reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rany ale klikacie ::)
Noe też jest piskaczem i ikrzykaczem ..dziś pierwszy raz bulgotał i produkował przy tym chektolitry śliny :D
aż musiałam go brzebrać

reklama
Mija pisze:
Oj jak wam dobrze kobiyki ..ja znowu miałam syrene
Wstarczy mu jak przyjde do pokoju i się położe z nim do łóżka ..lub jak poprostu jestem z nim w pokoju
Wczoraj tyle razy sie wybudzał że poszłam z nim spać ...choć wcale mi się nie chciało

Teraz tezx syrena z pokoju...wystarczy że uchyle drzwi i mnie usłyszy i już spokuj, jak położe się obok niego to zaczyna mruczeć ::) i zasypia spowrotem

bo Nonek to mruczek ;D

chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego

a ja juz slysze za uszami ze nie moge odejsc od tego kopa wiec musze zniknac dac moim pociechom jesc i poukladac ich lulu

Kunda pisze:
L4dY-bIrd pisze:
Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic ::)

Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój

no bo chyba na wiosne , albo wczesnym latem jest ten okres że wegiel jest tańszy .Bo normalnie jak kupowalismy rok temu na jesień to po 400 zł był ::) masakra

dobra to spadam jeszcze mam co nieco w domku do zrobienia
miłej nocki mamusie i żeby wam dzieciaczki ładnie dały w nocy pospać
to do ciebie nonek głównie ;)

Macio piszczy, warczy i pluje wydaje czasmi bardzo dziwne odgłosy dzisiaj stekał bo chciał aby mama zdjeła pieluche i była wielka radosc z gołej pupy ;D

Dacie wysłac czy nie!!!

reklama
Pycha pisze:
chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego

no przerabane jest tak palic ..ale co zrobisz :( jak sie mieszka w kamieniczce ::) .A pozatym jest jeden wielki plus .Jak jest zima to tak sobie nachajcujesz ze my zawsze chodzimy w majtkach po domu :p

Do góry