reklama
L4dY-bIrd
doula
Maja gratuleńszon od Paluchiewiczów
Alan to juz stary chłop ..jak raczkuje
Kalina to zycze Ci uanego wieczorkui ...nietylko wieczorku :angel:
i gratulacje odemnie dla was za te 14 lat !
Ja uciekam zając sie męzem bo wczesniej z pracki przyjechał ;D
branoc :-*
Alan to juz stary chłop ..jak raczkuje
Kalina to zycze Ci uanego wieczorkui ...nietylko wieczorku :angel:
i gratulacje odemnie dla was za te 14 lat !
Ja uciekam zając sie męzem bo wczesniej z pracki przyjechał ;D
branoc :-*
Izabelka no ja to już miałam sajgon.. z dnia na dzień coraz gorzej... :-[ dziś się wściekł szarpał kopał mnie Przemka łapał za twarz i szarpał dziś usypianie trwało 2h :-[
Położna powiedziała że podejrzewa że ma za dużo impulsów w ciągu dnia bo w dzień wesoły uśmiechnięty..stwierdziła że też charakterek zaczyna wchodzić naszemu aniołkowi >
Łojć ... od jutra zaczynam wyciszanie człowieka,więć na forum też mniej mnie będzie
Dziś po kąpieli nawet cycka nie chciał
I jak nigdy płakał mi na spacerze :-[
Może to taki czas..coraz bardziej się podciąga i prubuje siadać ..chyba zbyt dużo rzeczy się dzieje w jego małym życiu
Jsorbek Gratulacje dla zdolnego Majutka
Shady a Alanek nadal jest słodki..to moja skromna opinia ;D
Może chłopaki szaleją bo przesilenie wiosenne im dokucza
Dziś położna powiedziała żę możemy powoli wprowadxzać Noe soczki z marchwi i jabłuszka..bo na jedzonko to radzi poczekać do ukończenia 6 miesięcy
Chyba jutro kupie marcheweczke i zpreparyje z niej troszke soczku
Coś nikogo nie ma
Jak nigdy... :-[
Gdzie jesteście kobitki
Czyżby słoneczny dzionek was zmógł
Położna powiedziała że podejrzewa że ma za dużo impulsów w ciągu dnia bo w dzień wesoły uśmiechnięty..stwierdziła że też charakterek zaczyna wchodzić naszemu aniołkowi >
Łojć ... od jutra zaczynam wyciszanie człowieka,więć na forum też mniej mnie będzie
Dziś po kąpieli nawet cycka nie chciał
I jak nigdy płakał mi na spacerze :-[
Może to taki czas..coraz bardziej się podciąga i prubuje siadać ..chyba zbyt dużo rzeczy się dzieje w jego małym życiu
Jsorbek Gratulacje dla zdolnego Majutka
Shady a Alanek nadal jest słodki..to moja skromna opinia ;D
Może chłopaki szaleją bo przesilenie wiosenne im dokucza
Dziś położna powiedziała żę możemy powoli wprowadxzać Noe soczki z marchwi i jabłuszka..bo na jedzonko to radzi poczekać do ukończenia 6 miesięcy
Chyba jutro kupie marcheweczke i zpreparyje z niej troszke soczku
Coś nikogo nie ma
Jak nigdy... :-[
Gdzie jesteście kobitki
Czyżby słoneczny dzionek was zmógł
shady
Fanka BB :)
Mija za moim synem to nie trafisz teraz mlody spi a ja sie wlasnie wpienilam.....jak wspominalam papiez bedzie przejezdzal pod moim oknem i kur...mac robili probe generalna o tej porze!!!!!!!!!!!!!!! debile.......wydarlam ryja na policjanta pod balkonem co darl morde przez szczekaczke, ze jak mi obudzi mi dziecko to im zrobie taka impreze.....niech ich cholera, muza tak ryje przy okazji drzec???? musze sie na piatek ewakuowac bo zastepy moherowych beretow mnie zalamia
Oj Shady będziesz mieć wesoło troszke ludzi się przewinie pod twoim oknem...chyba najlepszym wyjsciem dla was będzie to jak się ewakułjecie
Choć podejrzewam że znalazły by się osoby które by pozazdrościły Ci tak wygodnego miejsca obserwacji pielgrzymki.. ale ja ciebie sobie nie wyobrażam w okninie z rodzinką witającą Papieża
Choć szanuje tych wszystkich ludzi którzy miliardem emocji zjadą się na ten dzień do Warszawy
ale faktycznie miasto wygląda przerazająco..pełne bramek siatek :
Choć podejrzewam że znalazły by się osoby które by pozazdrościły Ci tak wygodnego miejsca obserwacji pielgrzymki.. ale ja ciebie sobie nie wyobrażam w okninie z rodzinką witającą Papieża
Choć szanuje tych wszystkich ludzi którzy miliardem emocji zjadą się na ten dzień do Warszawy
ale faktycznie miasto wygląda przerazająco..pełne bramek siatek :
Najlepsze jest to że chyba mama Przemka w piątek z wycieczki wraca ,przylatyje na okęcie i pędzi na pociąg na centralny do Białegostoku..rany
Przecież nie oprzebije się przez warszawe :-[
Uciekam na świeże powietrze
Noe śpi bierzemy elektryczną nianie i idziemy na ławeczke poudawać że jesteśmy na wakacjach
Przecież nie oprzebije się przez warszawe :-[
Uciekam na świeże powietrze
Noe śpi bierzemy elektryczną nianie i idziemy na ławeczke poudawać że jesteśmy na wakacjach
reklama
Podziel się: