reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja sie tym slinieniem nie przejmuje ale jak rehabilitantka chce mnie umówic z logopeda to czemu nie

Macio usnał na dworze w kojcu ;D

Ja jeszcze nie czytałam kodu ale mam wielka ochote, narazie w bibliotece trudna sie dorwac do tej ksiazki

reklama

hej dziewczyny......rety mojego zdychania ciag dalszy......ledwo zwleklam sie z wyrka...:((

witam!!!!!!!! a wy znowu naklikalyscie!!!!!!!! no hubert tez chory znowu!!!!!!!!!! juz mam dosc znowu zmiany w oskrzelach!! tym razem antybiotyk doustnie. dzis mial pobierana krew na ige zobaczymy czy wyjdzie jakas alergia!
kunda ja tez tak mam z tym obizonym napieciem logopeda pokaze ci cwiczenia ja je znam szkoda ze nie mozemy sie zobaczyc to bym ci pokazala hubert tez sie strasznie slini!!!!

Shady a co się dzieje ???

Ale te zieciaki chorują ...Noe na szczęście jeszcze nigdy nam się nie rozożył w swoim długim 4 miesięcznym zyciu :)

shoomna_a no też się z tego śmiałam ;D

a ja znowu podupadlam za duzo tych chorubsk hubcia. ale juz sie umowilam na to badanie i na poniedzialek jak bedziemy w wawie bedzie i badanie i wynik wiec profesor odrazu zobaczy!

oj a ten nasz Hubcio to bije wszystkie rekordy w chorowaniu :(

Kunda to wpadnij do mnie bo mi się dziś nic nie chce .. a powinnam kanape uprać ;D ;)

reklama
Dywan juz uprany :D Za nie długo ide na cwiczonka wiec drugi dywan moze upiore jak wróce ...oczywiscie jak mi sie wena nie skonczy
Mija nie ma sprawy ;D

hubcio wracaj do zdrówka! Ty to jestes biedny z tym ciagłym chorowaniem

Do góry