No jak zwykle tyle napisałyście, że dopiero teraz skończyłam czytać!
Wprawdzie nie było mnie cały dzień, ale teraz to wam napiszę takiego posta, że cały dzionek nim nadrobię
Uwaga zaczynam :-)
Majka już zdrowa tylko kaszel jej się jeszcze utrzymuję.
To dobrze, że już ok!
Mamy coś w tym stylu i Piotruś bardzo to lubi. Do niedawna był w stanie sam się zająć tą układanką na dobre pół godziny. Teraz też się na długo zajmuje, no ale ja muszę siedzieć i patrzeć jak on to robi
my po zakupach i krótkim spacerku antocha ząbkuje i marudny na maxa cały czas na rączkach a jak nie to płacze apetyt też ma mniejszy a mi już plecy odpadają
Strasznie współczuję ząbkowania. Piotrusiowi pierwsze ząbki wyszły jak miał ok 6 miesięcy no i te pierwsze to jakoś tak bezobjawowo i bezboleśnie. Później było gorzej.
dam mu mleczko może jeszcze zaśnie ale sąsiad wali i wierci to marne szanse i jak tu nie zabic sąsiada
No tak! Ja też uwielbiam jak wiercą
Nasi sąsiedzi też jeszcze remontu nie skończyli. Zastanawiam się czasem co oni za pałac tam chcą zrobić. Kiedyś się pochwalili, że zatrudnili projektantkę wnętrz.
Ciekawa jestem swoją drogą jaki będzie końcowy efekt.
To w tą sobotę przestawiamy zegary... Do przodu czy do tyłu?
Dobrze, że przypomniałaś!
Klaudia ,aż tak żle nie pisze ,ale niestarannie po prostu.Ona kwituje ten kurs
oznam nowego nauczyciela który krzyczy:-):-)jak się nie wie
i tu podejrzewam leży pies pogrzebany ,pani Beata nie błyszczy cierpliwoscią i łagodnością także nie grzeszy
No właśnie! Dzieci często się przez nauczycieli zniechęcają, niestety. A ja uwielbiam uczyć dzieci - i ja i one świetnie się przy tym bawimy.
No i jeszcze mam dużo satysfakcji, bo dzieciaki mają tak otwarte umysły, że chłoną wiedzę jak gąbki, a studenci to wiadomo - zasada 3XZ (zakuć-zdać-zapomnieć)
Ja też tak mam! :-)
A widac koniec,widac:-):-):-)Zostaly tylko listwy wykonczeniowe do paneli i chyba z 4 paski tapety;-)Do tego tylko rolety,firanki i lampe do nas
Mam nadzieję, że pochwalisz się efektem końcowym! ;-)
Współczuję! :-( A ketonal ja też brałam przy bólu zębów - na ból działa rewelacyjnie, ale na przykład za kierownicę to bym się nie odważyła po tym wsiąść
Chodzicie na specerki wózkiem, na nóżkach czy trochę tak, trochę tak ?
My robimy zakupy z wózkiem, a później wstawiamy wózek do domku i już na nóżkach zwiedzamy najbliższą okolicę.
Na początku chciałam sie pochwalić Kamilek ma pierwszego ząbka.
Gratulacje dla Kamilka!
:-)
Krzesełko super!
Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.
I jak? Dzwoniłaś? Przyjmą cię dziś?
Troszkę o sobie.Mam prawie 33 lata i mieszkam Pod Warszawą.
...
Jak znajdę chwilkę czasu to wkleję fotki mojego doborowego towarzystwa.
Witam wszystkich serdecznie.
Aneta i reszta towarzystwa.
Wow, ale dokładnie was opisałaś! :-) Czekamy oczywiście na fotki!
Firanki ladne Moja siostra jest krawcowa to tylko sciaga pomysly z netu i sama sopbie szyje
Ja nie mam firanek
A masz coś zamiast firanek? Ja w salonie mam żaluzje drewniane, no a na sypialnię nie mam pomysłu i na razie wiszą firanki, ale chciałabym się ich pozbyć. My mieszkamy na parterze, więc okna bez żadnych zasłon nie wchodzą w rachubę.
Rozchorowałam się - zapalenie gardła mnie złapało, okropna sprawa.
Zastanawiam się nad kupnem nosidełka, bo jednak czasem się przydaje, jak mi trzeba na dół po dosłownie kilka rzeczy zejść. Czy któraś z Was posiada? Czy jest przydatne?
Zdrowiej szybko
Co do nosidełka to dostaliśmy kiedyś od mojej siostry, ale za bardzo nam się nie przydało.
... A my w tym czasie sączymy kawke
W sumie to fajnie mamy rano:-) jedyne co rano robię to czeszę Kl.w kitki lub warkoczyki....tak tak,pewnie powiecie że jestem wyrodna wykorzystywaczka dzieci
...ale jak wasze odrosną to zobaczymy...oglądałyście wczoraj rozmowy w toku?właśnie tego chcę unikńąć:-)
To fajnie macie rano! Kiedy moje dziecko mi kawę zrobi
Już się doczekać nie mogę
A wczorajsze rozmowy w toku... No cóż, mam nadzieję, że mi się to nie przydarzy...
Trzymajcie kciuki żeby umowe M przedłużyli bo ma do 24 marca.
Trzymamy kciuki!
:-)
Moja tez 2 dania zjada, ale ja to przeważnie dwa dania mam tylko dla niej
A to tak jak ja!
Wiesz ,jedna taka beby boomowa koleżanka ma urodziny 24 marca więc co by nie było to będzie dobrze
Okna pomyłam ,firanki sie piorą ,naczynia myją ,psy nakarmione jeszcze skoczę do sklepu po te n nieszczęsne pieczarki zrobie pizze i mam WOLNE. Wiecie co mi mój żartowniś powiedział jak zobaczył że myję okna:że robię to żeby mieć o czym pisać na bb!
wiśnia jedna ,no bardzo śmieszne
Mmam o tyle przechlapane że on pracuje na przeciwko domu ,czyli do d...bo nawet jak jest w pracy to w każdej chwili może po coś wpaść
potrzebny mi on tutaj coi chwilę jak świni siodło ,że się wyraże ,dobra lece do sklepu
A cóż to za koleżanka obchodzi te urodziny? ;-)
A twój m niezły jest
Mój na szczęście na drugim końcu Łodzi pracuje, to nie ma szans, że przyjedzie w dzień. :-)
Uff! Ale się naprodukowałam. To teraz idę coś zjeść! :-)