reklama
fajne
A oglądałyście M jak miłość Tomka zastrzelili
Tak ja oglądałam.A Tomka nie zastrzelili tylko postrzelili
No nic dziewczęta. Ja muszę nockę nadrobić. Oczka pieką.
Spokojnej nocki
Do ranka
luna Dobrej Nocki.tylko dzis nie markuj w nocy
wiktoria12
Mama i żona :)
Nie wyswietliło mi sie nic
Krzesełko fajne
śpij dobrzeNo nic dziewczęta. Ja muszę nockę nadrobić. Oczka pieką.
Spokojnej nocki
Do ranka
agnes jak ząb boli czy odpuścił???
Jak wzięłam ketonal to był spokój prawie na 6h a teraz znów zaczęło boleć.Mam juz zdjęcia rentgen to będę jutro dzwonić ,może mnie jutro przyjmie.zobaczymy.Boję się duzo brać tego leku bo jest bardzo silny,kręciło mi sie po nim w głowie i byłam jakaś taka zakkręcona dziwnie......
wiemagnes literki mi sie przestawily
as 76 witamy u nas napisz nam coś o sobie w jakim wieku masz dzieci itp
wiktoria ja m jak miłość nie oglądam ale czytałam gdzieś że przeżyje i w szpitalu wyzna miłosć małgosi a nie marcie jak wszyscy myśleli ale i tak nie wiem o co chodzi i czy on jest z małgosią czy marta
mój antek narazie śpi dziasła nasmarowane sacholem i oby spokojnie spał do rana a wiktoria gratki dla kamilka za zębolka no i niech M nastawi się że za zęba musi coś kupić bo inaczej mały będzie miał pruchnice tak się to u nas mówi taki zwyczaj
wiktoria ja m jak miłość nie oglądam ale czytałam gdzieś że przeżyje i w szpitalu wyzna miłosć małgosi a nie marcie jak wszyscy myśleli ale i tak nie wiem o co chodzi i czy on jest z małgosią czy marta
mój antek narazie śpi dziasła nasmarowane sacholem i oby spokojnie spał do rana a wiktoria gratki dla kamilka za zębolka no i niech M nastawi się że za zęba musi coś kupić bo inaczej mały będzie miał pruchnice tak się to u nas mówi taki zwyczaj
reklama
Podziel się: