reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka cudownie że już koło macie :D jak przeczytałam że ktoś wam buchnoł to przyznam się ... żę się śmiałam....oczywiście wam współczułam..ale nadawało się to do czarnej komedii ;)

reklama
 wlasnie noelia inne zycie szkoda ze u nas nie moze tak byc nie

Shady no wszystko na stronce byloby oki tylko fakt przylaczam sie do dziewczyn ze zdjatko ciut za ciemne ale albumik fajowy!!!

jutro poprawie zdjecia....zrobie nowe i jasniejsze......mam w domu poprostu ciemno jak w d.... u murzyna ....zroibie na balkonie ;D ;D

A mi tam nigdzie się nie chce emigrować
Na wakacje owszem ;D ...oj jak tęsknie za naszym szwędaniem stopem :(
Może mkiedyś jak Noe będzie już duży a my będziemy mieli sztuczne szczęki ;D

Shady No to ja Cię dobije ...za ciemne te zdjątka :D ..już widze jak się wściekasz jak czytasz te wszystkie posty ;)

A no właśnie
Gratulacje dla Kierownika :)
Jak by to było zarażliwe już bym u Ciebie Biedronka z Nonkiem była :laugh:

Mijaka jak będziesz miec sztuczne szczęki to do emerytury bedziesz musiała dorabiać,i nigdzie nie pojedziesz ;D :laugh:

Mija pisze:
A mi tam nigdzie się nie chce emigrować
Na wakacje owszem  ;D ...oj jak tęsknie za naszym szwędaniem stopem  :(
Może mkiedyś jak Noe będzie już duży a my będziemy mieli sztuczne szczęki  ;D

Shady No to ja Cię dobije ...za ciemne te zdjątka  :D ..już widze jak się wściekasz jak czytasz te wszystkie posty  ;)

hahhaha i tu sie mylisz nie wsciekam sie...ciesze sie ze mowicie szczerze, sama sie zastanawialam czy nie za ciemne....ehhh

reklama
noelia to nei ten link :p ::) to to juz dawno mam ::) cholewcia gdzie to było ???

Mija pisze:
Może mkiedyś jak Noe będzie już duży a my będziemy mieli sztuczne szczęki ;D

dokładnie, dokładnie kochana :p >:D

Mija pisze:
A no właśnie
Gratulacje dla Kierownika :)
Jak by to było zarażliwe już bym u Ciebie Biedronka z Nonkiem była :laugh:

Kierownik juz dawno śpi ;D i to w dodaatku ..zapowiada sie kolejna nocka w swoim łozeczku ....bosko ;D

japitole dajcie mi wysłac posta wreszcie !

Do góry