reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysiu przymierzałam się już kiedyś do tego z tesco ale jakoś odbiłam, ale teraz kupię :-):-)

Malinko a gdzie ten zębowy się robi? na jakiej stronce?? ja też chciałam dodać inne fotki i zasuwaczek ale już mi coś wskakuje, że nie można :-)

Agunia - In Ty już masz praktycznie luzik :-);-):-) a sałatka jest z pałeczkami krabowymi??:-);-)

reklama
Dobra, czytanie nadrobione:-D:-D:-D
Ja też dzisiaj długo nie posiedzę bo roboty mam mnóstwo, też zmieniam pościel, tyle że ja na raty, dzisiaj Misi jutro nasza, bo i tak pralkę muszę dwa razy włączyć, ze sprzątania to tylko tak ogólnie ogarnę, trochę się muszę pouczyć do tego egzaminu :baffled::baffled::baffled:i jeszcze siebie ogarnąć, bo wczoraj zabrakło dla mnie ciepłej wody a włosy myję co drugi dzień, więc już się domagają:-D:-D:-D
patrysia sałatka pychota, tylko ja jestem nieco zakręcona i nie wiem czy te paluszki surimi to miały być takie surowe prosto z opakowania? Jak nie zajrzę do Was za długo to będzie znaczyło że nie powinny być surowe:szok::szok::szok:
Smacznych pączusiów, dzisiaj nie liczymy kalorii:-D:-D:-D

Patrysiu to papatki:-):-)
Dowikla smacznego dla dzieciaczków:-);-)

Uciekam jeszcze na nk i narazie żegnam się z komputerkiem:-);-) miłego dzionka Wszystkim naraziszko:-);-)

hej madziulanatasza u was też tak sypie????jak tam tłusty czwartek???dieta na bok???
Drobny śnieżek sypie,a ja bez auta i z buta po dzieci i jutro rano...brrrr,ale dziś już zjadłam 2 pączki,wplatam je w diete ,że niby drugie śniadanie i jeszcze z 2 zjem dzisiaj ,na podwieczorek ,więc troche na bok ,ale rowerek wieczorem ,bo się uwziełam na niego i weidera 6 ćwicze,dziś już 9 dzień,także te pączki spale ,a do tego spacer do szkoły tfu...tfu....

Malinko dziekuję Ci:-):-)
Dowikla paluszki krabowe takie czerwonkawe kupowałaś??:-);-)
asio Aleksia uciekaj już raz raz i poszła sobie....:-):-):-)

:-)a ja się pochwalę że my 10 rocznice w czerwcu mamy ,ślubu oczywiście ,a znamy sie ...w grudniu będzie 12 lat,tak ,tak jak o tym wszystkim pomyśle to w szoku jestem :-)

Aleksia dziewczyno, ale Ty jesteś zakręcona, to ja robiłam tą sałatkę, tak paluszki krabowe surimi, te czerwone:tak::tak::tak: i zmykaj już :-D:-D:-D do roboty :-)

Witam i Ja :-):-):-) Smacznego tłustego czwartku :tak::tak::tak:
Ja dzis odpuszczam-nie zjem ani jednego,nawet nie mam ochoty na paczki powaga :tak::tak::tak: al;e ze mnie odmieniec :-D:-D:-D:-D

A My wstalismy dziś o 9.00 z lekkim bólem głowy po wczorajszym :-D:-D:-D
Oliwka też szkody mi robi od rana normalnie masakra kwiatka zwaliła juz cgyba z 3 razy,ziemi wszędzie pełno,jednego połamała,w kibelku grzebie łąpkami całą mokra wrzuca tam wszystko co popadnie cos ją dzis opętało :crazy::crazy::crazy:

A po południu jedziemy dzis z Oliwcia do Ortopedy-mam nadzieję ze będzie wszystko ok,to tylko kontrola ale wiadomo jak to jet zawsze cos może wyjść w praniu

reklama
U Nas też bialutko lekki mrozik :-):-):-):-) kurcze ale sie rozpisaliście z rana a jak ja dałąm radę wejść na kompa to wszystkie pouciekały :tak::tak::tak:

Do góry