reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

[/b]
dziewczyny ktore sprzedaja na allegro??? mozecie mi odpowiedziec na pare pytan???
1. jak wyposrodkowac tekst????
2. jak cos wystawie a mam tylko jeden przedmiot to jak to poznie wyglada???? ten kto pierwszy sie zglasza to wtedy mu sie towar wysyla czy jak??
3. jak to jest z wplata na konto??/ jak 3 osoby wplaca a ja wystawiam jeden przedmiot to co potem??? no tego akurat nie kumam za abrdzo
[/b]

reklama
ja tam umiem tylko zabka bo kraulem to ponoc wygladam kosmicznie! ale tyz sie przemieszcze, tylko ja to sie wody boje jak juz wchodze do morza albo zalewu to do klatki piersiowej.,..........a potem nagle trace oddech znaczy nie moge zlapac powietrza! a w basenie jak znam grunt to oki!

kunda nie daj sie!!!!!!!!! (meżowi oczywiscie!!!!!!!!) 8)

color=Blue]
powtorka z rozrywki.....znowu sie wydziera... ............ jedno jest pewne, ze nim ogluchne dokumentnie to musze kupic sobie zatyczki do uszu......wiecie moze ile stopery kosztuja????
[/color]

shady ja sprzedawałam na allegro ale wyposrodkowac tekstu nie umiem, robiłam to recznie ale chciałabym sie nauczyc :D
Jak dajesz na licytacje to ta osoba wygrywa która da najwiecej no chyba ze dasz na kup teraz to ta wygrywa która pierwsza sie zalicytuje. I ta osoba która wygrała twoja aukcje to wysyła ci pieniadze na konto.

maly darl sie cala droge do przychodni!!!!!!!!!!! a jak zobaczyl dra to usmiech :) szok normalnie :) zaszczepilismy sie i teraz dopiero w lipcu uffff :) po szczepieniu zasnal i spi na dworze wiec jedziemy na zakupy:)
aha od czwartku przybral 125 gram, zdziwil sie lekarz :)

iwosz pisze:
Shady - a na który basen ię wybieracie? Są tam specjalne zajęcia dla maluchów?

tak....sa specjalne zajecia dla maluchow....na Kasprzaka basen Delfin....kupe kasy to kosztuje ale trudno. na dizecku nie bede oszczedzac :)

Co tam babevczki ..chyba jeszcze nie zasiadałyście za komputerkami

Ja kozystam bo Noe właśnie drzemie...ufff.... ale cholernik z niego sie robi ::)

Shady a może powinnaś Alanka przeciągnąc po świerzym powietrzu.. na spacerkach jest taki spokojny... może się piekli bo na spacer chce iść ???
Jak tam pieluszki ?? fajne ja tem je wszystkim polecam ,przebijają pampersa,hugis

Może to okropne co napisze .. :p
ale miałam dzisjaj ochote zbić kilka starszych pań które zadały mi pytanie czy Noe nie jest za zimno lub wręcz kazały mi go przykryć kocykiem :mad:
Rany czy te kobiety nie odczuwają tego koszmarnego upału :-[
Najgorsze jest to że patrzą się z aprobata na mamy które wiozą w wózkach ogromne ciepłe,, dzieci koce ,, .. a może nawet same koce bo dzieci trudno dostrzec

A ja sama do siebie klikam..co tam..poklika..bo jak wy będziecie to nie będe mogła

Nawet wymyśliłam że naklikam wam 10 stron do nadrabiania....ale co tu pisać ???

reklama
Mija ja też mam problem z Oskarem i marudzeniem przy cycu- puszcza i łapie znowu, za chwile marudzi i zaczyna plakać; czasami popryka sobie jak tak się rzuca a czasami chce mu się odbić; ale nie zawsze i nie wiem co robć; bylam u lekarza w czwartek i powiedział, że może leniuszek się robi i nie chce mu się ssać (żeby samo leciało :p ) i miałam dawać bebiko na noc; dawałam ale bez zmian i dalej nawet się budzi w nocy; dzisiaj bylam u niego na szczepieniu i powiedziałam, ze dalej cyrki i czy dalej dawać mleko sztuczne; powiedział, żeby jeszcze parę dni dawać, jak nie poskutkuje to odstawić;
ale mnie to martwi, bo czasami aż się zanosi.......

Do góry