reklama
shady
Fanka BB :)
Mija mam ogolne wyczerpanie organizmu ( a powinnam isc do cipologa podstemplowac ta cholerna recepte na pigulki, bo jeszcze wazna jest trzy dni....ehhhhh......z Toba chcialabym sie spotkac a tu dupa, boje sie wylezc z domu, zeby przez przypadek nie pasc po drodze.... a moze Ty bys do nas wpadla co?
kufaaa dacie wyslac posta czy nie???/ ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
no jak juz tak sie chwalicie tymi aukcjami to ja tez http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1125582
moze komus sie cos spodoba!!!
mija fajny ten sweterek z twoich aukcji, ten zielony, ale niestety nie moj rozmiar!!!!
moze komus sie cos spodoba!!!
mija fajny ten sweterek z twoich aukcji, ten zielony, ale niestety nie moj rozmiar!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
shady a co ci? a moze to jakies grypsko??????? chyba bede na ten wekend w wawie az do poniedzialku bo wtedy mamy wizyte u lekarza.
Joaska
Lipcowe mamy '05
shady do lekarza i to juz!!!!!!!!!!!!!
L4dY-bIrd
doula
shoomna_a pisze:Lady, ROZŁĄCZNIK IZOLACYJNY?? Cóż to ??
ale wy jestesie małpy jedne : no rozłącznik to coś zapewne do rozlanczania : Niefiem maż to sprzedaje
Mija jak wchodzisz w sprzedaj i juz wypisujesz tekst to u góry nad okienkiem po prawej albo lewej stronie jest napis < edytor wizualny > pogrubiony ...majezdzasz na to i klikasz i pokazuje ci sie taki pasek narzedzi do edytowania tekstu .Zaznaczasz tekst i dajesz co tam chcesz sobie
schady ...cholero jedna[/b ] idz wreszcie do tego lekahadrza i niech cie oglądnie z każdej strony bo wg. mnie musisz zaczac przyjmowac jakies witaminy . Bo jak tak dalej bdziesz jechać to nam wyschniesz na wiór
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hubcio wlasnie dostal czekoladke i sie nia zajada! a co tam pozwole mu jeden tafelek! ale jak juz dorosnie to wyznaczy sobie jeden dzien kiedy bedzie mogl jesc slodycze i wtedy pozwole mu sie najesc do woli ale tylko jeden dzien w tygodniu!!!!!!!!!!
Lady zaraz sprawde ;D mam jeszcze troszke rzeczy do wystawienia ...moich..Nonka i koleżanki mi dały po dzieciaczkach
mordziulka to może tym razem się zobaczymy.. jak mnie doŁodzi nie wywieje..ja też chce wyznaczyć jeden dzień na słocycze dla Noe ....no i chciała bym żeby zbuj chipsów nie jadł i fastfodów ale to chyba ciężka sprawa : ( bo sama jem )
mordziulka to może tym razem się zobaczymy.. jak mnie doŁodzi nie wywieje..ja też chce wyznaczyć jeden dzień na słocycze dla Noe ....no i chciała bym żeby zbuj chipsów nie jadł i fastfodów ale to chyba ciężka sprawa : ( bo sama jem )
reklama
shady
Fanka BB :)
L4dy ale mnie rozbawilas dzieki za poprawe humoru ;D ;D ;D ;D wyschne na wior???? kochana ja waze teraz 76 kilo wiec do wiora mi daleko, chociaz przez to chorobsko schudlam fakt jakies 5 kilo )
Mordziulka tez o tym myslalam, ze to jakas grypa zoladkowa albo co???? ale przy grypie jest goraczka a ja nie mam zadnych objawow poza totalnym oslabieniem, hmmmm
nie cierpie latac po lekarzach, no ale chyba sie wybiore...
Mija w takim razie zaraz lece ogarnac chalupe
Mordziulka moj maz ostatnio dal do potrzymania mlodemu kubeczek od coli z mcshita ale na niego anwrzeszczalam bo nie chce zeby ludzie sobie pomysleli ze dziecku cole daje ;D ;D ;D a co do czekoladki to hubcio mial pyszna uczte...ja chyba sobie kupie z orzechami
Podziel się: