reklama
L4dY-bIrd
doula
Już jestem wolna ...moje dziecie już śpi . ;D
witam nową mamuske anineczke fajnie ze dolączylas do nas
ja mam w irlandi meza brata pojechal tam w lutym i jest w ....... nie wiem gdzie ale jest zadowolony ma fajną prace i teraz przyjezdza 24 lipca na 3 tygodnie a potem jedzie z nim dziewczyna a i moze mojego chlopa tam ściągna????
ja mam w irlandi meza brata pojechal tam w lutym i jest w ....... nie wiem gdzie ale jest zadowolony ma fajną prace i teraz przyjezdza 24 lipca na 3 tygodnie a potem jedzie z nim dziewczyna a i moze mojego chlopa tam ściągna????
L4dY-bIrd
doula
qrcze ...niemoge znalesc żadnych przepisów kulinarnych na bb , a przeciez jest taki watek > > >
Kto wie gdzie to jest ???
Kto wie gdzie to jest ???
Cześć kobitki
po pierwsze :
IMIENINOWE BUZIAKOLKI :-* DLA WSZYSTKICH ASI ,JOASI,JOASIEK odemnie i od Nonka
po drugie :
shoomnaPrzepisy dla maluszków super ... z ką je wytrzasnełaś
Witamy nowe mamunie anineczko dużo moich znajomych też wywiało do Irlandi i też sobie chwalą
A po trzecie ;
CUDA KOBITKI CUDA ;D Nonka uśpiłam bez przepraw ,płaczków ,histeri...mam nadzieje ..bo zrobiłam to przed chwilką
Oj jak by tak pospał troszke , jak by było cudownie :
Izabelka mi położna wczoraj powiedziała że moge wprowadzać soczki -marchwiowy i jabłkowy..a z jedzonkiem mam czekać do sko ńczenie 6 miesiąca
Noe jest tylko na cycu ..chyba tak samo jak twój synuś
po pierwsze :
IMIENINOWE BUZIAKOLKI :-* DLA WSZYSTKICH ASI ,JOASI,JOASIEK odemnie i od Nonka
po drugie :
shoomnaPrzepisy dla maluszków super ... z ką je wytrzasnełaś
Witamy nowe mamunie anineczko dużo moich znajomych też wywiało do Irlandi i też sobie chwalą
A po trzecie ;
CUDA KOBITKI CUDA ;D Nonka uśpiłam bez przepraw ,płaczków ,histeri...mam nadzieje ..bo zrobiłam to przed chwilką
Oj jak by tak pospał troszke , jak by było cudownie :
Izabelka mi położna wczoraj powiedziała że moge wprowadzać soczki -marchwiowy i jabłkowy..a z jedzonkiem mam czekać do sko ńczenie 6 miesiąca
Noe jest tylko na cycu ..chyba tak samo jak twój synuś
reklama
Podziel się: