reklama
L4dY-bIrd
doula
Czesc kobietki wieczorową porą
Ja juz jestem free ...Jasio kimA OD 6:30 ;D .
Ogoliłam sobie nogi i wyszorowałam piety ..pomalowałam paznokcie i czuje sie jak bogini
jeeeeee O0 O0 O0 O0 O0
Ja juz jestem free ...Jasio kimA OD 6:30 ;D .
Ogoliłam sobie nogi i wyszorowałam piety ..pomalowałam paznokcie i czuje sie jak bogini
jeeeeee O0 O0 O0 O0 O0
L4dY-bIrd
doula
no to ładnie ...dzisija ja dyżuruje ??? :
Biedroneczko, ja tez sie robię na Matę Hari...( Mój mąz mawia że hara na macie)
dziś wielka randka...piję kawę, kupiłam żelazny zestaw randkowy: cini mini, biała czekolada i lody kawowe.
Do tego kawka orzechowo waniliowa...i- dzieci śpiące w błogiej nieświadomości!
Hura hura hura.
Jesteśmy razem od 14 lat.
Ide malowac paznokcie i desusy prasować.
( Moja kusząca desusa to zielona koszula w stokrotki w stylu Matki Joanny od Aniołów.)
A co. Będe pachnąć mydłem Bobas i oliwką . Bede jeść cini mini i zalewać się z Monty Pythonów. Na stole bez.
Pa, pa, pa!
dziś wielka randka...piję kawę, kupiłam żelazny zestaw randkowy: cini mini, biała czekolada i lody kawowe.
Do tego kawka orzechowo waniliowa...i- dzieci śpiące w błogiej nieświadomości!
Hura hura hura.
Jesteśmy razem od 14 lat.
Ide malowac paznokcie i desusy prasować.
( Moja kusząca desusa to zielona koszula w stokrotki w stylu Matki Joanny od Aniołów.)
A co. Będe pachnąć mydłem Bobas i oliwką . Bede jeść cini mini i zalewać się z Monty Pythonów. Na stole bez.
Pa, pa, pa!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
a ja wdepłam sie pochwalic ze moje dziewcze juz siedzi sobie nie takie tam 5 sek tylko dobre 20 min dzis siedziała bez przewrotu. Jak sie zagapi to sie przewali ale siedzi juz sobie sama :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
reklama
shady
Fanka BB :)
Gratulacje dla Majutkaaa brawo
no to i ja sie pochwale...Alanek zaczal raczkowac juz typowo na kolanach a nie jak wczesniej na brzuchu....co smiechu bylo to szok, co chcial kolana zmienic to padal na buzie ;D ;D ;D i akurat padl mi aparat...kurcze a chcialam uwiecznic ta chwilke
Podziel się: