reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Musicie wygrac to mieszkanie:tak:Trzymam kciuki zeby sie udało:tak:
A teraz ile macie pokoi i jaki metraz:confused:

My zrobilismy teraz Dominikowi ,dziewczyny maja łozeczka u nas,no i zrobilismy taka niby garderobe z miejscem na te duze zabawki i rowery zeby sie nie platały mi nigdzie po pokojach

reklama
As to się nazywa dokładny opis :-D:-D:-D:-D:-D
wiktoria oj lubimy lubimy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jak nie odkryłam jeszcze tego forum to moze na kompie spędzałam dziennie godzinke i to nie zawsze a teraz:szok::szok::szok::szok::szok::szok: żałuję tylko że nie odkryłam bb jak byłam w ciąży bo wtedy to miałam więcej czasu jednak i tyle czasami pytań:szok::rofl2: no cóż lepiej późno jak wcale:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

faktycznie lepiej pozno niz wcale :)) ja teraz musze walczyc o kompa z moim:-D jak nie bylo gry to nie siedzial tyle:dry:

a dziękuję dziękuję:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
iktoria bardzo marudził kamilek zanim mu się ten ząbek wykluł przez dziąsło????????? bo ja to dzisiaj miałam antosia dosyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak płakał krzyczał non stop łapk w buzi i mokry po pas 2 razy przebierałam go a śliniaczki to kapało z nich:crazy:

Laura mi sie slinila dlugo a zabek huhuhu daleko daleko :)) poczekalam sporo

my wynajmujemy mieszkanie w domku wielo rodzinnym tu taki sajgon na tym podwórku że ja do dzisiaj nie wiem kto gdzie i w które drzwi wchodzi:szok: wiem tylko że na dole mieszka upierdliwy sąsiad od remontów:no::no: z boku pani ze skarbówki gdzieś w piwnicy mieszkanko ma jakiś menelik którego nie mogą eksmitować:sorry2: ale spokojny jest i nikomu nie wadzi całą góre mają właściciele od których my wynajmujemy wspóle z nimi mamy tylko drzwi wejściowe schody i tzw klatkę schodową:rofl2: nasze mieszkanko to 2 pokoje kuchnia łazienka przedpokój łączny metraż to aż 48 m a i mamy do dyspozycji strych jako graciarnię:-D:-D nasi właściciele jak kupili tą góre domku to najpierw sobie zrobili to mieszkanko w którym my mieszkamy a za resztę kredytu zrobili sobie druą częśc góry bagatelne 100 m fajne mają to swoje mieszkanko duże i 2 balkony a tą część w której kiedyś mieszkali jako że to niezależne mieszkanie to nam wynajeli i tym sposobem kredyt sam im się spłaca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama bym tak zobiła w ich sytuacji:tak::tak::tak::tak: a fajne jest w nich to ze do niczego się nie wtrącają mozemy tu robić co chcemy malowac rzeźbić i co tam dusza zapragnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale to zawsze ich a nie nasze no i characz co miesiąc trzeba zanieśc w zębach:-D

faktycznie lepiej pozno niz wcale :)) ja teraz musze walczyc o kompa z moim:-D jak nie bylo gry to nie siedzial tyle:dry:

ja ze swoim też często walczę o kompa:tak::tak::tak::tak::tak: on to z kolei nie gry ale wiecznie ściąga jakieś programy udoskonala go ( tak ze czasami potem nie działa:wściekła/y:) no i ściąga masę filmów czym zamula mi kompa na szczęście jak on wychodzi do pracy to ja te filmy myk myk i wyłączm bo mnie to denerwuje jak mi sie jeden post wkleja 5 minut:rofl2:

my wynajmujemy mieszkanie w domku wielo rodzinnym tu taki sajgon na tym podwórku że ja do dzisiaj nie wiem kto gdzie i w które drzwi wchodzi:szok: wiem tylko że na dole mieszka upierdliwy sąsiad od remontów:no::no: z boku pani ze skarbówki gdzieś w piwnicy mieszkanko ma jakiś menelik którego nie mogą eksmitować:sorry2: ale spokojny jest i nikomu nie wadzi całą góre mają właściciele od których my wynajmujemy wspóle z nimi mamy tylko drzwi wejściowe schody i tzw klatkę schodową:rofl2: nasze mieszkanko to 2 pokoje kuchnia łazienka przedpokój łączny metraż to aż 48 m a i mamy do dyspozycji strych jako graciarnię:-D:-D nasi właściciele jak kupili tą góre domku to najpierw sobie zrobili to mieszkanko w którym my mieszkamy a za resztę kredytu zrobili sobie druą częśc góry bagatelne 100 m fajne mają to swoje mieszkanko duże i 2 balkony a tą część w której kiedyś mieszkali jako że to niezależne mieszkanie to nam wynajeli i tym sposobem kredyt sam im się spłaca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama bym tak zobiła w ich sytuacji:tak::tak::tak::tak: a fajne jest w nich to ze do niczego się nie wtrącają mozemy tu robić co chcemy malowac rzeźbić i co tam dusza zapragnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale to zawsze ich a nie nasze no i characz co miesiąc trzeba zanieśc w zębach:-D

Nie martw sie ja tez mam 48:sorry2: ale jak narazie starcza pomyslimy potem o czyms wiekszym
Fajnie sobie ludzie wymyslili hehehe i spoko mieszkancy:blink:

Moja siostra tak kiedys wynajmowala w takim domu wielorodzinnym.Jak dla mnie to fajna sprawa:tak:Mieli wspolna tylko klatke schodowa i podworko,ogrodek z ktorego mogli korzystac;-)No i mieszkanko bylo calkiem ,calkiem
Ale skonczyla im sie umowa i na ich miejsce weszla wnuczka z mezem

A duzo im placicie jesli mozna wiedziec:confused:

a dziękuję dziękuję:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
iktoria bardzo marudził kamilek zanim mu się ten ząbek wykluł przez dziąsło????????? bo ja to dzisiaj miałam antosia dosyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak płakał krzyczał non stop łapk w buzi i mokry po pas 2 razy przebierałam go a śliniaczki to kapało z nich:crazy:
No jedna noc co nie spał od 22:00 do 3:00 a tak to dobrze pżeszedł tego ząbka zobaczymy jak pójdą nastepne.Bo córke zęby męczyły od 4 mies.A wyszły dopiero po roku.A Kamilek nie gorączkował ani biegunki nie miał

reklama
Do góry