reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No juz jestem
Mała nocnik przyniosła i mówi eeeee, no to tzreba było ją posadzić. Osikała mnie, do nocnika mało co trafiło, ale i tak się cieszę.

Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.Boję się duzo brać tego leku bo jest bardzo silny,kręciło mi sie po nim w głowie i byłam jakaś taka zakkręcona dziwnie......
wiem :-D:-D:-D:-D
Bo to kochana na bazie narkotyków jest, albo na tej samej bazie narkotyki są produkowane-nie pamiętam-ale uważaj. Moja koleżanka uzależniła się od nich i trafiła na odwyk na pół roku prawie.
A no to znaczy że dostane prezencik musze powiedzieć mężowi jak przyjedzie:-D
A mówiłam, to mnie to już się w ogóle nikt nie słucha:-)
Nie ma bo sie ze mnie nabijałyście.:-D:-D
A ja nie wiem o co chodzi-chce wiedzieć!!!
faktycznie lepiej pozno niz wcale :)) ja teraz musze walczyc o kompa z moim:-D jak nie bylo gry to nie siedzial tyle:dry:

Laura mi sie slinila dlugo a zabek huhuhu daleko daleko :)) poczekalam sporo
Oj, u mnie też tak było. Pierwszy wyszedł jak miała 7 i pół mieś
ja ze swoim też często walczę o kompa:tak::tak::tak::tak::tak: on to z kolei nie gry ale wiecznie ściąga jakieś programy udoskonala go ( tak ze czasami potem nie działa:wściekła/y:) no i ściąga masę filmów czym zamula mi kompa na szczęście jak on wychodzi do pracy to ja te filmy myk myk i wyłączm bo mnie to denerwuje jak mi sie jeden post wkleja 5 minut:rofl2:
No to ja mam najgorzej, bo mój siedzi na allegro, ogląda filmy wędkarskie, bo już mu teskno do wędkowania, ściąga ciąłe filmy, programy i zamula mi neta, no i udoskonala kompa dzięki czemu ciągle jest coś nowego a ja nie wiem o co chodzi.:-)
Dzien dobry.
U nas nocka dobra była Kamilek z Martynką wstali o 6:00 no i córcia jak zwykle poszła na bajki a Kamilek sobie leżał a teraz Martynka zjadła sniadanko a Kamilek jeszcze usną.
Ale pogoda jest fajna nie wiem czy ciepło bo nie byłam na polu ale widze że cos troche sniega napadało ale na szczęscie nie dużo a słoneczko pięknie swieci.Ja za godzinke lece na zakupy a potem może umyje okna no bo trzeba będzie poprac firanki a co do nich to chciała bym sobie nowe kupić ale to już M musze namówić żebyśmy jechali do sklepu popatrzc jakie są no i kupić.
A ja z chęcią wystawiła bym coś na allegro tylko że to konto w banku.No a może być konto z rodzinnego bo ja musiałam konto założyc i na nie wpłacali mi rodzinne a teraz nikt mi nic na nie nie wpłaca bo rodzinne zabrali bo M za granica pracuje i większe zarobki..........MIŁEGO DNIA
Nasz amalła przespała całą noc, Obudziła się tylko o 22, bo WYOBRAŹCIE SOBIE ZAPOMNIAŁAM ZAŁOŻYĆ JEJ PAMPERSA i sie ssiusiała w łóżeczko.Później spała do rana.
Pogodę to mamy pod psem, obudziło mnie dudnienie w parapety, tak pada.
Konto, które masz jest ok, pod warunkiem, że nie dzieją się tam dziwne rzeczy o któryhc pisała już
mój antocha też wstał to czas się ogarnac a za oknem leje i cimno:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja ija i ja i ja ija!!!!!
Rozchorowałam się - zapalenie gardła mnie złapało, okropna sprawa.

Zastanawiam się nad kupnem nosidełka, bo jednak czasem się przydaje, jak mi trzeba na dół po dosłownie kilka rzeczy zejść. Czy któraś z Was posiada? Czy jest przydatne?
Ja miałam i było zbawieniem. Ciągle go używałam, nawet jak z mała byłam w domu, a ona kolki miala, to na brzuch i dalej do roboty -gotowac sprzatac... No a wyskoki na szybkie zakupy??? Rewelacja!!! Mam targowisko dwa bloki dalej i no super po prostu, nie tzreba bylo z wózkiem si ę męczyc, zeby po glupstwo wyskoczyc. POLECAM.
A na gardło, jesli to tylko to zrob sobie syrop z cebulki

A nowa mamuśka-no rzeczywiście masz mini zoo, ale ja ci go serdecznie zazdroszcze. Masz konie i psy a ja to kocham.

