reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WIKTORIA
Gratulujemy pierwszego zabka:tak::tak::tak:
JOE ALEX
Czekam na wiadomosci co z tesciem:-)

Ja ogladalam Ostry Dyzur i Brzydule;-)Zaczelam sobie ukladac w kuchni ale jakos nie moge skonczyc:rofl2:
A dziewczyny to stale marudza i sie bija,nie chca sie niczym zajac

reklama
Ja dzisiaj zaszalałam i poszłam z Helenka do przychodni piechotą :dry: Będzie ze 200m.
Do przychodni pięknie, nawet szła za rękę przez ulicę i nie latała po kałużach :tak:
Za to z powrotem, bardzo, żałowałam, że nie miałam wózka :angry: Zaliczyła wszystkie kałuże i błota, nie słuchała się wcale :no: A na koniec stwierdziła, że jest zmęczona i usiadła na chodniku :baffled:
A to wszystko z lenistwa, bo wózek został w bagażniku i nie chciało mi się iść do garażu :sorry2: Dostałam za swoje :dry:

Ja na razie bez wózka się nie ruszam, no ale Oliwka mniejsza od Helenki.Dużo Oliwka sobie biega na spacerkach ale jak nóżki się jej zmęczą to chce na ręce a ja nie będę jej dźwigać bo lekka nie jest.Jeśli chodzi o zakupy to wózek musi być :tak::tak::tak:

Mojemu Dominikowi pierwszy zabek wyszedl jak mial chyba 8 mieisecy,Klaudi dzien przed roczkiem a Wiktorii jak miala 13 miesiecy:-)

Teraz moje dzieciaki jedza wiec mam chwile ciszy;-)

Jestem :-)
maly za niedlugo pojdzie sie kapac

Greti - u nas roznie bywa ze spacerkami raz na nozkach raz wozkiem tylko na nogach daleko sie nie ruszamy :no: bo zaszlibysmy dopiero pod wieczorw miejsce gdzie ja ide 10 minut :tak:
j - no wlasnie co u Was :confused: jak malenstwo :confused:
wiktoria - gartki pierwszego zabka :tak:
madziulanatasza :-)

Bliźniaki juz spią. Benjamin ogląda Mini mini, więc mam jeszcze do 20.00 czas, a potem idę mu poczytać.

Ja na spacerki wychodzę z maluchami wózkiem, ale jak znajdę jakieś bezpieczne miejsce, to ich puszczam. Tylko, że teraz jest jeszcze mokro i jak wracają ze spacerku chodzonego, to natychmiast to co im zdejmuję idzie do pralki, żeby wyschło na następny dzień.

Ksawek dziś się drzemnął od 14 do 17.30 trochę przydługo :happy:pewnie będzie wędrował dziś nawet do 23 ,ale za to wygląda jak zdrowiutkie dziecko,widocznie było mu to potrzebne:blink::-)

reklama
Bidna :-( ja bez netu jak bez ręki :rofl2:

A możesz jej przekazać, że dałam dzisiaj M paczkę, żeby jej wysłał :sorry2:

A co u Cibie?? Jak maleństwo?? Rodzeństwo w dalszym ciągu zauroczone nowym domownikiem??
przekazałam :tak::-)Kazała podziękować.:-)

j - no wlasnie co u Was :confused: jak malenstwo :confused:

a leci jakoś :tak::-)
Raz jest gorzej , raz lepiej. Ogólnie jak narazie oki.:happy: Bóle brzuszka małej niekiedy dokuczają ale to normalne. Musiałabym nic chyba nie jeść , żeby wszystko było ok. :dry:Smoka nie doi.:no: U mamusi kryzys laktacyjny zaliczony i nie powiedziałabym , że opanowany.:no:Wciąż walczymy z produkcją pokarmu.
Noce ogólnie są w miare spokojne. Gdy tylko widzę , że Amelka porusza się odrazu cyc wędruje w buźkę. I takim to sposobem nie zdąrzy nawet otworzyć oczek a juz jest najedzona i spowrotem spi. A budzić budzi się ok 3 czy 4 razy w nocy.:blink:
Reszta dzieci również zdrowa.:-)

Od czasu do czasu wpadam poczytać was, ale gdy zabieram się za pisanie.... mała się budzi.:sorry2:

Anabuba pozdrawia wszystkie baby z bb siedzące w domciu

Do góry