reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

shoomna hihi o tym nie pomyślałam, uciął sobie drzemkę 8) chwilka dla siebie :D
głodna jestem;)

reklama
a ja dziś z teściową po lumpeksach polatałam ,niestety nic nie upolowałam
zaraz obejżę shady cos tam wystawiła

Już zerknełam
i tak myśle że ciut małe i ciemne te zdjęcia,przez co słabo widac a to napewno fajny album,a reszta wydajemi sie jest si

huraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! mam kolo! :p :p :p
dziadek hubciowi przywiozl az z czestochowy!!!!!!!!!!!!!! super dziadziaus! tylko jest troszke inne juz tamtych nie bylo! ale w nosie wazne ze jezdzi! zaraz zmykamy na dworek! tylko musze temu mojemu brzdacowi cos papu dac!

witam nowe mamusie!
anineczko fajnie ci! a dawno sie wyprowadziliscie do irlandii? ja tam mam kolege! niedawno pojechal no w marcu. nie wiem dokladnie gdzie ale gdzies tam jest!

reklama
Do góry