reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
U mnie o detlenianiu nie ma mowy bo strasznie wieje. I padaJa na troche z mykam bo musze isc jeszcze do sklepu i dotlenic moje dzieciaki;-):-)
wiktoria12
Mama i żona :)
U nas tosamo.U mnie o detlenianiu nie ma mowy bo strasznie wieje. I pada
Dowikla miłych i udanych zakupów.
A ja jestembo zasiliłam sobie konto w telefonie no i jeszcze mi nie odblokowali ani nie mam kwoty na nim nie wiem czemu
joe alex
Wiktoria, to się nazywa złośliwość rzeczy martwych;-):-)
Mama Helenki
i Aniki :D
My też się nie ruszmy, mimo iż słoneczka trochę wyszło Mała cały czas pokazuje paluszkiem na gardło
Ale z jedzeniem troszkę lepiej Ale wzięłam się za nią i to solidnie. Bo ostanio strasznie wybrzydza... Jak nie zje śniadania to do obiadu, żadnych przekasek, daje jej tylko pić. Za to zupę wchłania przepięknie
Ale z jedzeniem troszkę lepiej Ale wzięłam się za nią i to solidnie. Bo ostanio strasznie wybrzydza... Jak nie zje śniadania to do obiadu, żadnych przekasek, daje jej tylko pić. Za to zupę wchłania przepięknie
joe alex
Podobna metodę stosuję ze starszym... i to działa, jak widać.My też się nie ruszmy, mimo iż słoneczka trochę wyszło Mała cały czas pokazuje paluszkiem na gardło
wiktoria12
Mama i żona :)
A mi Kamilek zasypia a niech spi co sie bedzie meczyc najwyzej pójdzie później spac
joe alex
A ja stosuje odwrotną metodę: przetrzymuję go bez snu do 19 i dzieki temu o 8 wieczór mam dla siebieA mi Kamilek zasypia a niech spi co sie bedzie meczyc najwyzej pójdzie później spac
reklama
Leczyłam się w domu .Zaczęłam jak Klaudia miała niecałe 2 latka.AS 76
Kurde ile Ty musialas przejsc kobieto
Wiem ze wirus HPV jest najczestszym wirusem prowadzacym do nowotworowAle slyszalam ze sa szczepionki przeciwko niemu i kosztuja jesli dobrze pamietam 1200
A leczylas sie w domu czy w szpitalu
Dobra i juz zmieniamy temat
Byłam już wtedy po jednym poronieniu naturalnym i drugim wymuszonym przez zabieg ,by siebie ratować.
Przeżywałam to strasznie.Z wizyty na wizytę było coraz gorzej.
Skończyłam się leczyć rok przed zajściem z małym w ciążę.
Ciąża z Kubusiem miała być zdrowa i bez problemów.
Niestety nie było tak dobrze i konsekwencje szybkiej ciąży po takiej poważnej chorobie odczuwam do dziś rehabilitując i ćwicząc cały czas dziecko.
Nie będę Was zanudzać,jak któraś chce to niech poczyta mój blog.Adres jest w podpisie.
Podziel się: