reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my po malutkim spacerku tylko godzinka ale zawsze to coś słonko pięknie już świeci wiktoria ja je sobie wziełam od anki to teraz ty bierz ode mnie;-);-);-);-);-)
antośko na spacerku podrzemał ale jak podjechaliśmy pod dom to się obudził:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
madziulanatasza a to z K łotr:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mój P też czasami pyta a pisałaś o tym czy tamtym dziewczyną??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i poznaje niektóre po nicach jak coś opowiadam:-D:-D:-D:-D:-D i tak dowikla-to dla niego mama bliźniaczek akrobatek:-D anabuba-mama z mrozów brrrrrr:-D agnes -mama oliwci tej co ci się wózek podobał:-Dwiktoria-mama co wcześnie wstaje i ma męża poza domem:-D patrysia-mama sewcia ta od tipsów:-D-j- a to ta mama co niedawno urodziła:-D tak więc moje kochanie tak was rozpoznaje jak coś opowiadam:-D:-D:-D ale sam czasami mówi no zajrzyj sobie na bb bo widze że cie skręca jak nie wiesz co u której:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobrze że mam już wszystko zrobione. Zupka zrobiona, dzisiaj ogórkowa. posprzątane tak jakby ;-);-);-)
Mam tylko nadzieję że mi dzisiaj w końcu teściu zostawi samochód. Bo musze jechać do siostry żeby mi zaproszenia wypisała!!!!

Zdążyłam już zapotnieć ile to zamieszania ze ślubem :-D:rofl2: Teraz nie wiem czy bym się zdecydowała na to wszystko:rofl2: Aczkolwiek było fajnie i nie żałuje :-D:rofl2: Ale roboty z tym mnóstwo :szok:

no widzę Malinka że Twój M to wie o co chodzi. Mój to tylko a Ty znowu na BB siedzisz?!
Zamieszania to trochę jest. Ale plus w tym że nie robię dla całej rodziny. Tylko najbliższa :tak::tak::tak: czyli będę miała jakiś 27 osób tylko :-D:-D:-D

Bo to kochana na bazie narkotyków jest, albo na tej samej bazie narkotyki są produkowane-nie pamiętam-ale uważaj. Moja koleżanka uzależniła się od nich i trafiła na odwyk na pół roku prawie.

luna ni strasz mnie nawet :szok::szok::szok::szok: bo tylko ten ketonal jak na rzie mi pomaga,też się trochę boję go brać więc staram sie brać go jak najrzadziej :tak:

hej
u nas poaskudnie
jednak wszystko wykrakalam :no:
o godzinie 1:30 w nocy maly mi sie obudzil i zaczal wymiotywac, od tej godziny juz nie spal bo go caly czas naciagalo a nie mial co zwrocic, wzielam go do siebie do lozka i jak juz zasnal i ja chcialam sie polozyc to jak na zlosc budzil sie i wiercil, i probowal wymiotywac, a jak siedzialam po turecku na lozku obok niego to spal jak susel wiec taka moja nocka do godziny 5 - kiedy moj m poszedl na szkolenie (gdyby nie to to zostal by w domku) i oglonie pobudka o 6:30, potem jeszcze jakos polozylismy sie do 8 ale juz ostra biegunka, jak narazie tylko raz zwrocil no i ja juz tez nie do zycia wymioty, skreca mnie jak ... :wściekła/y:
dzwonilam do lekarza ze nie dam rady przyjsc z malym bo obydwoje wymiotujemy no i mamy wizyte domowa na 14
dzis juz nie bede zagladac do Was ale mysle ze mi wybaczycie
pozdrawiam Was

współczuje Wam patrysiu.Mój M pare miesięcy temu to przechodził więc wiem co przechodzicie.Ale my w tedy naszczęście się nie zaraziliśmy.Zdrówka Wam zyczę.

U mnie cos ostatnio nienajlepiej.Oliwka dała mi w nocy dzis popalić.Wstała o 2.30 i nie spała do 6.30 :szok::szok::szok::szok::szok: potem zdrzemnęła się na 1,5 godz do 8.00 i koniec spania.Jestem dzis padnięta i chyba będę chodzic jak lunatyk :tak:Boże niech w końcu wyjdą jej te zęby bo idzie zwariować a do tego ten mój ząb- boli nadal.dzis nie udało mi się zarejestrować więc ide jutro dopiero.Nie wiem jak ja to dłużej wytrzymam,męcze się tak od piatku popołudnia-mówię wam masakra.Nikomu nie życzyłabym takiego bólu :no:
Dobra nie będę Wam zrzęcić i zanudzać moimi problemami.Może póxniej wpadnę ale nie obiecuję bo okropnie się czuję.

Zyczę Wam udanego dnia.

madziulanatasza a to z K łotr:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mój P też czasami pyta a pisałaś o tym czy tamtym dziewczyną??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i poznaje niektóre po nicach jak coś opowiadam:-D:-D:-D:-D:-D i tak dowikla-to dla niego mama bliźniaczek akrobatek:-D anabuba-mama z mrozów brrrrrr:-D agnes -mama oliwci tej co ci się wózek podobał:-Dwiktoria-mama co wcześnie wstaje i ma męża poza domem:-D patrysia-mama sewcia ta od tipsów:-D-j- a to ta mama co niedawno urodziła:-D tak więc moje kochanie tak was rozpoznaje jak coś opowiadam:-D:-D:-D ale sam czasami mówi no zajrzyj sobie na bb bo widze że cie skręca jak nie wiesz co u której:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D;-)

A Wy gdzie się podziałyście??!!
ja jestem:-) ale chwilowo:tak:

reklama
Do góry