reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny kurczę,nie mogę sygnaturki wstawić.Nigdy z tym nie miałam problemów.
Ani awater mi nie wchodzi ani sygnaturka.:crazy:
muszę czekać na moja Klaudię.Ona głowie stanie a mi wsio powstawia.
Wklejam jakieś tam nasze fotki.
Kubuś

Klaudia z naszą Klaczką Orgią

my szczęsliwie zakochani

tak wyglądam na co dzień

uciekam ,bo mały na głowie mi siedzi.

reklama
No ja naszczęscie sie nie musze z tym bawic bo to tesciowej akwarium mój M chciał nam kupic ale ja nie chciałam ze wzgledu na to mycie a pozatym jedno akwarium wystarczy.A tak poza tym to mamy epidemie wyrzynania sie ząbków mojemu Bratankowi też ząbki idą ale on już dolnie ma a teraz górnie idą:tak:

No jak zwykle tyle napisałyście, że dopiero teraz skończyłam czytać! :sorry2: Wprawdzie nie było mnie cały dzień, ale teraz to wam napiszę takiego posta, że cały dzionek nim nadrobię :-D
Uwaga zaczynam :-)
:tak:
Majka już zdrowa tylko kaszel jej się jeszcze utrzymuję.

To dobrze, że już ok! :tak:

Mamy coś w tym stylu i Piotruś bardzo to lubi. Do niedawna był w stanie sam się zająć tą układanką na dobre pół godziny. Teraz też się na długo zajmuje, no ale ja muszę siedzieć i patrzeć jak on to robi :dry:

my po zakupach i krótkim spacerku antocha ząbkuje i marudny na maxa cały czas na rączkach a jak nie to płacze apetyt też ma mniejszy a mi już plecy odpadają

Strasznie współczuję ząbkowania. Piotrusiowi pierwsze ząbki wyszły jak miał ok 6 miesięcy no i te pierwsze to jakoś tak bezobjawowo i bezboleśnie. Później było gorzej. :baffled:

dam mu mleczko może jeszcze zaśnie ale sąsiad wali i wierci to marne szanse i jak tu nie zabic sąsiada:angry::angry:

No tak! Ja też uwielbiam jak wiercą :wściekła/y: Nasi sąsiedzi też jeszcze remontu nie skończyli. Zastanawiam się czasem co oni za pałac tam chcą zrobić. Kiedyś się pochwalili, że zatrudnili projektantkę wnętrz. :szok: Ciekawa jestem swoją drogą jaki będzie końcowy efekt.

To w tą sobotę przestawiamy zegary... Do przodu czy do tyłu?

Dobrze, że przypomniałaś! :-D:-D

Klaudia ,aż tak żle nie pisze ,ale niestarannie po prostu.Ona kwituje ten kurs:poznam nowego nauczyciela który krzyczy:-):-)jak się nie wie:szok:i tu podejrzewam leży pies pogrzebany ,pani Beata nie błyszczy cierpliwoscią i łagodnością także nie grzeszy

No właśnie! Dzieci często się przez nauczycieli zniechęcają, niestety. A ja uwielbiam uczyć dzieci - i ja i one świetnie się przy tym bawimy. :tak: No i jeszcze mam dużo satysfakcji, bo dzieciaki mają tak otwarte umysły, że chłoną wiedzę jak gąbki, a studenci to wiadomo - zasada 3XZ (zakuć-zdać-zapomnieć) :baffled:

a wielkanoc mam wyjezdną to się zbytnio nią nie przejmuje:-D:-D:-D:-D:-D a zresztą niby wiem że dla katolików ważniejszym świetem jest niby wielkanoc a nie boże narodzenie ale jakoś boże narodzenie jest dla mnie bardziej świąteczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też tak mam! :-)

A widac koniec,widac:-):-):-)Zostaly tylko listwy wykonczeniowe do paneli i chyba z 4 paski tapety;-)Do tego tylko rolety,firanki i lampe do nas

Mam nadzieję, że pochwalisz się efektem końcowym! ;-)

... No i poleciałam zrobić rentgena i idę znowy 19 stego do niego z tymi zdjęciami.tak na fotelu to nic mnie nie bolało a jak z tamtąd wyszłam to znowu zaczęło boleć.chyba ze strachu nic nie czułam.I muszę się meczyć do srody.Kupiłam sobie mocne tabletki w aptece,niby są na receptę ale babka po znajomości sprzedałą mi bez recepty-KETONAL w tabletkach.Sa strasznie mocne, i przestaje powoli boleć ale jakaś taka senna się zrobiłam i otępiała.jakbym głupiego jasia dostała :-D:-D:-D:-D

Współczuję! :-( A ketonal ja też brałam przy bólu zębów - na ból działa rewelacyjnie, ale na przykład za kierownicę to bym się nie odważyła po tym wsiąść:-D

Chodzicie na specerki wózkiem, na nóżkach czy trochę tak, trochę tak ?

My robimy zakupy z wózkiem, a później wstawiamy wózek do domku i już na nóżkach zwiedzamy najbliższą okolicę. :tak:

:tak:Na początku chciałam sie pochwalić Kamilek ma pierwszego ząbka.

