reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jeśli chcesz bartka to trzeba długo szukać,ostatnio szukałąm i nic nie było.Np na zimę Oliwka też ma bartka ,też mi się udało fuksem,wygrałąm licytację i kupiłam za 50 zł- za nowe kozaczki a w sklepie kosztowały 145zł.no to róznica kolosalna.Trzeba długo i często szukać.ja mnóstwo czasu spędzam na allegro,to mój nałóg od jakiegos czasu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja na zime kupilam im w sklepie tez fuksem:tak::tak::tak:
Otwierali u nas nowy sklep Bartka i wszystkie buty byly za polowe ceny;-):-)
Jeszcze beda mialy na przyszly rok bo wzielam im po dwie pary takich jesienno-zimowych ale 19 te mniejsze i te wieksze:-)a One maja stopki rozmiar 16-17

No to cos czuje ze sie naszukam:no:Mam dla nich sandalki 18 firmy baby shoes czy cos takiego bo kupilam im w zeszlym roku ale nadal sa im za szerokie:wściekła/y:

Tak okolo 10cm:no:
I mam taki problem zeby im kupic buty ze szok:szok:W zeszlym roku latem musialm im kupic nike rozmiar 17(to byly najmniejsze jakie znalazlam w ciagu paru miesiecy)i jedna para kosztowala 99zl.
W razie czego jeszcze w tym roku beda im dobre bo juz im przymierzalam,ale One sa takie wszedobylskie i wogole ze wolalabym Bartka

znalazłam buty bartka rozm 19 nowe ,dł wkładki 12,8 z oryginalnym pudełku.Aktualna cena 39zł,nikt jeszcze nie zalizytował.Koniec licytacji w niedzielę o 19:53

Kurcze ale dokłądne namiary :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
wpisz sobie w wyszukiwarce bartek przedzał rozm 16-20 i to są buty na pozycji 11 :-D:-D:-D:-D

kurcze nie wiem jak sie podaje link :-D:-D:-D
wpisz tak jak ci podałam,napewno znajdziesz takie różowe

Do góry