Nasi faceci tacy są tu niby z nas się podśmiewują ,a tak naprawdę to z ciekawości ich skręca o czym piszemy...
Oj tak! Zgadzam się z tobą! Mój m też często mi przez ramię zerka jak piszę! :-) No i często się dopytuje co tam u was!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasi faceci tacy są tu niby z nas się podśmiewują ,a tak naprawdę to z ciekawości ich skręca o czym piszemy...
Super gratuluje pierwszego ząbka:-)Na początku chciałam sie pochwalić Kamilek ma pierwszego ząbka.
Ide poczytać co napisałyście ale widze że sporo tego.
Ja sobie posprzątałam pokój jeszcze mi tylko okna zostało umyć.A tak generalnie to będe sprzątać za tydzień jak M będzie miał przyjechać.
myszunia no normalnie referat
kasia witaj u nas
madziulanatasza bo faceci to ciekawskie bestie i plotkarze tylko się za diabła do tego nie przyznają
Dziewczyny, czy zdarzyło wam się kiedyś nie lubić kogoś tak zupełnie bez powodu? Mam taką studentkę, która nic mi nie zawiniła - wręcz przeciwnie, jest miła, inteligentna, poukładana, z grupą się dogaduje dobrze, a ja... nie mogę na nią patrzeć Nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale taka sytuacja zdarza mi się już drugi raz. Może to ze mną jest coś nie tak?