reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj tak zrobie Shady bo jak pujde do mojej i poraz kolejny powie mi że przegrzewam widocznie Noe i pozatym to że ma głupie imie i żę jak mogłam go tak skrzywdzić to kobiete zabije ...więc musze ją zmienić ..strasznie mi na nerwy działa :mad:

A jutro przychodzi do nas w odwiedziny położna która odbierała Noe..jest cudowną kobietą ,niesamowicie jej ufam i ma fajne zdrowe podejście do wszystkiego..wypytam się jej co o tym wszystkim sądzi... może znajdzie jakąś rade

reklama
hej dziewczyny!
Mija - ja małemu zakrywam oczy pieluszką coby rzeczywistość go nie rozpraszala - trochę się wierci ale potem usypia ( na rękach oczywiście, ale i tak trwa to krócej niż kiedyś)

byłam dziś z Krzymkiem w łazienkach - rozglądał się ciekawie - chyba go oszołomiła taka ilość zieleni; i jeszcze paw rozwinął swój ogon - ale to raczej widok dla mamy bo mały nie zwrócił uwagi; jest tam taka fajna alejka gdzie po jednej tronie jest pięknie skoszony trawnik a po drugiej elegancko sobie zarasta na dziko ::)

witajcie wieczorkiem!!!
wy juz wolne od brdacow a moje jeszcze rozrabiaja  :p
tygrys zapomnial ze jeszcze z religi ma cos tam   :-[i ze musi czytanke przeczytac :-[ a polowica poszla gadac o robocie z kumplem :)  a toska sie usrala i wlasnie zaraz ja musze do wanny i wyprac  >:D
wic zajrze dopiero za jakos 1h jezeli ktos tu jeszcze bedzie???

a zapomnialam powiedziec ze na zamknietym pokazalam wam wkoncu moja toske

a teraz zmukam zrobic pranie mojej tosce

a tak wogule to siedz fatalnie czuje!!!!!!! glowa mnie boli i wogule jakas slaba jestem! hubert jeszcze nie spi a ja sobie wlasnie kolacyjke robie bo wlasnie sobie uswiadomilam ze dzis jadlam....4 pierogi!!!!!!!!! nie mialam czasu! to juz chyba wiem skad mnie ta glowa boli i te slabosci!!!!!!

kunda pisalas ze czytasz zamkniety! a czytalas moja prosbe? jak nie to szybciutko i prosze spelnij ja!!!!!!!!!!!!

no kolacyjke juz mam buleczka z jajeczkim pomidorkiem i majonezikim!!!!!!!!! mniam mniam!!!!! dobra zabieram sie za szamanie!!!!!!!!!!!!!! ale czytam i pisac bede! bo zaraz zmykam z hubciem spac!

reklama
dobra lece nie lubie monologow!!!!!!!!!! ale jak jutro wlacze kompa i wejde na bb a poptem, na mamy siedzace.........i zobacze ze jest ze 100 stron do czytania to chyba naprawde wam paluchy poobcinam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry