reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No juz jestem
Mała nocnik przyniosła i mówi eeeee, no to tzreba było ją posadzić. Osikała mnie, do nocnika mało co trafiło, ale i tak się cieszę.
Pogodę to mamy pod psem, obudziło mnie dudnienie w parapety, tak pada.
Konto, które masz jest ok, pod warunkiem, że nie dzieją się tam dziwne rzeczy o któryhc pisała już
A na gardło, jesli to tylko to zrob sobie syrop z cebulki
A nowa mamuśka-no rzeczywiście masz mini zoo, ale ja ci go serdecznie zazdroszcze. Masz konie i psy a ja to kocham.
No i nie wiem co tam jeszcze miałam
Mała nocnik przyniosła i mówi eeeee, no to tzreba było ją posadzić. Osikała mnie, do nocnika mało co trafiło, ale i tak się cieszę.
Bo to kochana na bazie narkotyków jest, albo na tej samej bazie narkotyki są produkowane-nie pamiętam-ale uważaj. Moja koleżanka uzależniła się od nich i trafiła na odwyk na pół roku prawie.Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.Boję się duzo brać tego leku bo jest bardzo silny,kręciło mi sie po nim w głowie i byłam jakaś taka zakkręcona dziwnie......
wiem
A mówiłam, to mnie to już się w ogóle nikt nie słucha:-)A no to znaczy że dostane prezencik musze powiedzieć mężowi jak przyjedzie
A ja nie wiem o co chodzi-chce wiedzieć!!!Nie ma bo sie ze mnie nabijałyście.
faktycznie lepiej pozno niz wcale ) ja teraz musze walczyc o kompa z moim jak nie bylo gry to nie siedzial tyle
Oj, u mnie też tak było. Pierwszy wyszedł jak miała 7 i pół mieśLaura mi sie slinila dlugo a zabek huhuhu daleko daleko ) poczekalam sporo
No to ja mam najgorzej, bo mój siedzi na allegro, ogląda filmy wędkarskie, bo już mu teskno do wędkowania, ściąga ciąłe filmy, programy i zamula mi neta, no i udoskonala kompa dzięki czemu ciągle jest coś nowego a ja nie wiem o co chodzi.:-)ja ze swoim też często walczę o kompa on to z kolei nie gry ale wiecznie ściąga jakieś programy udoskonala go ( tak ze czasami potem nie działa) no i ściąga masę filmów czym zamula mi kompa na szczęście jak on wychodzi do pracy to ja te filmy myk myk i wyłączm bo mnie to denerwuje jak mi sie jeden post wkleja 5 minut
Nasz amalła przespała całą noc, Obudziła się tylko o 22, bo WYOBRAŹCIE SOBIE ZAPOMNIAŁAM ZAŁOŻYĆ JEJ PAMPERSA i sie ssiusiała w łóżeczko.Później spała do rana.Dzien dobry.
U nas nocka dobra była Kamilek z Martynką wstali o 6:00 no i córcia jak zwykle poszła na bajki a Kamilek sobie leżał a teraz Martynka zjadła sniadanko a Kamilek jeszcze usną.
Ale pogoda jest fajna nie wiem czy ciepło bo nie byłam na polu ale widze że cos troche sniega napadało ale na szczęscie nie dużo a słoneczko pięknie swieci.Ja za godzinke lece na zakupy a potem może umyje okna no bo trzeba będzie poprac firanki a co do nich to chciała bym sobie nowe kupić ale to już M musze namówić żebyśmy jechali do sklepu popatrzc jakie są no i kupić.
A ja z chęcią wystawiła bym coś na allegro tylko że to konto w banku.No a może być konto z rodzinnego bo ja musiałam konto założyc i na nie wpłacali mi rodzinne a teraz nikt mi nic na nie nie wpłaca bo rodzinne zabrali bo M za granica pracuje i większe zarobki..........MIŁEGO DNIA
Pogodę to mamy pod psem, obudziło mnie dudnienie w parapety, tak pada.
Konto, które masz jest ok, pod warunkiem, że nie dzieją się tam dziwne rzeczy o któryhc pisała już
i ja ija i ja i ja ija!!!!!mój antocha też wstał to czas się ogarnac a za oknem leje i cimno:---------( ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja miałam i było zbawieniem. Ciągle go używałam, nawet jak z mała byłam w domu, a ona kolki miala, to na brzuch i dalej do roboty -gotowac sprzatac... No a wyskoki na szybkie zakupy??? Rewelacja!!! Mam targowisko dwa bloki dalej i no super po prostu, nie tzreba bylo z wózkiem si ę męczyc, zeby po glupstwo wyskoczyc. POLECAM.Rozchorowałam się - zapalenie gardła mnie złapało, okropna sprawa.
Zastanawiam się nad kupnem nosidełka, bo jednak czasem się przydaje, jak mi trzeba na dół po dosłownie kilka rzeczy zejść. Czy któraś z Was posiada? Czy jest przydatne?
A na gardło, jesli to tylko to zrob sobie syrop z cebulki
A nowa mamuśka-no rzeczywiście masz mini zoo, ale ja ci go serdecznie zazdroszcze. Masz konie i psy a ja to kocham.
No i nie wiem co tam jeszcze miałam
madziulanatasza
Fanka BB :)
Anka26,07 zastał mnie ubraną i sprzątającą ,ale nie omieszkała stwierdzić :taaaak,znowu i w kółku,widząc na dole ekranu schowaną stronkę :forum bb.A swoją drogą ,jak przychodzi do domu to pierwsze co, leci do kompa,no przyganiał kocioł garnkowiU nas mocno nie wieje ,a i przejaśniło się ,słonko się pokazało:-)Dziś rano córka zrobiła nam kawe jak się szykowała do szkoły ,bo z reguły ona wstaje pierwsza ,a ja tylko uciszam przypominający budzik,choć M powinien rano robić kawke (ja robie rano w niedziele)to ostatnio Klaudia przejęła pałeczkę ,już nawet wie dokładnie jaką pijemy,.Powiem wam że miło jest się napić kawki zrobionejprzez dziecko.Pochwalę także Klaudię ,że sama robi sobie śniadanie i kanapkę do szkoły czasami i Ksawierkowi płatki(jak sie wyrobi Ksawuś i zdąży ubrać przed przedszkolem ,bo on to się zazwyczaj grzebie)A my w tym czasie sączymy kawkeW sumie to fajnie mamy rano:-) jedyne co rano robię to czeszę Kl.w kitki lub warkoczyki....tak tak,pewnie powiecie że jestem wyrodna wykorzystywaczka dzieci...ale jak wasze odrosną to zobaczymy...oglądałyście wczoraj rozmowy w toku?właśnie tego chcę unikńąć:-)+malinka+na zapalenie gardła to już tylko antybiotyk ,bo nie wiem czy zwykłe pastylki do ssania wystarczą
Witam,witam:-)
U nas pogoda wstretna brr.Co chwile pada i jakos ponuro jest ale temperatura na plusie;-)
Do tego miałam przymusowa pobudke o 7;15 bo musiałam mlodego zaprowadzic do przedszkola na 7;30-masakra wstac o tej godz i jeszcze wyjsc z domuy
Zaraz ide zrobic jakas herbatke
U nas pogoda wstretna brr.Co chwile pada i jakos ponuro jest ale temperatura na plusie;-)
Do tego miałam przymusowa pobudke o 7;15 bo musiałam mlodego zaprowadzic do przedszkola na 7;30-masakra wstac o tej godz i jeszcze wyjsc z domuy
Zaraz ide zrobic jakas herbatke
madziulanatasza
Fanka BB :)
Luna ,ale mnie ubawiłaś z tym pampersem:-):-):-):-)a ja patrząc na to słonko zastanawiam się czy to nie znak że jednak MAM te okna pomyć i firanki zmienić .Tak ,to bardzo możliwe to się wezmę ......
hej
u nas poaskudnie
jednak wszystko wykrakalam
o godzinie 1:30 w nocy maly mi sie obudzil i zaczal wymiotywac, od tej godziny juz nie spal bo go caly czas naciagalo a nie mial co zwrocic, wzielam go do siebie do lozka i jak juz zasnal i ja chcialam sie polozyc to jak na zlosc budzil sie i wiercil, i probowal wymiotywac, a jak siedzialam po turecku na lozku obok niego to spal jak susel wiec taka moja nocka do godziny 5 - kiedy moj m poszedl na szkolenie (gdyby nie to to zostal by w domku) i oglonie pobudka o 6:30, potem jeszcze jakos polozylismy sie do 8 ale juz ostra biegunka, jak narazie tylko raz zwrocil no i ja juz tez nie do zycia wymioty, skreca mnie jak ...
dzwonilam do lekarza ze nie dam rady przyjsc z malym bo obydwoje wymiotujemy no i mamy wizyte domowa na 14
dzis juz nie bede zagladac do Was ale mysle ze mi wybaczycie
pozdrawiam Was
u nas poaskudnie
jednak wszystko wykrakalam
o godzinie 1:30 w nocy maly mi sie obudzil i zaczal wymiotywac, od tej godziny juz nie spal bo go caly czas naciagalo a nie mial co zwrocic, wzielam go do siebie do lozka i jak juz zasnal i ja chcialam sie polozyc to jak na zlosc budzil sie i wiercil, i probowal wymiotywac, a jak siedzialam po turecku na lozku obok niego to spal jak susel wiec taka moja nocka do godziny 5 - kiedy moj m poszedl na szkolenie (gdyby nie to to zostal by w domku) i oglonie pobudka o 6:30, potem jeszcze jakos polozylismy sie do 8 ale juz ostra biegunka, jak narazie tylko raz zwrocil no i ja juz tez nie do zycia wymioty, skreca mnie jak ...
dzwonilam do lekarza ze nie dam rady przyjsc z malym bo obydwoje wymiotujemy no i mamy wizyte domowa na 14
dzis juz nie bede zagladac do Was ale mysle ze mi wybaczycie
pozdrawiam Was
anka26_x_07
Mama Laury :)
patrysia wspolczuje :-(
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
No Co TY, U mnie to samo.Anka26,07 zastał mnie ubraną i sprzątającą ,ale nie omieszkała stwierdzić :taaaak,znowu i w kółku,widząc na dole ekranu schowaną stronkę :forum bb.A swoją drogą ,jak przychodzi do domu to pierwsze co, leci do kompa,no przyganiał kocioł garnkowi
Patrysiu, trzymajcie się, kurcze nocka okropna, strasznie Ci współczuję ,,wszyscy się wymęczyliście. Liczyć tylko, że przepisze coś, co szybko pomoże.
Podziel się: