesiowa mi mowily, zrobilam niby tak jak mowily i nie wyszlo....:crazy:

reklama
nonono dajecie czadu :))

As ale mialas pzezycia nie ma czego Ci zazdroscic:baffled:

Posty przeczytalam ale jakas dzis laba jestem cos mi dolega ale sama nie wiem co:baffled:

Agnes dobrze ze to tylko skonczylo sie na masci:tak:

Wiktoria stany podgoraczkowe to standard przy zabkowaniu no i po szczepoieniach Mam nadzieje ze noc bedziecie mieli spokojna

Medeuska gratuluje fasolki :))

My bylysmy na spacerku w parku i zrobilysmy male zakupy do lodowki

Mama Helenki
cieplo sie robi to dzieci wybrzydzaja jedzonko wola piciu:sorry2: Ja jak Laura nie chce jesc nie zmuszam jak jest glodna sama wola:rofl2:

Witajcie wieczorowo:-)

Tak mi się u Was spodobało ,że biegam do kuchni robić krokiety i wpadam do Was zobaczyć co piszecie.:rofl2::-D:rofl2:
Mam nadzieję, że na długo ci tak zostanie;-):tak::-D

AS 76 jakie Ty pyszności dziś robisz :tak::tak::tak::tak: też uwielbiam krokiety mniam mniam:-)
Z opisu rzeczywiście wynika, że muszą być pyszne:tak:

A ja swoje dzieci połozyłam spać i teraz wpadłam do was. Czekam też na mojego M, który za kilka godzin przyjdzie z pracy...

Anka dziękuję dziękuję:-)....
haha ciagle jak mi piszecie gratuluję fasolki to chodzi mi po głowie moja fasolka po bretońsku którą zrobiłam 2 dni temu i ją dziennie teraz jem, bo tak uwielbiam:-D niestety zostalo juz troszke tylko dzisiaj tylko na kolacje:-D

As 76 ale nie należy tak przesadzać.Jeśli byśmy chcieli to do każdego produktu można byłoby się przyczepić.W dzisiejszych czasach co jest tak naprawdę zdrowe?????jednemu cos zaszkodzi a drugi to zje i nic mu nie będzie.
Wiesz ja nie przesadzam.Dlatego eksperymentuję ile mój organizm jest w stanie wytrzymać tego mleka i jem tyle,żeby nie przesadzić.:-p

18.10, ale okaże się jak pójdę do innego lekarza, z uusg mi powie dokłądniej.. to narazie z OM, której w sumie nawet nie pamiętałam kiedy miałam, bo bardziej sie skupialiśmy z M na dniach płodnych kiedy mam :-D i podałam jej dokładną datę zapłodnienia :-D ona sobie wyliczyla ze niby ostatnia miesiączkę miałam 11.01, zobaczymy jak będzie rzeczywiście;-)

...

Macie jakąś radę co do ciasta na pierogi jak co do kazdego szczegolu po kolei zrobic? babcia mama i tesiowa mi mowily, zrobilam niby tak jak mowily i nie wyszlo....:crazy:

Ciasto na pierogi:
1kg maki szymanowskiej
1 jajko
szczypta soli
ok 2 kubków ciepłej wody

maka na blat lub stolnice, do tego szczypta soli, całe jajo. Podlewamy powoli wodą i ugniatamy- musi wyjsc:tak:

reklama
Do góry