No i nie wiem co tam jeszcze miałam

Anka26,07 zastał mnie ubraną i sprzątającą ,ale nie omieszkała stwierdzić :taaaak,znowu i w kółku:-p,widząc na dole ekranu schowaną stronkę :forum bb.A swoją drogą ,jak przychodzi do domu to pierwsze co, leci do kompa,no przyganiał kocioł garnkowi:tak:U nas mocno nie wieje ,a i przejaśniło się ,słonko się pokazało:-)Dziś rano córka zrobiła nam kawe jak się szykowała do szkoły ,bo z reguły ona wstaje pierwsza ,a ja tylko uciszam przypominający budzik,choć M powinien rano robić kawke (ja robie rano w niedziele)to ostatnio Klaudia przejęła pałeczkę ,już nawet wie dokładnie jaką pijemy,.Powiem wam że miło jest się napić kawki zrobionejprzez dziecko.Pochwalę także Klaudię ,że sama robi sobie śniadanie i kanapkę do szkoły czasami i Ksawierkowi płatki(jak sie wyrobi Ksawuś i zdąży ubrać przed przedszkolem ,bo on to się zazwyczaj grzebie)A my w tym czasie sączymy kawke:-DW sumie to fajnie mamy rano:-) jedyne co rano robię to czeszę Kl.w kitki lub warkoczyki....tak tak,pewnie powiecie że jestem wyrodna wykorzystywaczka dzieci:rofl2:...ale jak wasze odrosną to zobaczymy...oglądałyście wczoraj rozmowy w toku?właśnie tego chcę unikńąć:-)+malinka+na zapalenie gardła to już tylko antybiotyk ,bo nie wiem czy zwykłe pastylki do ssania wystarczą:happy:

Witam,witam:-)
U nas pogoda wstretna brr.Co chwile pada i jakos ponuro jest ale temperatura na plusie;-)
Do tego miałam przymusowa pobudke o 7;15 bo musiałam mlodego zaprowadzic do przedszkola na 7;30-masakra wstac o tej godz i jeszcze wyjsc z domuy:rofl2::szok:

Zaraz ide zrobic jakas herbatke

Luna ,ale mnie ubawiłaś z tym pampersem:-):-):-):-)a ja patrząc na to słonko zastanawiam się czy to nie znak że jednak MAM te okna pomyć i firanki zmienić .Tak ,to bardzo możliwe:crazy: to się wezmę ......

hej
u nas poaskudnie
jednak wszystko wykrakalam :no:
o godzinie 1:30 w nocy maly mi sie obudzil i zaczal wymiotywac, od tej godziny juz nie spal bo go caly czas naciagalo a nie mial co zwrocic, wzielam go do siebie do lozka i jak juz zasnal i ja chcialam sie polozyc to jak na zlosc budzil sie i wiercil, i probowal wymiotywac, a jak siedzialam po turecku na lozku obok niego to spal jak susel wiec taka moja nocka do godziny 5 - kiedy moj m poszedl na szkolenie (gdyby nie to to zostal by w domku) i oglonie pobudka o 6:30, potem jeszcze jakos polozylismy sie do 8 ale juz ostra biegunka, jak narazie tylko raz zwrocil no i ja juz tez nie do zycia wymioty, skreca mnie jak ... :wściekła/y:
dzwonilam do lekarza ze nie dam rady przyjsc z malym bo obydwoje wymiotujemy no i mamy wizyte domowa na 14
dzis juz nie bede zagladac do Was ale mysle ze mi wybaczycie
pozdrawiam Was

reklama
Anka26,07 zastał mnie ubraną i sprzątającą ,ale nie omieszkała stwierdzić :taaaak,znowu i w kółku:-p,widząc na dole ekranu schowaną stronkę :forum bb.A swoją drogą ,jak przychodzi do domu to pierwsze co, leci do kompa,no przyganiał kocioł garnkowi
No Co TY, U mnie to samo.
Patrysiu, trzymajcie się, kurcze nocka okropna, strasznie Ci współczuję ,,wszyscy się wymęczyliście. Liczyć tylko, że przepisze coś, co szybko pomoże.

Do góry