reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My też się nie ruszmy, mimo iż słoneczka trochę wyszło :baffled: Mała cały czas pokazuje paluszkiem na gardło :dry:

Ale z jedzeniem troszkę lepiej :tak: Ale wzięłam się za nią i to solidnie. Bo ostanio strasznie wybrzydza... Jak nie zje śniadania to do obiadu, żadnych przekasek, daje jej tylko pić. Za to zupę wchłania przepięknie :tak:

My też się nie ruszmy, mimo iż słoneczka trochę wyszło :baffled: Mała cały czas pokazuje paluszkiem na gardło :dry:

Ale z jedzeniem troszkę lepiej :tak: Ale wzięłam się za nią i to solidnie. Bo ostanio strasznie wybrzydza... Jak nie zje śniadania to do obiadu, żadnych przekasek, daje jej tylko pić. Za to zupę wchłania przepięknie :tak:
Podobna metodę stosuję ze starszym... i to działa, jak widać:tak:.

reklama
AS 76
Kurde ile Ty musialas przejsc kobieto:no:
Wiem ze wirus HPV jest najczestszym wirusem prowadzacym do nowotworow:crazy:Ale slyszalam ze sa szczepionki przeciwko niemu i kosztuja jesli dobrze pamietam 1200

A leczylas sie w domu czy w szpitalu:confused:
Dobra i juz zmieniamy temat
Leczyłam się w domu .Zaczęłam jak Klaudia miała niecałe 2 latka.
Byłam już wtedy po jednym poronieniu naturalnym i drugim wymuszonym przez zabieg ,by siebie ratować.:wściekła/y:
Przeżywałam to strasznie.Z wizyty na wizytę było coraz gorzej.
Skończyłam się leczyć rok przed zajściem z małym w ciążę.
Ciąża z Kubusiem miała być zdrowa i bez problemów.
Niestety nie było tak dobrze i konsekwencje szybkiej ciąży po takiej poważnej chorobie odczuwam do dziś rehabilitując i ćwicząc cały czas dziecko.
Nie będę Was zanudzać,jak któraś chce to niech poczyta mój blog.Adres jest w podpisie.

Do góry