reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

tak jak my bedziemy chcieli wyjechac z naszymi wnukami na jakies wakacje to sie nieda bo trza bedzie do emeryturki dorabiac jak sie nie zmieni ta nasza polityka

no ladnie ze kierownik juz sie usamodzielnil wkoncu juz sie robi dorosly kawaler :p

reklama
Tak myslałam biedronka ze to nie to
pamietam że na tej głównej stronie baby boom tej zielonej były spisane wszystkie przepisy ale jak tam terz zajżałam to nie ma ??? ???

E tam dorabiać ..my jak za starych dawnych czasów stopem,spanie na plazach ;D

A ja przed chwilą miałam syrene ...smoka zaplikowałam i może pośpi dalej ::)

Kurcze albo nikogo nie ma ,potem musze godzinami czytać
A teraz posta nawet wysłać nie można :p

noelia pisze:
Tak myslałam biedronka ze to nie to
pamietam że na tej głównej stronie baby boom tej zielonej były spisane wszystkie przepisy ale jak tam terz zajżałam to nie ma ??? ???

nowłasnie o to mi chodzi , tylko nigdzie niemoge tego znalesc ::)

justus pisze:
no ladnie ze kierownik juz sie usamodzielnil wkoncu juz sie robi dorosly kawaler :p

ALLELUJA !!

mnie jakos nie ciagnie enigracja.

Shady mi tez zawsze zdjecia wychodza ciemnie ale zawsze pisze ze wiecej zdjec moge wysłac na meila i jak ktos jest czegos ciekawy to pisze

Czy wasze dzieci tez jak usypiaja to sobie mrucza czy miaucza, bo moj Macio to teraz potrafi ze smoczkiem mruczec i spiewac :D

Moj mezus juz padł, zreszta mu sie nie dziwia wrzucił prawie 6 ton wegla do piwnicy, ale dzieki temu moge siedziec na necie

reklama
Do góry