reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jezeli okims albo o czyms zapomnialam to wybaczcie ::)

ale widze ze wy WSZYSTKIE JESZCZE SPICIE

WSTAWACCC

no moja toska tyz jeszcze spi!!!! i co strasznie jej od wczoraj ropieja oczeta lekarz sie klania o ranyyyyyyyyy......

reklama
dobry bobry!
My wlasnie jemy sniadanko

Wczoraj wieczorem znowu milam nerwy popsute-moi rodzice "zjeb..." mnie za to w jaki sposob jasko spi

ja mam juz dosc!

Witam!
Juz nie spimy tylko najpierw trzeba było dac butle Maciowi, potem sie ubrac, zrobic se sniadanko i dopiero mozna usiasc :D Małuch bawi sie na podłodze cos tam gada, ja nadrobiłam zaległosci i koncze amamc sniadanko :D

witaj  Pycha mnie nie bylo tu 5 dni i juz tez dzis z ranka siadlam

szkoda ze jak ja moge popisac to niema nikogo bo ooo teraz muj skarbek sie juz obudzil i musze sie zajac -sniadanko ubranko i do lekarza musimy bo tosce oczy strasznie od wczoraj ropieja oba no to widzicie

ooo i  Kunda sie obudzila  no no to sie grono powieksza tylko nie za szybko z tymi postami prosze i nie zaduzo bo jak znikne do lekaza to potem znowu bede musiala nadrabiac!!! dajcie troche na zwolnione obroty :p

łłłłłłłłooo Pycha czyzby odezwalo sie uzaleznienie skoro juz ci sie snimy?????? :D :D

no ale faktycznie to BB przyciaga i teskni sie za wami toz to prawie jak rodzina :) :-*

reklama
pewnie bedzie was wiecej jak ja bede musiala pujsc do lekarza no ale moze macie taka sqma pogode co i my i zostaniecie w domku to sie zobaczymy(??)

no juz myslalam ze moje szczescie sie obudzilo a tu???? jeszcze spi!!!!
chyba dobrze sie Tosce mojej spi na tym nowym lozku!!!!

Do góry