reklama
L4dY-bIrd pisze:Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic :
Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój
L4dY-bIrd
doula
Mija pisze:Oj jak wam dobrze kobiyki ..ja znowu miałam syrene
Wstarczy mu jak przyjde do pokoju i się położe z nim do łóżka ..lub jak poprostu jestem z nim w pokoju
Wczoraj tyle razy sie wybudzał że poszłam z nim spać ...choć wcale mi się nie chciało
Teraz tezx syrena z pokoju...wystarczy że uchyle drzwi i mnie usłyszy i już spokuj, jak położe się obok niego to zaczyna mruczeć : i zasypia spowrotem
bo Nonek to mruczek ;D
Pycha
mama Mai i Marty
chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego
L4dY-bIrd
doula
Kunda pisze:L4dY-bIrd pisze:Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic :
Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój
no bo chyba na wiosne , albo wczesnym latem jest ten okres że wegiel jest tańszy .Bo normalnie jak kupowalismy rok temu na jesień to po 400 zł był : masakra
reklama
L4dY-bIrd
doula
Pycha pisze:chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego
no przerabane jest tak palic ..ale co zrobisz jak sie mieszka w kamieniczce : .A pozatym jest jeden wielki plus .Jak jest zima to tak sobie nachajcujesz ze my zawsze chodzimy w majtkach po domu
Podziel się: