reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:tak:Na początku chciałam sie pochwalić Kamilek ma pierwszego ząbka.
Ide poczytać co napisałyście ale widze że sporo tego.
Ja sobie posprzątałam pokój jeszcze mi tylko okna zostało umyć.A tak generalnie to będe sprzątać za tydzień jak M będzie miał przyjechać.:-D
Super gratuluje pierwszego ząbka:-)
Moja córcia ma 7.5 miesiąca i jeszcze nie widze, żeby się wybijał,
może lada dzięń,dodam jeszcze że Amelcia strasznie marudzi:-(
Pozdrawiam:)

Faceci to na prawdę są z Marsa a raczej z choinki się urwali :-D:-D:-D
Ja zmykam na jakiś czas. Obiecałam mojemu przyszłemu mężowi że mu list napiszę więc idę się produkować póki Kubek śpi. Miłego po południa :tak::tak::tak:

myszunia no normalnie referat:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kasia witaj u nas:tak::tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza bo faceci to ciekawskie bestie i plotkarze tylko się za diabła do tego nie przyznają:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny, czy zdarzyło wam się kiedyś nie lubić kogoś tak zupełnie bez powodu? :confused: Mam taką studentkę, która nic mi nie zawiniła - wręcz przeciwnie, jest miła, inteligentna, poukładana, z grupą się dogaduje dobrze, a ja... nie mogę na nią patrzeć :zawstydzona/y: Nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale taka sytuacja zdarza mi się już drugi raz.:baffled: Może to ze mną jest coś nie tak? :dry:

beatka list do chłopaka z wojska ale fajnie:tak::tak::tak:
ja rok temu to pisałam listy do mojego P fajne to było ale wiecznie wisieliśmy na telefonie w ramach tzw darmowego numeru potrafiliśmy gadać od 23 do 6.30 rano a potem trzeba było iść do pracy zająć się domem:rofl2::rofl2::rofl2: ale jak człowiek zakochany i ma te motylki w brzuchu to jakoś inaczej funkcjonuje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Dziewczyny, czy zdarzyło wam się kiedyś nie lubić kogoś tak zupełnie bez powodu? :confused: Mam taką studentkę, która nic mi nie zawiniła - wręcz przeciwnie, jest miła, inteligentna, poukładana, z grupą się dogaduje dobrze, a ja... nie mogę na nią patrzeć :zawstydzona/y: Nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale taka sytuacja zdarza mi się już drugi raz.:baffled: Może to ze mną jest coś nie tak? :dry:

Ja czasami tak mam ciężko powiedzieć czemu :baffled: No ale walczę ze sobą w takich sytuacjach:dry:

A butki świetne :tak:

Do góry