Gratulacje dla Kamilka! :tak::-)

Krzesełko super! :tak:

Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.

I jak? Dzwoniłaś? Przyjmą cię dziś?

Troszkę o sobie.Mam prawie 33 lata i mieszkam Pod Warszawą.
...
Jak znajdę chwilkę czasu to wkleję fotki mojego doborowego towarzystwa.
Witam wszystkich serdecznie.
Aneta i reszta towarzystwa.

Wow, ale dokładnie was opisałaś! :-) Czekamy oczywiście na fotki! :tak:

Firanki ladne Moja siostra jest krawcowa to tylko sciaga pomysly z netu i sama sopbie szyje:sorry:Ja nie mam firanek

A masz coś zamiast firanek? Ja w salonie mam żaluzje drewniane, no a na sypialnię nie mam pomysłu i na razie wiszą firanki, ale chciałabym się ich pozbyć. My mieszkamy na parterze, więc okna bez żadnych zasłon nie wchodzą w rachubę.

Rozchorowałam się - zapalenie gardła mnie złapało, okropna sprawa.

Zastanawiam się nad kupnem nosidełka, bo jednak czasem się przydaje, jak mi trzeba na dół po dosłownie kilka rzeczy zejść. Czy któraś z Was posiada? Czy jest przydatne?

Zdrowiej szybko :tak: Co do nosidełka to dostaliśmy kiedyś od mojej siostry, ale za bardzo nam się nie przydało. :wściekła/y:

... A my w tym czasie sączymy kawke:-DW sumie to fajnie mamy rano:-) jedyne co rano robię to czeszę Kl.w kitki lub warkoczyki....tak tak,pewnie powiecie że jestem wyrodna wykorzystywaczka dzieci:rofl2:...ale jak wasze odrosną to zobaczymy...oglądałyście wczoraj rozmowy w toku?właśnie tego chcę unikńąć:-)

To fajnie macie rano! Kiedy moje dziecko mi kawę zrobi :confused: Już się doczekać nie mogę :-D A wczorajsze rozmowy w toku... No cóż, mam nadzieję, że mi się to nie przydarzy... :sorry2:

Trzymajcie kciuki żeby umowe M przedłużyli bo ma do 24 marca.

Trzymamy kciuki! :tak::-)

Moja tez 2 dania zjada, ale ja to przeważnie dwa dania mam tylko dla niej :rofl2:

A to tak jak ja! :-D

Wiesz ,jedna taka beby boomowa koleżanka ma urodziny 24 marca więc co by nie było to będzie dobrze:tak: Okna pomyłam ,firanki sie piorą ,naczynia myją ,psy nakarmione jeszcze skoczę do sklepu po te n nieszczęsne pieczarki zrobie pizze i mam WOLNE. Wiecie co mi mój żartowniś powiedział jak zobaczył że myję okna:że robię to żeby mieć o czym pisać na bb!:crazy:wiśnia jedna ,no bardzo śmieszne:crazy: Mmam o tyle przechlapane że on pracuje na przeciwko domu ,czyli do d...bo nawet jak jest w pracy to w każdej chwili może po coś wpaść :angry:potrzebny mi on tutaj coi chwilę jak świni siodło ,że się wyraże ,dobra lece do sklepu:happy:

A cóż to za koleżanka obchodzi te urodziny? ;-):-D
A twój m niezły jest :-D Mój na szczęście na drugim końcu Łodzi pracuje, to nie ma szans, że przyjedzie w dzień. :-)

Uff! Ale się naprodukowałam. To teraz idę coś zjeść! :-)

as śliczne zdjęcia a synek jaki przystojniak:tak::tak::tak:
beata moja mama to ma tam różniste rybki welonki bojowniki(które zjadają co niektóre rybki)gubiki glonojady tęczówki i całą masę innych:szok::szok::szok::szok:

As 76 ale z ciebie laska:-)ja też jestem tylko tak z doskoku:happy:Zebowy tydzień :tak:dziewczyny ,jednych bolą bo się paprają ,a innym się wyrzynają :-):-)powiedzcie jak sobie radzili z tysiąc lat temu bez dentystów i tabletek przeciwbólowych i lekarzy,nie wyobrażam sobie.Ja też 20 do dentysty mykam ,a najgorzej że 24 będzie mi kończyła kanałowe ,no ironia losu-urodziny mam, że się pochwalę:-)Nasi faceci tacy są tu niby z nas się podśmiewują ,a tak naprawdę to z ciekawości ich skręca o czym piszemy...

A mam pytanko ma któraś akwarium z rybkami jak sie go myje czy wszystko trzeba wyciągać.
Ja mam akwarium od prawie 20 lat.Obecnie mam małe takie 126 litrów.
Sprzątam średnio raz na rok.Co tydzień podmieniam 1 wiadro wody i tyle.
Zasada jest taka.Czym większy litraż tym mniej roboty na co dzień i bardziej zachowujesz naturalny biotop ryb.
Moje akwa wygląda tak

reklama
Do góry