reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia agnes dobrej nocki i upojnej ma sie rozumieć:tak::tak::tak::tak::tak:
dowikla a jaką tapete kładziecie u dominika w pokoju taką dziecinną czy "dorosłą"????????? i wogóle jakim cudem wyczarowałaś dla niego oddzielny pokój bo wcześniej z tego co pamiętam miał pokój z dziewczynkami:confused:

reklama
Troszkę o sobie.Mam prawie 33 lata i mieszkam Pod Warszawą.
Siedzę w domu ,bo lubię i nie mam czasu na pracę.;-)
W zawoodzie nigdy pracować nie będę ponieważ:
1.mąż nie chce :angry:
2.dzieci nie chcą :-D
3.mam uczulenie na główny składnik ,z którym bym miała styczność
4.mam własnego konika i żeby go utrzymać pomagam koleżance oprowadzać dzieci w przedszkolach na kucykach.(Uwielbiam to):-)
Trochę o dzieciaczkach.
Mam dwoje skrabów.
Klaudia 22.lipca 1996 i Kubuś 23 grudnia 2002.
Dwa najwspanialsze łobuzy spod ciemnej gwiazdy :-D,ale za to je kocham.
W domu mam też mini zoo.
W moim posiadaniu aktualnie:
-żółw stepowy TOLEK (pokój Kubusia) sprząta mama
-królik miniaturka DUET (pokój Klaudii) o dziwo na ogół sprząta Klaudia :tak:
- akwarium z rybkami (moje osobiste)
-pies rasy Golden Retriever NIL (całej rodzinki)
-2 kurki liliputki Kubusia MUSTANG I ROSA (przytargał ze stajni) :-D
-owczarek niemiecki do pilnowania podwórka DUKAT (do mnie należy)
-klacz pełnej krwi angloarabskiej ORGIA (moja osobista miłość):blink:
Jak znajdę chwilkę czasu to wkleję fotki mojego doborowego towarzystwa.
Witam wszystkich serdecznie.
Aneta i reszta towarzystwa.

dowikla a jaką tapete kładziecie u dominika w pokoju taką dziecinną czy "dorosłą"????????? i wogóle jakim cudem wyczarowałaś dla niego oddzielny pokój bo wcześniej z tego co pamiętam miał pokój z dziewczynkami:confused:
Mielismy dwie kuchnie i z tej mniejszej zrobilismy Jemu pokoj:tak::tak::tak:A tapete ma taka jeszcze dzieciakowata,ale to mozna pozniej zmienic jak podrosnie:-);-)

i super że dziecięcą w końcu trochę tego dzieciństwa jeszcze przed nim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mój adacho też marzy o własnym pokoju:tak::tak::tak: jak nic muszę wygrać w totka albo chociaż wynająć coś w tej cenie ale troszkę większego bo jemu pokój przydałby się osobisty on nawet mówi że mógłby mieszkać z antonim w pokoju ale z julą to "obciach":rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jak skonczysz dowikla ten remoncik i się ogarniesz to wklej zdjęcia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a my zaczynamy w piątek razem z gazetą kurier grać o mieszkanie :tak::tak::tak::tak: ba już mam je w głowie urządzone piękne jest:tak::tak::tak:oglądałam zdjęcia tego mieszkania 3 pokoje balkon tylko lokalizacja kiepska bo to zadupie szczecina ale co tam wygramy je bo musimy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

As to się nazywa dokładny opis :-D:-D:-D:-D:-D
wiktoria oj lubimy lubimy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jak nie odkryłam jeszcze tego forum to moze na kompie spędzałam dziennie godzinke i to nie zawsze a teraz:szok::szok::szok::szok::szok::szok: żałuję tylko że nie odkryłam bb jak byłam w ciąży bo wtedy to miałam więcej czasu jednak i tyle czasami pytań:szok::rofl2: no cóż lepiej późno jak wcale:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no i wkoncu dorwalam sie do kompa
Moj mnie przeraza z iloscia czasu poswieconego na gre:szok:

Posty nadrobilam i szybko poki pamietam
Gratki 1 zabka my mialysmy 1 zabek 8mc 10d:-)
Krzeselko strasznie mi sie podoba:tak:
Witam nowa mamusie i dziekuje za swietny opis Widac ze lubisz zwierzatka:-)
Obiad 2 daniowy ostatnio robie czesto z tego powodu ze Laura rano pije mleko potem kolo 13 dajej jej zupke a kolo 15 drugie danie Mi to odpowiada bo nie musze myslec co jej dac potem zjsc a i moj zadowolony:-D
Firanki ladne Moja siostra jest krawcowa to tylko sciaga pomysly z netu i sama sopbie szyje:sorry:Ja nie mam firanek:sorry:

wybaczcie ze nic wiecej nie odpisze bo czyatlam posty w tel;efonie jakies 2h temu:tak: wole teraz popisac niz czytac na nowo:-D

Do góry