reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ha ha i nikomu nie chce się odejść ja to laptop włączony i z doskoku:tak::tak::tak:a najbardziej to lubię sobie zrobić kawusię wygodnie zasiąść w fotelu mieć ciszę i z wami plotkować:tak::tak::tak::tak:ja to się tak cieszę że to bb odkryłam bo ja tym szczecinie nowa znajomych brak takich co można o wszystkim pogadać więc siadam zęsto do was inna sprawa żeu nas naprawdę fajne babeczki taki swoje co można z nimi o wszystkim pogadać:tak::tak::tak::tak:

reklama
Malinka jak błyskawica :-);-):-)
Patrysia również :-);-) i ja też uwielbiam sprzatać jak nikogo nie ma, ja ostatnio kupiłam lenor sensitive bo dawno nie kupowałam tego, przeważnie kupuję silan albo w biedronce Eden, rózowy jak ładnie pachnie, ale rzadko go kupuję. Przeważnie silan kolory różne:-);-)
Dobra dziewczyny to ja uciekam, muszę coś zrobić, bo czas mnie goni:-);-)
wrócę to Was dogonię :-);-):-) miłego sprzątanka i smacznego śniadanka :-);-)

Cześć ciotki-plotki, jak mówi moja córcia kiedy przychodzą do mnie koleżanki:-D:-D:-D
Nie nadążam za Wami, zaczęłam czytać ale cały czas pochodzą mi nowe posty i się nie wyrabiam potem doczytam resztę;-);-);-)
Ja od rana szaleję w kuchni, upiekłam już chlebek razowy z ziarnami (to tak dla wyrównania tych pączkowych kalorii:-D), zrobiłam sałatkę tao tao z przepisu Patrysi i sosik pieczarkowy na obiad:happy::happy::happy::happy: teraz piję kawusię i przymierzam się do pączka. Jednego już wprawdzie wcięłam o 7 rano ale tłusty czwartek jest raz w roku:rofl2::rofl2::rofl2:

a ja sobie ostatnio zrobiłam taki mały suwaczek zębowy dla antka i nie mogę go dodać pokazuje mi że mam ich chyba za dużo????????????????????:crazy:

Anabuba zgadzam się z Tobą, ten sam staż prawie :-);-)

Patrysia uciekaj myć włoski:-)

Malinko masz rację, tu z dziewczynami jest super, swojski klimat i tematy i o wszystkim można pogadać:-);-)
Madziulanatasza zmobilizuj się i suwaczki dodaj:-);-)
Do miłego poklikania kobietki :-);-):-);-) papatki

reklama
pranie drugie wstawione jutro chyba zrobie ciemne bo jak narazie bialego bylo na dwa prania :szok:

aleksia - juz uciekam :-D
agunia-in - i jak salatka - kosztowalas juz :confused::-)

ok to do potem
a mojego m jeszcze z paczkami nie ma :szok::szok::szok: a mnie juz slinka leci :sorry2:

Do góry