reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hehehe ja tez sie wstydzilam dopoki nie zobaczylam jaka waga przwaza na basenie....otoz super ciezka...nie rpzesadzam...srednia waga u kobiet to jakies 90 kilo wiec ja jeszcze moge czuc sie wsrod nich szczuplo.... wiec na basen chodze i nie przejmuje sie ze mam czegos na duzo......a jaka atrakcja popatrzec na fajnych facetow.....u nich waga akurat srednia to idealna budowa ciala...az mnie skreca, wychodzi na to ze faceci bardziej o siebie dbaja niz my kobiety....
malutka pisze:
Wiece razy milam okazje isc na besen- ale sie wstydze- wiem ze to glopie ale tak jest
Moze dzis uda ni sie kostium przymierzyc i ocenie czy sie nadaje i wreszcie sie wybiore- moze Jasio wezne??

reklama
no moj chrzesniak (8-letni) wlasnie hubcia mi uspil! ja sobie teraz mieszkanko ogarne bo tosk u nas jest i ta mala pieronica spac nie chce!!!!!!!! teraz sie wziol za nia. jak juz dzieci usna to bedziemy odpoczywac!!!!!!!!!!

ło ludzie nie nadrabiam nie ma mowy

jak ktos cos do mnie pisał to jecze raz poproszę :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no racja Shady jak pomyslę to faktycznie sporo jest grubszych ludzi ,a poza tym to na basen pływać się chodzi a nie na ludzi sie gapić
mam nadzieje malutka że przekonaliśmy cie ;)

Mnie tez by się przydała taka mała opiekunka,a moje siostrzenice daleko mieszkaja no ale może w wakacje je wykorzystam :laugh:

no juz nadrobiłam :D obiadek sie gotuje, Macio wystawiłam na dwór bo sie cos przejasniło i teraz siedzi i obserwuje co sie dzieje.

Ja na basen nie chodze a to z tego powodu ze pływac nie umiem i wogóle ja w wogdzie jestem jak komien ;)

noelia pisze:
no racja Shady jak pomyslę to faktycznie sporo jest grubszych ludzi ,a poza tym to na basen pływać się chodzi a nie na ludzi sie gapić
mam nadzieje malutka że przekonaliśmy cie ;)

hmmmm nie patrzec na ludzi???? hmmmmmm ja wiem....ja z kolei uwielbiam podlagac facetow pod woda, na te ich piekne cialka ruszajace sie w pewnym rytmie....mniammmmm ;) ;D

reklama

ja nauczylam sie plywac sama, w wieku 25 lat wiec moj synek na mur beton ebdzie ladnie plywal przed uplywem roku ;) juz gadalam z Mija polecila mi swoj basen i w czerwcu idziemy z mlodym

Do góry