reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka wykapana,najedzona jeszcze pół godzinki i idzie do łózeczka a ja czekam na M.Przyjdzie z pracy to też obejrzymy sobie filmik.Jest napalony na jakiś w TV o rekinach.Zobaczymy czy warty obejrzenia :-)
Jak słyszę o filmach na temat rekinów, typu "Szczęki" to mi moja szczęka opada:angry:. Mój M to ma fioła na punkcie wszystkiego, co zżera wszystko naokoło...:crazy::szok::crazy:.
Ja to wolę kryminał:tak:

reklama
Dobrze, że chociaż moje dzieciaki spią... Taka cisza w domu, że aż nienormalna...;-):szok:
Zazdroszcze Tobie;-)U mnie to by bylo dopiero nienormalne gdyby mi o tej godzinie spali:szok:Ale jakos sie juz przyzwyczailam.
M bedzie ich myl a ja w tym czasie sprzatne ich zabawki i ubranka

reklama
Do góry