reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

color=Blue]
Mija dobrze ze na mnie nie trafilo bo by sie babolcom oberwalo...co je to do choelry obchodzi????? kurcze jak chca miec w majtach parnik to ich problem ;)
[/color]

reklama
mnie dzisiaj stara baba tez wkurzyla-szeroki chodnik ze 4 wozki wejda; jade z kumpela i 2 wozkami a ta..no pewnie jeszcze 3 wezcie....myslalam, ze jej odpowiem,alew sie powstrzymalam-szkoda nerwow i szacunek dla starszych :p

Czesc kobietki wieczorową porą :)

Ja juz jestem free ...Jasio kimA OD 6:30 ;D .
Ogoliłam sobie nogi i wyszorowałam piety ..pomalowałam paznokcie i czuje sie jak bogini :p

jeeeeee O0 O0 O0 O0 O0

Biedroneczko, ja tez sie robię na Matę Hari...( Mój mąz mawia że hara na macie)
dziś wielka randka...piję kawę, kupiłam żelazny zestaw randkowy: cini mini, biała czekolada i lody kawowe.
Do tego kawka orzechowo waniliowa...i- dzieci śpiące w błogiej nieświadomości!
Hura hura hura.
Jesteśmy razem od 14 lat.
Ide malowac paznokcie i desusy prasować.
( Moja kusząca desusa to zielona koszula w stokrotki w stylu Matki Joanny od Aniołów.)
A co. Będe pachnąć mydłem Bobas i oliwką . Bede jeść cini mini i zalewać się z Monty Pythonów. Na stole bez.
Pa, pa, pa!

Kalina Ty az prosisz sie o lanie ;) jak smiesz mi tu wyjezdzac z czekolada i innymi pysznosciami jak ja cierpiaca buuuuu....to sie nazywa kolezanka no ;);)

tez bym cos zjadła słodkiego a tu pustki w domu....

Macio juz spi, chyba cos z zabkami bedzie bo ma zaczerwienione dziasełka.

Wieczór sie zaczał a na dworze piekna pogoda a w dzien taka nie mogl byc

a ja wdepłam sie pochwalic ze moje dziewcze juz siedzi sobie nie takie tam 5 sek tylko dobre 20 min dzis siedziała bez przewrotu. Jak sie zagapi to sie przewali ale siedzi juz sobie sama :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D

reklama

Gratulacje dla Majutkaaa :) brawo

no to i ja sie pochwale...Alanek zaczal raczkowac juz typowo na kolanach a nie jak wczesniej na brzuchu....co smiechu bylo to szok, co chcial kolana zmienic to padal na buzie ;D ;D ;D i akurat padl mi aparat...kurcze a chcialam uwiecznic ta chwilke

Do góry