reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam się i ja wieczorkiem:tak::tak:
patrysia krzesełko super też bym wybrała turkusowe:tak: ma ono ten fotelik rozkładany czy tylko pion?
agnes jak ząb boli czy odpuścił???

agnes jak ząb boli czy odpuścił???

Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.Boję się duzo brać tego leku bo jest bardzo silny,kręciło mi sie po nim w głowie i byłam jakaś taka zakkręcona dziwnie......

agnes literki mi sie przestawily :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
wiem :-D:-D:-D:-D

as 76 witamy u nas napisz nam coś o sobie w jakim wieku masz dzieci itp:rofl2::rofl2:
wiktoria ja m jak miłość nie oglądam ale czytałam gdzieś że przeżyje i w szpitalu wyzna miłosć małgosi a nie marcie jak wszyscy myśleli:szok::szok::confused::confused: ale i tak nie wiem o co chodzi i czy on jest z małgosią czy marta:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mój antek narazie śpi dziasła nasmarowane sacholem i oby spokojnie spał do rana:-D:-D:-D a wiktoria gratki dla kamilka za zębolka:tak::tak: no i niech M nastawi się że za zęba musi coś kupić bo inaczej mały będzie miał pruchnice tak się to u nas mówi taki zwyczaj:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry