reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

Mija mam ogolne wyczerpanie organizmu :(( a powinnam isc do cipologa podstemplowac ta cholerna recepte na pigulki, bo jeszcze wazna jest trzy dni....ehhhhh......z Toba chcialabym sie spotkac a tu dupa, boje sie wylezc z domu, zeby przez przypadek nie pasc po drodze.... a moze Ty bys do nas wpadla co?

kufaaa dacie wyslac posta czy nie???/ ;D ;D

shady a co ci? a moze to jakies grypsko??????? chyba bede na ten wekend w wawie az do poniedzialku bo wtedy mamy wizyte u lekarza.

ShadyNo to was odwiedzimy dzisjaj , zaraz podobijam sie do ciebie na tlena

Joaska no wiem mój, rozmiar tez już nie :laugh: a 28 osób go obserwuje zobaczymy jak sie sprzeda ;D

shoomna_a pisze:
Lady, ROZŁĄCZNIK IZOLACYJNY?? Cóż to ??
:)

ale wy jestesie małpy jedne ;) ::) no rozłącznik to coś zapewne do rozlanczania ::) :p Niefiem maż to sprzedaje :p :D :D :D

Mija jak wchodzisz w sprzedaj i juz wypisujesz tekst to u góry nad okienkiem po prawej albo lewej stronie jest napis < edytor wizualny > pogrubiony ...majezdzasz na to i klikasz i pokazuje ci sie taki pasek narzedzi do edytowania tekstu .Zaznaczasz tekst i dajesz co tam chcesz sobie :p

schady ...cholero jedna[/b ;)] idz wreszcie do tego lekahadrza i niech cie oglądnie z każdej strony bo wg. mnie musisz zaczac przyjmowac jakies witaminy . Bo jak tak dalej bdziesz jechać to nam wyschniesz na wiór :mad:

hubcio wlasnie dostal czekoladke i sie nia zajada! a co tam pozwole mu jeden tafelek! ale jak juz dorosnie to wyznaczy sobie jeden dzien kiedy bedzie mogl jesc slodycze i wtedy pozwole mu sie najesc do woli ale tylko jeden dzien w tygodniu!!!!!!!!!!

Lady zaraz sprawde ;D mam jeszcze troszke rzeczy do wystawienia ...moich..Nonka i koleżanki mi dały po dzieciaczkach

mordziulka to może tym razem się zobaczymy.. jak mnie doŁodzi nie wywieje..ja też chce wyznaczyć jeden dzień na słocycze dla Noe ....no i chciała bym żeby zbuj chipsów nie jadł i fastfodów ale to chyba ciężka sprawa ::) ( bo sama jem :p)

reklama

L4dy ale mnie rozbawilas dzieki za poprawe humoru   ;D ;D ;D ;D wyschne na wior???? kochana ja waze teraz 76 kilo wiec do wiora mi daleko, chociaz przez to chorobsko schudlam fakt jakies 5 kilo :))

Mordziulka tez o tym myslalam, ze to jakas grypa zoladkowa albo co???? ale przy grypie jest goraczka a ja nie mam zadnych objawow poza totalnym oslabieniem, hmmmm

nie cierpie latac po lekarzach, no ale chyba sie wybiore...

Mija w takim razie zaraz lece ogarnac chalupe :)

Mordziulka moj maz ostatnio dal do potrzymania mlodemu kubeczek od coli z mcshita ale na niego anwrzeszczalam bo nie chce zeby ludzie sobie pomysleli ze dziecku cole daje  ;D ;D ;D a co do czekoladki to hubcio mial pyszna uczte...ja chyba sobie kupie z orzechami

Do góry